Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2018. december 7.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajka belvárosában teljesen véletlenül bukkantam rá erre a remek helyre. Először még engem is megtévesztett a "Lángos bár" üzletnév, hiszen a lángoson kívül óriási a választék lacikonyhás ételekből (hurka, kolbász, pecsenye), hamburgerekben, melegszendvicsekben. Forralt bort, teát és üdítőket is kínálnak.
A kiszolgálás kedves volt, az árak megfelelnek a hely színvonalának. Feltétlenül vissza fogok térni.
2018. december 7.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ezer éve nem láttam és nem ettem sarokházat, gyerekkorom nagy kedvencét és tessék: itt szembeköszön a vitrinben a maga klasszikus formájában. Finomak a sütemények és finom a kávé. Ottjártamkor néhány megrendelt torta díszelgett a hűtőben. Kint és bent egyaránt helyet foglalhatunk és különösen szimpatikus, hogy külön kicsi székekkel és asztallal gondoltak az aprónépekre is.
2018. december 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Férfiasan bevallom, hogy én bizony a telefonomon "meggúgliztam" a címben szereplő gado-gado jelentését. Nagy lebőgés lett volna párom előtt. Most már tudom. Hát ez egy csodálatos hely! Ide vendégeket fogok vinni . . . . csak győzzem kifizetni. Mert ugye az árak meglehetősen borsosak. Az étlapon klasszikus, exotikus és újragondolt ételek hatalmas választéka. Az ételek finomak, a személyzet pedig előzékeny.
2018. december 3.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szintén a novemberi sümegi kiküldetésemkor "botlottam bele" a Gróti pékségbe. Az autóbuszpályaudvarral szemben természetesen nagy forgalma van a nem túl nagy pékségnek. Finom volt a kávéjuk, melyhez krémest ettem. Szerintem mintegy felébe kerül egy krémes, mint amit megszoktam. Magammal vittem még két pogácsát, melyek frissek, omlósak és nagyon finomak voltak.
2018. december 1.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Utolsó ittlétem óta megint történtek változások, természetesen abszolút pozitív értelemben. Furcsa alapanyagok kerültek előtérbe és első hallásra fölöttébb furcsa párosítások találhatók az étlapon. Megjelent a streetfood is (hamburger formájában), ami ebben a kategóriában nagyon érdekes. Szerintem lassan érik az a bizonyos csillag. Szeretünk Nosztalgia-garden!
2018. december 1.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Történhet olyan, hogy egy bíráló két egymás utáni bejegyzésében más véleménnyel van a helyről? Miért ne - hiszen itt a példa. Egy októberi szombaton tértünk be párommal ebédelni. Már sokszor jártunk itt és tudtuk, hogy mire számíthatunk. Most azonban csalódnunk kellett.
A felszolgálók tessék-lássék módon dolgoztak és egyáltalán nem lesték a vendég kívánságait. Pincérünk lebeszélt a bableves rendelésemről, mert a tartalmas levesek még nem főttek meg. Fizetéskor is volt némi vitánk. Az ételek most is mint mindig nagyon finomak voltak. Remélem Joó úr a tulajdonos is olvassa ezeket a sorokat!
Azt már több bírálatomban megírtam és a profilomon is olvasható, hogy a gyorséttermi stílus nem az én világom. Az idén mégis úgy adódott, hogy több Mekiben is voltam - a veszprémiben kétszer is. Párom hívott meg reggelire. Teljesen meg voltunk elégedve a kiszolgálással, az ételek hőfokával, a mosdó állapotával.
A veszprémi egységnek valahogy nagyon jó a hangulata. A felső szintről evés, kávézás közben figyelhettük az utcai forgalmat.
2018. december 1.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Miért is ez a címe a bejegyzésnek? Először félve mentem be, nem számítva különösebb színvonalra. Aztán pironkodva kellett magamat korrigálnom, hogy bizony ebben a kis Veszprémhez közeli faluban milyen színvonalas vendéglőt tudnak üzemeltetni. A honlapjuk színvonalas, naprakész. Az étlap gazdag, közli még az allergéneket is és QR kóddal is rendelkezik.
Kiszállítással is foglalkoznak pizzából és egyéb ételekből. Erzsébet-, szép kártya, vagy bankkártya nem okoz problémát. Bárkinek merem ajánlani.
2018. november 30.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem vagyunk éppen rendszeresen bárokba járó típusok, de most feltétlenül helyet akartunk foglalni, méghozzá a legjobbat, ahonnét kiválóan látható a színpad. Ezen az estén Polyák Lilla lépett fel. Az előadott nemzetközi dalok tetszettek az orosz és német ajkú vendégeknek is. A kedves felszolgáló letette elénk a koktéljainkat és egy tálka sósmogyorót.
A koncert alatt folyamatosan figyeltem a bármixerek tevékenységét. Mondhatom profi szakemberek. Nagyon jól éreztük magunkat.
2018. november 29.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy étterem választásakor sokadszor is bevált az a módszerem, hogy először megnézem a honlapját, ha van neki. Hát ők már két hétre előre közlik a napi menüt. Van egy állandó menükínálat is - a rántott húst mindenki szereti. Mivel az étterem közvetlenül a buszpályaudvar mellett található, nem meglepő, hogy sok a buszsofőr.
Ízletesen főznek és nagyon barátiak az áraik. Jó időben kint is lehet étkezni.