2016. március 21.gyerekekkel járt itt 45 " éjszakát töltöttem a családommal együtt a Sweet-Life Apartmanban. Egy kétszobás apartmant kaptunk, mivel a fiam családjával voltunk, a 2 éves unokámmal egyetemben. Az apartman mindkét szobájához külön fürdőszoba volt, az egyik zuhanyzós, a másik sarokkádas. Nagyon szép, új berendezéssel, egy kis konyhával.
Az étkezés büfé reggeli volt, kielégítő választékkal. Az ebédlő most készül az utcai épület átalakításával. Az ingatlanon belül parkolhattunk. Hátul van egy kis játszótér a kicsiknek, szalonnasütő és egy kis kiülő. Az apartman földszintjén van egy 9 személyes jakuzzi, szaunákkal. Mi ezt nem vettük igénbybe, mivel a gyógyvízes fürdőbe mentünk. Jól éreztük magunkat. A tulajdonos búcsúzóul egy palack bor ajándékozott a saját termelésű borából.
2014. június 17.a párjával járt itt 45 Itt töltöttünk párommal néhány napot. Odaérkezésünkkor nehezen találtuk meg, mert fenn van a hegyen, mindentől távol. A szobák nagyon kényelmesek tiszták. A személyzet kedves. Az ételek, italok viszont elég drágák. Reggelihez nem kaptunk kávét azt külön kellett megrendelni.
Szaunázni is lehetett, az udvaron lévő épületben volt a hagyományos szauna, zuhannyal, igény esetén felfűtötték. Innen kirándultunk a környékre, nagyon tetszett a Kőkapu nevű hely, gyönyörű környezetben van. A kisvasút sajnos akkor nem működött.
2014. június 17.a párjával járt itt 55 2014. májusban itt töltöttünk pár napot. Az apartman csodálatos, jól felszerelt, kényelmes. A személyzet nagyon kedves. Rendeltünk félpanziós ellátást, melyet a közelben lévő szállodából szállítottak oda és az apartmanba hozták. Fürdő a közelben van. Az apartman melletti szállodában, valamint a szabadtéri fürdő, mely felújításra került.
A közeli Demjénbe kaptunk egyszeri fürdőjegyet, de ide érdemes eljönni, mert a napi jegy olcsóbb és jobb, mint a hotelban, ezenkívül itt van egy étterem, ahol nagyon sok és finom étel közül lehet választani. Innen kirándultunk a környékre is.
2014. június 16. járt itt 25 Tavaly áprilisban voltunk itt egy kuponos akcióval. A szállás lefoglalása többszöri időpont egyeztetéssel történt, a tulajdonos arra hivatkozott, hogy ahol el lennénk helyezve, ott csőtörés miatt munkáltok folynak. Végül sikerült egy időpontban megállapodni, mielőtt lejárt volna a kupont.
Levélben értesítettek, hogy 11-12 óra között érjünk oda, mert utána családi programjuk lesz. Az ajánlatban reggelire péksütemény , vacsorára pedig sajátos tájjellegű étel szerepelt. Odaérkezésünkkor az épület mögötti két garázsból kialakított un. stúdió szobát kaptuk, mely elég szűkös és sötét volt. A reggeli péksütemény fejenként 1 db croassan volt, mely a közeli pékségben volt kapható 1 csomagban 4 db volt 27. -Ft. -ért. A vacsorára ígért tájjelegű étel mind a két nap ugyanaz volt, valami gulyásleveshez hasonló, hús nélküli étel volt, a teraszon feltálalva. A kiskutyánkat is vittük, melynek az elhelyezéséért 2000. -Ft/éjt fizettünk, de egy földes, szemetes tűzön napon lévő kennelben történt. Nem ajánlom ezt a szálláshelyet senkinek sem.
2014. június 10.a párjával járt itt 45 Június elején töltöttünk itt egy hetet. A felújított szálloda nagyon szép. A szoba amit kaptunk tiszta, szépen berendezett -mérete lehetne egy kicsit nagyobb. A svédasztalos reggeli és a vacsora kitűnő, a pincérek szolgálatkészek voltak. A szálloda recepciósai közül az egyik éjszakai recepciós volt kedves és beszélgetős, a fiatal hölgyekre ez nem volt jellemző.
A szobában volt egy kis hűtőszekrény, ami nagyon jó, de egy kicsit hangos. A fürdő közel van a szálláshelyhez, így gyalog is átsétálhattunk. A hotel előtti park gyönyörű, kellemes séta során a madarak énekében gyönyörködtünk. A fürdő előtti élővízben lévő békák koncertjét hallgattuk esténként. Mindenkinek ajánlom, hogy legyen vendék a Park Hotelben.
2014. június 8.a párjával járt itt 25 Két éjszaka három napra meghirdetett RELAX elnevezésű akciós ajánlatra fizettünk be. A szállás nem a képen látható épületben volt, hanem az épület - sok-sok lépcső vezet fel a bejárathoz -
első emeletén lévő kijáraton kimenve az épület mögötti, korábban melléképületnek épített épületben kialakított 6 db szoba egyikében volt.
A szoba kisméretű, a mögötte lévő WC, mosdó zuhanyzó helyiséggel, szerény berendezéssel. A szoba kimondottan koszos volt a megérkezésünkkor. Kértem a recepciós hölgyet, hogy adjunk nekem takarítóeszközöket, de azt mondta, hogy küldi a takarítóhölgyet. Mikor visszamentem láttam, hogy a takarítás csak, ahol a papok táncolnak módszerrel történ. Az asztal alatt, a ruhaállvány alatt és az ajtó mögött viszont még mindig ott éktelenkedtek a pókhálók. A folyosón szerencsére találtam egy takarítóeszközt és sikerült eltávolítanom a sok gusztustalanságot. A mögöttünk lévő 3 szobába 8 személy érkezett, ők előbb érkeztek mint mi, volt egy pici baba és egy kislány is köztük és hat felnőtt is. Nagyon fel voltak háborodva a kosz miatt, azt mondták,hogy ha nem 450 km-ről jöttek volna, akkor visszafordultak volna. A tulajdonos hallotta amint beszélgetünk a hölggyel, és kérdőre vonta, hogy miért nem neki szól ha valami problémája van, majd hozzá tette "egyébként mit akarunk 26. ezer forintért?