2019. május 24.gyerekekkel járt itt 45A szobában csak egy fali aljzat volt, amit mobil eszközök töltésére lehetett használni. A szállodából a gyógyfürdő egy alagúton keresztül megközelíthető, megspórolandó az átöltözést a fürdőben.
2015. január 4.gyerekekkel járt itt 45 A két szobás apartman jól felszerelt volt, TV ( nagyképernyős LCD), kávéfőző, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, főzőlap és 4 személyre étkészlet. A szobák tágasak, a berendezés jó állapotú. Szilveszterkor a szobák hidegek voltak, panaszunkra kaptunk a klímához vezérlőt, amivel kisegítő fűtést lehetett varázsolni.
A szállodában nincs étterem. A reggeliző helység mérete telt háznál kicsi, szabad asztalra néha várni kellett. A szálloda a termálfürdő mögött van. Az utca, a dr. Kovács Lajos "sétány", egyelőre egy murvás földút, ami hó esetén és alacsony építésű kocsikkal nehezen járható. Tanácsos a fürdő nyári bejárata felöl megközelíteni.