2016. május 8.a párjával járt itt 55Kellemes kôrnyezetben, ritka szép bútorokkal, figyelmes kiszolgálãst kaptunk. A megrendelt halászlé alapleve nagyon finom és sűrű volt, a harcsa húsa is a várt mennyiségű, és kellemes állagú. A házi tésztájú túróscsusza is kellemes meglepetésnek bizonyult. Az árral is elègedettek voltunk, csak ajánlani tudjuk a ksváros éttermēt. !
2016. április 8.a párjával járt itt 55 A szálloda a besorolásához méltóan igényes, színvonalas, tiszta szobákkal rendelkezik gyönyörű környezetben. A jól átgondolt wellness részleg és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások minden igényt kielégítenek. Ritka újdonsággal találkoztunk, a sómedencével, ami mindenki kedvence volt. Az este 10 óráig igénybevehető wellness nagyon vonzó.
Talán az erős reflektorok zavaróak az esti meghitt fürdőzéshez. Az ételek is finomak voltak, a helyi vadakból készültekkel színesítve kellemes meglepetéssel szolgáltak. A reggelihez felkínált kenyerek sokszínűsége ( rozsos, magvas, teljes kiőrlésű, stb. ) kiváló. Az ottlétünk ideje alatt dolgozó úszómester " tisztaságmániás":)))A személyzet kedves tájékoztatása kiegészítette a térképes, túrás ismertetőket. Okos marketingfogás a közvetlen környezeti látványosságok térképes bemutatása, esetleg kiegészíthető, hogy hány km távolság pl. gyalog, ill. kocsival. Ismerőseimnek és távolabbi környezetemnek is melegen fogom ajánlani, ha jó levegőre, a világ zajától elbújni vágynak, ugyanakkor teljes felüdülésre, kikapcsolódásra van igényük. Gratulálok a tulajdonosoknak, vezetőknek!