2017. december 23.gyerekekkel járt itt 45 Szépen kialakított, elegáns család és gyerekbarát szálloda. A szobák jó felszereltek, hangulatosak. Sok szállodával ellentétben a matracok kiváló minőségűek, kényelmesek, a tv programválasztéka minden igényt kielégítő. A szoba egyetlen hiányossága, hogy a termálvízzel történő fűtés miatt rendkívül meleg van a szobákban, melyen csak szellőztetéssel lehet változtatni (mi nyitott ajtónál aludtunk).
Ez igen durva hiba egy szállodánál. A szálloda ingyenes átjárást biztosít a városi termálfürdőbe, mely szépen kialakított, nagy medence választékkal rendelkezik, engem viszont nagyon zavart a vízfertőtlenítő mindent átható, szemet maró jelenléte a levegőben. A reggeli választéka és minősége megfelelő, elfogadható egy 4 csillagos szállodában. Hiányoltam a 100%-os orange juice-t. (vizezett volt). A vacsora választéka szintén megfelelő volt, íze viszont egytől-egyig csapnivaló, íztelen volt, pedig mindkét alkalommal végigkóstoltam a teljes választékot. A németeknél, osztrákoknál elég gyakran kaptam ilyen íztelen ételeket, no de hát Magyarországon vagyunk, egy 4 csillagos szállodában. Ezek az ételek számomra kritikán aluliak voltak. (a levesek kivételével).
2015. december 31.a párjával járt itt 35 Közvetlenül a fürdő mellett található szálloda. Ezzel el is mondtam mindent ami az érdeme. A recepció meglehetősen barátságtalan volt, minden recepciós mogorva, semmi segítőkészséget nem láttam rajtuk. Bejelentkezés és kijelentkezés is meglehetősen hosszadalmas volt. A szobák tiszták voltak, de semmi különös.
Reggeli is átlagosnak mondható. Wellness részlege kicsi, jelentéktelen. Az ott töltött 3 nap alatt egyetlen vendéget sem láttam használni. Összességében nem fogott meg, de rosszat sem tudnék róla mondani.
2015. december 31.a párjával járt itt 35 Távozáskor az volt az érzésem, hogy ez egy 'semmi különös" szálloda. Nincs túl közel a strandhoz, de túl messze sincs, gyalogosan is pár perc alatt oda lehet találni. Külső megjelenése vonzó, belülről már nem találtam túl szimpinek. Wellness részlege nincs. Reggeli választéka jó és a minősége is megfelelő.
Vacsora szintén finom, de kissé hosszadalmas volt. Az étteremben rengeteg szúnyog tette még hosszadalmasabbá a várakozást.
2015. december 31.a párjával járt itt 45Majdhogynem a strandbejárattal szemben található szezonális szálloda.
Segítőkész, szívélyes személyzet, kissé szocreált idéző szobák és belső tér.Kertje főszezonban szép lehet.Konyhája egészen kiváló, azt hiszem minden igényt kielégítő, kár hogy csak menüválasztásos vacsorát kínál.
Árai sem riasztóak.
2015. december 31.a párjával járt itt 45 A fürdőtől kissé messze található, érdemesebb kocsival menni strandolni. Kissé megkopott már, de áraihoz képest mindenképpen ajánlható kiváló parkolási lehetőséggel és a kétszintes épület lifttel is rendelkezik. A reggeli átlagosnak mondható, jó választék, jó minőség.
A vacsora menü választásos, mely a finnyásabb vendégeknek problémát okozhat, azonban jó minőségű és nagyon finom. Kiszolgálása 'házias'. Összességében 'megéri' az árát.
2015. december 31.a párjával járt itt 45 Tavasszal nyílt meg a szálloda. Nagyon szépen kialakított, modern szálloda. Szép szobák, rendkívül kényelmes ágyak (kemény matracok), esztétikus fürdőszoba. Nyugodtan beleférne még egy csillag. Wellness részlege is kiváló, gyógyvizes medencével rendelkezik (sajnos csak beltéri). Környezete már kívánni valót hagy maga után.
Maradjunk annyiban, hogy 'nem az igazi'. Óriási hibája a szakmai dilettantizmus. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy valaki rendelkezne a szállodában szakirányú végzettséggel. Ha igen, akkor jól titkolja. Mindenesetre mindenki rendkívül segítőkész és barátságos. Semmi rosszat nem tudnék mondani a hozzá nem értésen kívül. A vendéglátásnak a szívélyességen kívül nyomát sem véltem felfedezni, ami elsősorban a reggeliben nyilvánul meg. Minimális választék. Gyenge minőségű alapanyagok. Példának okáért a narancs juice-t valószínűleg neve nincs szénsavas narancsital helyettesíti. Katasztrofális. Csak bízni lehet benne, hogy a tulajdonosok előbb-utóbb rájönnek hibáikra és akkor ez lehet Harkány legjobb szállodája.
2015. december 30.a párjával járt itt 25A szálloda a strand bejáratával szemben található, így aztán a tetemes parkolási díj megspórolható.Sajnos eljárt a szálloda felett az idő, egy kis felújítást mind a szálloda mind a szobák elbírnának.Nekem nyomasztó volt a hangulata.Reggelije megfelelő minőségű volt, árai igen barátinak nevezhetőek.
2015. december 30.a párjával járt itt 25 Meglehetősen nehezen található meg a szálloda, nem túl közel a strandhoz. Kategóriájának megfelelő tiszta szobák, welness részlege jó, habár kinti medencéje igen kicsi és kissé elhanyagolt is, amely pedig a szálloda erőssége lehetne. Reggeli-vacsora kínálata első osztályú és kiváló minőségű. Gyenge pontja az ágy matracainak minősége.
Valami gyalázat. Szó szerint reggel alig tudtam kikelni az ágyból. Idősebbeknek nem ajánlom, fiatalabbaknak viszont valóban jó szálloda.
2015. december 30.a párjával járt itt 35Elhelyezkedése kiváló, gyalogosan is közel található a fürdőhöz, ami figyelembe véve a parkolási díjakat mindenképpen előnyös.
A szállodára és a szobákra ugyan ráférne egy kis felújítás, de még megfelel a 3 csillagos elvárásnak.
Gyenge pontja a reggeli. Szűk választék,alacsony minőség. Kávéért külön fizetni kell. Kár ezzel elrontani a színvonalat.