2013. december 29.családjával járt itt 25 Magát a wellness részleget, valamint a személyzetet korrektnek találtam. Ami viszont a vacsorákat illeti, inkább éreztem magam egy üzemi menzán, mint egy 4 csillagos szálloda éttermében. Kétség kívül, nem fordítottak elég figyelmet az ételek minőségére. Pl. a 3 nap alatt egyszer volt csak hal, az is a legolcsóbb pangasius, melyet ehetetlen szószban szolgáltak fel.
A reggeli ezzel szemben korrekt volt. A kijelentkezésnél felháborítónak találtam, hogy másfél órát kellett várni, akkora sor volt, mivel csak egy recepciós volt műszakban. Ami meg röhejes , hogy a recepciós lányt többször is hívta egy kolléganője, az előbbi mondta neki, hogy nagyon nagy a sor, jó lenne ha besegítene, a másik lány, meg akkor érkezett meg, amikor már senki sem volt a sorban. Erről a jelenetről a Waczak szálló című sorozat jutott eszembe. Ha osztályoznom kéne tehát, a magas árakat is figyelembe véve semmiképpen sem 4, a legjobb indulattal is csak 3 csillagot érdemel.