2018. december 30.családjával járt itt 55 Ajándékba kapott hétvégi pihenésre tökéletes volt, a BAH-csomópontnál, rengeteg közlekedési lehetőséggel, mégis nagyon csendes volt a szobánk. A csomagban volt magán wellness-használat, kellemes meglepetésként egy üveg pezsgőt is bekészítettek, a szauna forró volt, a jacuzzi tiszta, a svédasztalos reggeli kifogástalan.
a recepción udvarias, kedves fiatalemberek, szóval teljesen jó benyomást tett ránk ez a hely!
2018. december 30.családjával járt itt 15 Hát ide többé soha. . . régebben megfordultunk ebben az étteremben néhány alkalommal, akkor még finom ételek és mérsékelt, józan árak voltak, bár volt egy kellemetlen eset, mikor úgy 1500 forinttal próbáltak minket becsapni, persze utána magyarázták, hogy csak félreértés történt. . . mindegy, most újra betértünk, kár volt!
Az árak az egekben, az adag nagyjából lefeleződött, de a legnagyobb baj a minőség zuhanása. . . nem mondanám ehetetlennek, de tíz háziasszonyból tíz jobbat főz otthon ezeknél a középszerű, unalmas, fantáziátlan ételeknél. A kiszolgálás flegma és nemtörődöm, lecsapják a vendég elé a gagyi tányért, aztán jól van. Szóval soha, soha többet és másnak sem ajánlom! ! A kisboltból egy kifli tíz deka parizerrel nagyjából ugyanezt nyújtja gasztronómiailag, töredék pénzért. . .
2018. június 29.családjával járt itt 55A hely, ahol minden tökéletes: az apartmanok, a wellness, a személyzet, a kinti medence és környéke. . . . sokadszor járunk itt és minden alkalommal egyre jobb. Volt egy alkalom, mikor a wellness-részleg nem minden szolgáltatása működött. Érkezésünkkor egy levélke várt minket, amiben elnézést kértek ezért, és egy üveg minőségi vörösbort mellékeltek hozzá. Hát ilyen hely. . .
2018. június 29.családjával járt itt 55 Ha kedvező árakra vágyik valaki, annak talán kicsit húzós, bár a Balatonon, szezonban teljesen átlagosak az árai. A két felszolgáló lány vidám, kedves és udvarias, még úgy is, hogy épp csúcsforgalom volt ottjártunkkor. Nem kellett sokat várni, és az ételek már érkeztek is. Minden nagyon finom volt, kiadós adagokat adtak.
Az egyetlen kellemetlen meglepetés a számla volt, mert nagyjából kétezerrel volt magasabb az összeg, mint amire gondoltunk. Némi átvizsgálás után észre is vettünk két - nem kért és nem kapott - desszertet is, aminek az árát természetesen visszatérítették, udvarias bocsánatkérés mellett. Jó kedvünk volt, ezért úgy döntöttünk, hogy ez csak véletlen volt. . .
2018. június 20.a párjával járt itt 55 A Café Frei-lánc régóta szívem csücske, a világ számos tájáról származó kávéi, a hihetetlen érdekes cikkeket is rejtő itallapja és korrekt árai miatt. Ez utóbbi főleg akkor válik érthetővé, ha összevetjük más, erősen túlhájpolt kávézó-láncok kínálatával és áraival.
Ott a mindig egyforma (amúgy nem rossz) egyenkávéba ízesítő-színesítő szirupot öntenek, majd ennek megfelelően árusítják mézeskalács-latteként vagy mandula cappuccinoként arcpirító áron. . . ehhez képest a Freiben autentikus kávék a világ minden tájáról autentikus elkészítési módokkal, kultúrával körítve, emberi árakon. Nem is kérdés, Frei!
2018. április 23.a párjával járt itt 15 Kár volt betérni, az ételek drágák és fantáziátlanok, a hely lehangoló, sötét, a kerthelyiségbe nem lehetett kiülni (magyarázat nélkül), na, akkor kellett volna kifordulni és más helyet keresni, de már iszonyúan éhesek voltunk. . .
rákérdeztem, hogy száraz-e a rozé és az igenlő válasz után rendeltem csak, aztán megjött a langyos, édeskés műanyag ízű "rozé", az ételek meg a nyolcvanas évek gyengébb vendéglőinek a szintjét hozták, jó drágán, az egyik köret a számlán már 850 volt, míg az étlapon még csak 800. . . szóval ezt a helyet a legjobb lesz elkerülni, és remélem, külföldiek végképp nem botlanak bele. . .
2016. február 3.családjával járt itt 35 A szállodába csak egy délelőtti wellness-kikapcsolódásra ugrottunk be, így csak erről a részlegéről tudok véleményt formálni. Az öltöző kicsi, ez még nem lett volna feltétlenül baj, de több szekrény nem zárható a benne lévő kulccsal, és ez nyilván már csak akkor derül ki, mikor mindent bepakolva próbálnánk zárni. .
. persze ez sem komoly probléma. Hideg téli nap lévén szaunával kezdtük volna, de meglepetésünkre a szauna még nem volt bekapcsolva, másfél órával a wellness-részleg nyitása után. Sebaj, rugalmasak vagyunk, jó lesz az infraszauna is! Ezt is nekünk kellett volna indítani, de hát itt nincs jelentős felfűtési idő, úgyhogy ez nem gond. Vagyis nem lett volna gond, ha indul, de nem tette. Ekkor hívtam a recepciót, ahonnan jött is az úriember, és becsületére legyen mondva, mindent megpróbált, hogy orvosolja a problémát, végül annyit tudott tenni, hogy nyomtatott és kitett az infraszaunára egy papírt arról, hogy nem működik. Végül a jacuzzi és az úszás jó volt, és kb 50 perc múlva a szauna is használhatóvá vált (bár 83 fokon sosem lépett túl, ami egy szauna esetében azért az alsó határ szerintem), de a hidegvizes merülőt sem tudtuk használni, mert nem volt feltöltve. Szóval az ott töltött három óra kb. fele bosszúság volt. Ide inkább többször nem, ennyi pénzért a fele szolgáltatást kaptuk. Ami viszont pozitívumként kiemelendő,az a recepciós úriember udvariassága és segítőkészsége.
2016. január 4.családjával járt itt 55 Már többször volt szerencsém itt lakni, most utoljára négy éjszakát töltöttem el a családommal. Egyszerűen kifogástalan minden, a személyzet hozzáértő és segítőkész, őszinte mosollyal és profin teszik a dolgukat. Az apartmanban minden megvolt, amire csak szükségünk lehetett. Budapesten nem is választanék másik szállást.
Remélem, sokszor lesz még módom a Prémium Apartmanház vendégszeretetét élvezni!
2014. július 29.barátokkal járt itt 55 Nagyon példaértékű ez a szálloda, minden tekintetben. A szobák kényelmesek és ízlésesek, az ételválaszték hatalmas, és az ételek többsége nagyon finom is. A személyzet kedves és segítőkész, a wellness-részleg pedig fantasztikus. A pici hiányérzetem csak azért van, mert valahogy az egész túl steril, és nincs a szállodának saját "levegője", amitől azonnal felismerhetővé válna.
Vagyis olyan, mint a nagyon jól működő, négycsillagos, de kicsit jelleggtelen szállodák világszerte.
2014. július 27.családjával járt itt 55A hotel elegáns, gyönyörű. A személyzet kedves és hozzáértő. Amit a honlapon ígértek, az mind úgy is van. A svédasztalos reggeli és vacsora pedig az egyik legjobb, amit valaha láttam! Ide bármikor szívesen visszatérnék! A tisztaság is példaértékű, napi takarítás volt, csak úgy ragyogott minden!