2015. december 17.a párjával járt itt 55Jól megközelíthető helyen van ez a hangulatos étterem. Finomakat és sokat enni, vagy csak jól akarjuk érezni magunkat? Ünnepelni valamit, vagy barátokkal ellátogatni is érdemes. Mindig jó híre volt, és ez most is így van szerintem. Kedves udvarias a személyzet,tudják, hogyan kell "bánni" a betérő vendégekkel. Aki nem ismeri, és jót akar választani, itt nem csalódik majd.
2015. december 1.a párjával járt itt 55Mindig örömmel térünk be ide, a csárdába. Az erdőben a "nyugalom szigetén" kikapcsolódás néhány órát eltölteni. Minden évszakban más a hangulata a helynek! Az ételek választéka nagy. Finom ízek, házias ételek kaphatóak. Gyors a kiszolgálás. Ünnepelni, vagy csak egy jót enni, barátokkal, családdal, mindenképp ajánlom kipróbálni, ha valaki még nem járt itt! ! !
2015. november 22.a párjával járt itt 55Újra itt jártunk, és most is csak csupa jó dolog jut eszembe. A választék nagy és kitűnő, nagyon finom ízletes minden. A halételek kiválóak! A pincérek udvariasak, és gyorsan kiszolgálnak. A hangulat mindig kiváló . és tisztaság van mindenhol! A csárda is nagyon hangulatos berendezésű. Jó volt itt lenni ismét! Ünnepelni, vagy csak finomat enni, egyaránt érdemes!
2015. október 20.a párjával járt itt 55Visszatértünk ide, mert szép emlék, és élmény volt ide betérni. Tervezzük közösen családtagokkal is egy családi ünnepet megtartani. Nem fognak csalódni benne,mindenkinek ajánlottam eddig is. A személyzet udvariasan teszi a dolgát, az ételek választéka bőséges. Az ízek háziasak,szépen vannak tálalva, és ízléses a hely, nagyon kellemes a hangulat mindig.
2015. augusztus 29.a párjával járt itt 45Ismét itt ebédeltünk, mert finomat jó áron találhatunk ebben a pizzériában. Most sem csalódtunk, hanem elégedetten távoztunk. Van választék mindenki számára, a pizza is nagyon finom. Kedves a személyzet, a kiszolgálással is elégedett voltam. Barátságos az étterem. Aki nem járt még itt, ajánlani tudom hogy próbálja ki!
2015. augusztus 19.a párjával járt itt 55Nagyon nyugodt helyen, a jó levegőn lehet itt pihenni. A személyzet nagyon segítőkész, és udvarias! ! ! A hotelben tisztaság mindenhol! Az ízlésesen berendezett szobák teszik még kényelmesebbé az életet. A wellnessben is a kikapcsolódás, és az étterem finomságai nagy választékkal is a vendégek kényelmét szolgálják. Nagyon jó a hely, örülök, hogy ott lehettem!
2015. július 26.egyedül járt itt 55Csak továbbiakban is dicsérettel, és elégedettséggel vagyok a cukrászda iránt. Nagyon nagy a választék! ! ! A fagylaltok igazán finomak, különlegesek. Télen nyáron jó betérni ide, felüdülés és kikapcsolódás, télen a sütemények, a nyári melegben a fagylaltok elfogyasztásával. Mindenkinek ajánlom. Igaz, hogy nem olcsó, de különleges ízekkel is találkozhatunk.
2015. június 25.családjával járt itt 55Kellemes időtöltés ide betérni, és egy finom fagylaltot enni hűsítésként nyáron, vagy jó süteményt fogyasztani ha kedvünk van hozzá. Jó beszélgetés, vagy ünneplés, akkor ide érdemes eljönni, megéri az élmény. Sokféle finom friss sütemény közül mindenki talál az ízlésének megfelelőt. Aki erre jár mindenképpen próbálja ki, mert nem fogja megbánni! ! !
2015. május 8.családjával járt itt 55Ha jó sütit enne valaki, akkor ide érdemes betérni. Sokféle és nagyon tetszetős süteményeket találunk itt, éppen ezért nehéz kiválasztani mit is válasszunk. Gyakran belátogattam már ide,csalódás nem ért egyszer sem. Minőségi termékeket találunk itt a város szívében. Jó a hangulat, gyors a kiszolgálás, rokonokkal is megismertettem a helyet, pozitív volt a benyomásuk.
2015. április 22.a párjával járt itt 55Találtunk egy igazán jó éttermet egy jól megközelíthető helyen Debrecenben. Nagyon kellemes környezetben jó hangulatban ebédet,vagy vacsorát lehet itt fogyasztani. Baráti társaság, vagy család biztosan jól érzi magát itt. Mindenki kedve szerint választhat sokféle finom ízű ételből kedvére. A parkolási lehetőség is nagy előny. Az udvarias személyzet, és gyors kiszolgálás is pozitívum.