2015. január 23.családjával járt itt 55Családdal és barátokkal születésnapoztunk az Alessioban, a vacsora, az étterem, a kiszolgálás, és az étel is kiváló volt (kivéve a desszertet az csak hümm hümm elég jó volt) A pezsgő zseniálisan zseniális* volt, és a bor is ízlett, ez azért megjegyzendő, mert minden magyar volt, és a pincér a választásunkkor javasolta, mint ajánlandó italokat, kifejezetten jó stílusban és hozzáértőn.
Évtizedes vendéglátós múlttal a hátam mögött jólesőn nyugtáztam, hogy van még egy igazi pincér. Komolyan. Hihetetlen, mi? Pedig ő egy békebeli, igazi pincér volt, az a fajta, aki akkor van ott, amikor kell, tudja, hogy mi micsoda, és fel tudja mérni, hogy ki kicsoda. . . nem csak amolyan éttermi fogyatékos, mint ma szokásos. És (a desszerten kívül) semmibe nem bírtam belekötni. Az asztalok túl közel vannak egymáshoz, így az aurámba többször is beletenyereltek, de azt gondolom, egy olasz étteremnek ez jól áll. * HOLDVÖLGY POP UPPP. . . már a neve is csodás, az íze pedig kiváló. Az asztalfoglalásnál a kisasszony nagyon mísz volt, és a segítőkészség úgy tűnt, ismeretlen fogalom számára, a kérdéseinkre nem kaptunk semmilyen választ, ezért már tortát nem is rendeltünk, annyira elutasító volt, de a vacsoránál nem találkoztunk vele (szerencsére), így kiváló hangulatban telt az este.
2014. október 11.családjával járt itt 25Kb. 20 perc várakozás után kérdezték meg, mit szeretnénk, aztán kb. egy órát vártunk az ételre. A halászlé jó volt, a harcsa viszont nem harcsa volt, a saláta jó volt, a fagylalt vacak. A többi étel elég jó volt, vagy nagyon jó.
A kiszolgálás elég gyenge volt, a csapat mísz, nem túl segítőkész és elég amatőr, ehhez képest az árak meglehetősen magasak voltak.
A mellékhelyiség egészen borzalmas.