Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2019. január 19.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szegedi kiküldetésem alatt éltem meg az alábbiakat is: Olyan sokat hallottam róla, hogy a Cafe Frei egy fogalom, továbbá a nagyobb szupermarketek is kínálják az egzotikus helyekről származó kávékülönlegességeket, hogy rábeszéltem magam a tesztelésre. Nem kellett volna! A nagy név mögött egy középszerű kávé bójt meg.
A Frei névben anno már egy TV műsor kapcsán is csalódni kellett. A pincérlány egyébként nagyon kedves volt.
2019. január 19., kollégákkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bizonyára írtam már, hogy a legjobb étlap a fényképpel illusztrált, hiszen egyből látod, hogy akarod, vagy nem akarod. A Nimródé ilyen és nagyon szép a netes verzió is. Egyedül talán azt hiányolom, hogy például egy vegyes tálnál nem sorolják fel a komponenseket. Nimród-nak titulált vadétteremben kevésnek tartom a két vadételt.
Az árak nagyon barátságosak! A felszolgálók kedvesek, az ételek finomak. Érdekes megoldás az étterembe integrált dohánybolt.
2019. január 17.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Talán telhetetlennek tűnünk, hogy pár órán belül kétszer is beülünk a Pláza legjobb vendéglátó helyére. De hát olyan kedves a kiszolgálás és olyan finomak az édességek, hogy a mozi előtt és a mozi után is elcsábultunk. A fagyit ehető, ropogós tálkákban kaptuk, mely páratlan élmény volt. A kávéjuk pedig minden dícséretet megérdemel. Hölgyvendégeim külön is elégedettek lehetnek, hiszen mindent én fizettem.
2019. január 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ha én ezt előre tudtam volna, akkor hozok pár régi koffert, melyeket fotós célra tartogatok a padláson. Kétszer is meglátogattuk őket. Ez egy nagyon jól berendezett hely, melyet kiváló fiatalos, vidám társaság üzemeltet. Hát igen, szegedi hónapom csúcspontja volt a cirmi. Itt még a hamutartó is macskás.
Ennél több macskás relikviát ezidáig csak a veszprémi Kultrmacskában láttam. Kik előttem bírálták, szinte mindenki panaszkodott a magas árfekvésre. Igen, tényleg magas, de megtehetik és pontosan eltalálják az ideális ár/színvonal arányt. Minden finom volt - úgy a kézműves sörök, mint az ételek. Csak így tovább Cirmi! ! !
2019. január 13.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kedves tulajdonos! Közösségünk 2014 óta folyamatosan írja a jobbnál jobb bírálatokat és Ön ezt nem is látja. Kérem töltse ki az adatlapot! Ez amolyan költői bevezető volt, hiszen most sem fogja olvasni. Szóval most, hogy gyakran megyek Fehérvárra, végre megálltam a sokat dícsért lokál előtt.
Azt hiszem sokkal korábban kellett volna ezt megtennem, hiszen ez egy nagyon szuper hely. Annyit még hozzátennék, hogy fagyis időszakban már a párommal, vagy akár a gyerekekkel fogok visszatérni.
2019. január 6.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hát így még nem jártunk ebben a veszprémi cukrászdában. Eredetileg egy másik helyre indultunk párommal, de a kifüggesztett felirat szerint január közepéig zárva vannak. Na sebaj, jöjjön a Mackó cukrászda! Itt pedig annyian ültek, hogy nekünk már esélyünk sem volt ülőhelyre. Mentőötleként felmerült az elvitel lehetősége.
Az eladó lányok kedvesek voltak, a süti pedig az otthoni kávé mellé nagyon finom volt.
2019. január 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ők bíznak a jövőben, mert a bejáratnál réztáblán olvashatod az érvényes étlap ajánlatot árakkal együtt. Nem szándékoznak gyakran árat emelni. Az elején kevesen voltunk, aztán az ebéd végére feltöltődött a különterem. A felszolgáló hölgy szinte már túlzásba vitte a kedvességet. Ez manapság nem jellemző.
Forró volt a leves, finomak, friss ropogósak voltak a frissensültek. Minden OK volt. Bankkártyával fizettünk.
2019. január 5.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Júniusi szegedi hónapom egyik mérföldkövének tekintem a sétálóutca ismert cukrászdáját. Az intézmény a Kárász utca egyik sarokházában található, óriási terasz-résszel. Nem sorolom azokat a közeli egységeket, melyek valódi konkurenciát jelentenek még azon tesztelő szemszögéből is, ki a Dunántúlról keveredett ide.
Sokkal többet vártam tőlük úgy a minőség, mint a kiszolgálás tekintetében.
2019. január 5.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kutyafuttában egyedül tértem be Zircen a Hamburger box-ba. Kedves úr fogadott kissé bizonytalanul. Szerintem nem volt biztos abban, hogy látott-e már. Megpróbáltam megőrini inkognítómak - mármint azt, hogy kb 2,5 éve egy pozitív kicsengésű tesztet publikáltam róluk. Véleményem szerint továbbra is jól csinálják. Finom a hamburger, kedvesek és nagy a tisztaság.
2018. december 29.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Késői vasárnapi ebédre tértünk be a Zirc külterületén található étterembe. Kedvesen fogadtak bennünket, pedig már sok vendéget kiszolgáltak. A felszolgáló kedves volt, az ételek aránylag gyorsan hozzánk kerültek és frissek, ropogósak voltak. Hát így kell ezt csinálni! Azt hiszem kölcsönösen tiszteltük egymást, így hamarosan újra meg fogunk jelenni.