2016. október 29.a párjával járt itt 55 Mondhatni, heti rendszerességgel járunk ide a feleségemmel, sosem csalódtunk. Állandó színvonal, kifogástalan minőség, pénztárcabarát árak. A mennyiség nem megy a minőség rovására. A Főnöknő, akárcsak a személyzet többi tagja, nagyon kedves, barátságos.
Napszaktól függő, hogy kettő, avagy három fogásosból áll az étkezésünk, de ha három fogást fogyasztunk is, "normális" borravalóval együtt is megáll 3000,- Ft/ főből egy étkezés. Kutyával sem néznek ki, bár ha kutyával megyünk, többnyire a fedett teraszt választjuk, amit a hidegebb időszakban hősugárzókkal melegítenek. Hétvégi ebédnél ajánlatos előre foglalni!
2016. október 29.a párjával járt itt 15 Tegnap du. 3-kor tévedtünk be az étterembe. Teljesen üres volt, gondoltam sebaj, gyorsan végzünk. Tévedtem. A köszönésünkre senki nem felelt, annyira hangosan szólt a "kellemes atmoszférája, korhű reneszánsz zene" (idézet a honlapjukról), melyet az én fülem inkább egy modern kereskedelmi rádióval azonosított. . .
Egy ideje már ültünk a teljesen kihalt étteremben, mikor ránéztem az órámra. Aztán még pontosan 6 percet vártunk, de csak viháncolás hallatszott, a hang(ok) gazdája nem került elő. Tehát kb. 8-10 percig ültünk ott úgy, hogy a kutya sem foglalkozott velünk. Kifelé már hangosabban köszöntünk, erre mintha már egy női hang reagált volna, de ebben sem vagyok biztos. Gondolom, a tulajdonosnak ez csak hobbi lehet, mert nehezen elképzelhető, hogy a kiszolgálószemélyzet ilyen hozzáállásával profitot termeljen az egység. A szakácsok munkáját nem tudom értékelni, nem adott rá lehetőséget a felszolgáló. . .