2023. június 24.gyerekekkel járt itt 15Amennyiben nem zavarnak a büdös, dohos bútorok és ágyneműk. Ha egy vasalódeszka színvonalú ágyon is tudsz jót aludni. Vagy jól feltalálod magad egy 20 fős legény búcsú kellős közepén, akkor ide el kell menned. Azonban, ha cseppet is igényesebb vagy és nem a piálás az életed, netán gyerekkel utaznál, kerüld el messzire ezt a helyet. De tényleg!
2021. december 30.gyerekekkel járt itt 25 Sok évvel ezelőtt voltunk itt, akkor a szobával voltunk elégedetlenek. Most olvastuk, hogy fel újították a szobákat és az ár is jó volt a többi szállodához képest, gondoltuk próbáljuk meg ismét. A szoba, néhány olcsó és igénytelen megoldásról eltekintve rendben volt, a tisztaság is ok.
A wellness kiábrándító, a víz és a levegő hideg volt, a termál medencében a víz az első nap undirítóan üledékes volt, ezt jeleztük és másnaptól nem is üzemelt már, leeresztették és így is maradt ottartózkodásunk végéig. A reggeli a szokásos unalmas szálloda kaja, ez még el is ment volna de a vacsorák siralmasak voltak. Az olcsó alapanyagokból olcsó gagyi ételeket kreáltak, ha volt jobb fogás, azt meg minden kreativitás nélkül készítették el. A zöldségek sokszor állottak voltak, a fogások pedig ízetlenek. A személyzet nem volt túl kedves, (a recepción kevesebbnek), ha nem fogyasztották elég italt, rá is kérdezték minden alkalommal, hogy csak ennyi lesz? Itt jelezném, hogy a csak ennyi helyett a parancsol még esetleg valamit, helyénvalóbb lenne. Egyébként az ital árak is brutálisan voltak, egy ócska Sopronit 1100 Ft-ért csapoltak. Legközelebb inkább megyünk a megszokott szállodánkba, nem dőlünk be nekik.
2021. május 23.gyerekekkel járt itt 55Amennyiben Villányban jársz, semmiképp ne menj el mellette. A kiszolgálás páratlan, az ételek és italok finomak, bármit választhatsz. Hölgyeknek külön ajánlom a medveálmot, férfiaknak a Franc kötelező. Ha éhes vagy válaszd a kemencés lepényt.
Igazi vendérlglàtók -
Petrény Pincészet Eger
2019. június 8.családjával járt itt 55Màr többször voltunk nàluk, mindíg elégedettek voltunk. Véleményem szerint az egyik legjobb hely a völgyben. Csodàlatos borok, előzékeny felszolgàlók, 100% élmény.
2019. június 8.gyerekekkel járt itt 15 Csalàddal, kisgyerekkel, öten jàrtunk arra, gondoltuk beugrunk egy korai ebébre. 11:30-kor jókedvűen robugtunk be az étterembe, egy morcos pincér àllta utunkat és megkérdezte, hogy miben segíthet. Közöltük, hogy ebédelni jöttünk ő pedig ellentmondàst nem tűrően jelezte, hogy csak délben nyitnak.
Leültetés, vàrjanak egy kicsit, igyanak egy üdítőt addig is elmaradt, helyette ajtót mutatott és otthagyott minket. Ennyi:-(
2018. december 29.családjával járt itt 25 Két ünnep között jártunk a szállodában. A négy csillagos Dürer szárnyat választottuk. A szoba rendben volt, a besorolásnak megfelelő. Az étkezések egyhangúak, többször előfordult, hogy változtatás nélkül, napokig ugyanaz a főétel volt kitéve. Persze éhesek nem maradtunk.
A személyzet unott (tisztelet a néhány kivételnek) nem a problémák megoldására törekednek, nem érdekli őket a vendég. Parkolóhely kevés, wifi hol van hol nincs. A fürdő jó az ott lévő személyzet kedves. Sajnos a mi időszakunkban rengetegen voltak, zsúfolt volt minden.
2018. szeptember 30.gyerekekkel járt itt 15Ebédelni szerettünk volna, 15 perc várakozás után megkérdeztünk egy pincért, hogy mire számíthatunk. Őt csak az érdekelte, hogy hol jöttünk be, mert a főnök állítólag bezárta az ajtókat a telt ház miatt. Asztal még volt kiszolgálás nem. Otthagytuk a helyet, soha többet Kulacs.
2017. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 45 Augusztusban töltöttük el néhány napot családommal, alapjában véve mindennel meg voltunk elégedve. A személyzet nagyon kedvesnek nem mondható, de az átlagos szintet bőven eléri. A szoba rendben volt az ételek finomak. Egy dolgot azonban nem értek, miért nem gondoskodnak a dohányzók kényelméről is? A szálloda területén két dohányzó hely található.
Az egyik a medencék szélénél (távol mindentől) ahol egy műanyag kerti szék és asztal nyújt komfort nélküli lehetőséget a dohányzásra. A másik hely még ennél is jobb, egy három oldalról fedett tető alá állhatnak be a nyáron megfőni télen pedig megfagyni vágyó dohányosok. Én személy szerint szivarozni szerettem volna valahol, de a körülmények ezt nem tették lehetővé, így a szomszédos Hotelbe voltam kénytelen eljárni esténkét pöfékelni. Azt tudom, hogy dohányozni nem trendi manapság és hogy a nem dohányosok védelme is nagyon fontos, még is azt gondolom, hogy ennél jobb megoldást is lehetne találni erre a problémára.
2015. július 6.gyerekekkel járt itt 15 Ajándékba kaptuk a nyaralást szüleimtől, melyre Ők is elkísértek minket. Már többször voltunk a szállodában, eddig mindennel meg voltunk elégedve, de most nagy csalódás ért minket. Bár az ételek minősége sem olyan volt, mint korábban (zsíros ételek, előző napi vacsora reggelire kitéve változatlan formában), de a fő gond még sem ez volt.
Történt ugyanis, hogy kijelentkezéskor elkövettem azt a hibát, hogy külön szerettem volna kifizetni a szobánkra terhelt fogyasztást. A recepción dolgozó szállodavezető hölgy kioktató hangnemben közölte velem, hogy ez nem lehetséges, várjuk meg az édesapját (a többit ő fizette) és különben is más is szeretne itt fizetni. A számlázó program hiányosságát (osztott fizetés? ) még csak megértettem volna, de a kioktató hangnem meglehetősen felpaprikázott így közöltem a hölggyel, hogy amennyiben csak a pénzt akarja látni, hát legyen, várjuk meg édesapámat és elhagytam a recepciót. Persze pakolás közben piszkált a dolog és odamentem egy szintén ott dolgozó úrhoz, hogy árulja el nekem a hölgy nevét és beosztását, mert panaszt szeretnék tenni. Erre annyit mondott, hogy szívesen segít, de most dolga van. Vártam 5 majd 10 percet, de amikor az utánam érkezőket is kiszolgálta helyettem, elhagytam a szállodát. Természetesen nem hagytam annyiban a dolgot és írtam egy panaszos e-mailt, melyet most nem tennék közzé, de a vége az lett, hogy a szálloda egyik vezető beosztású munkatársa tisztelettel visszautasította a reklamációmat, panaszkodásnak minősítve azt. Még most is értetlenül állok a dolog előtt. Kedves, tapintatos alkalmazottak, pökhendi, kioktató vezetőség?