Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2018. november 28.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Olyannyira környezettudatosak, hogy a sült kolbászomhoz fakést és favillát kaptam. A komplexum a Katica centerben található - balra maga a bisztró, jobbra pedig a hentesáru-bolt. Nem mondom húzós áru volt a sült kolbásznak és meg kellett várni míg megsül, de megérte. A kolbászon kívül többféle hamburgert, ezeket menü kombinációban is kínálnak.
Kézműves sörök és más italok segítenek leöblíteni a fűszeres kolbászt. Aztán következik a bolt. Ott lóg a sok finom füstölt áru - vékonyabb és vastagabb kolbászok és szalámik. Aztán van még bor, pálinka, májas hurka, na és természetesen az üzlet névadója: a PÖRC. Az eladó fiúk nagyon csinosan öltöznek és a megvásárolt árut saját tervezésű zsírpapírba csomagolják. Mindenkinek ajánlom!
2018. november 25.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Számtalan alkalommal megálltunk már itt és mindig csak egyszerű és gyors megoldású ételeket fogyasztottunk. Alkoholt nem szoktunk rendelni - szóval nem mi vagyunk a vendéglősök ideálja. Most is valahogy így lett volna. A teraszon éppen volt még egy asztal, ahová leültünk. A mellettünk lévő asztalnál népes dán csoport evett, ivott rendesen.
Több pincér is ott sürgölődött körülöttük. Mi mélyen le voltunk sajnálva úgy a rendelésnél, mint az ételek felszolgálásánál, illetve a végén a fizetésnél.
2018. november 25.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Annak idején, mikor ott voltunk még nem volt tele a világ Lipóti pékségekkel, mint manapság. Most mégis egy ilyen helyen vásárolt pogácsa hoztaaz ötletet: látogassunk el újra a hotel Orchideába! Olyan gyorsan ment, hogy másnap már ott is voltunk. Gyakorlatilag semmi nem változott utolsó ittlétünk óta.
Téli időszak lévén a wellness részlegben kissé bezárva éreztük magunkat. Különben nagyon jól éreztük magunkat.
2018. november 25.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem először vagyunk itt, de először vagyunk itt téli időszakban, mikor nem a fagyié a főszerep. Hát kellemes meglepetésként 7 féle fagylaltot most is láttunk. Miért ne? Hiszen egy fűtött helyen kis kehelyből fagyit enni teljesen normális dolog. Katalin napi süteményezésünk nagyon jól sikerült. Finomak voltak a sütik és kevesek a felszolgáló lányok.
A végén még egy fogadásra is pontot tehettük, miszerint 3, vagy 4 ágú egy süteményes villa? Itt mindkettőből tartanak.
2018. november 22.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sümegi kiküldetésem alkalmával két éjszakát is eltölthettem a vendégházban. Csodálatos helyen van a komplexum. Ez az utca irigylésre méltóan megőrizte polgári, kisvárosi varázsát. Szobám kicsit retro hangulatú volt. A személyzet mindig kedves és udvarias. Legnagyobb nyomot az étterem hagyta bennem.
Óriási választékban kínálnak ételkülönlegességeket, húsételeket, halat, vadat. Ottlétemkor négyféle főzelék és hétféle mártás is kapható volt. Azt hiszem párommal is vissza fogunk ide térni.
2018. november 11.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Más helyen már megírtam, hogy nem nekem találták ki ezt a hálózatot, de évente párszor elmegy. Mindenszentek napján itt szerettünk volna reggelizni. Nyitás után egy órával még mindig nem sikerült nekik felvenni a ritmust. Egyetlen helyen vettek fel rendelést. A többi dolgozó valami mással volt elfoglalva.
Az előttünk álló család meggondolta magát és elment. A sült krumplira várni kellett, a sajtburgerem pedig langyos volt - szerintem melegítették. Szégyenletes volt az aznapi teljesítményük.
2018. november 11.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Születésnapi ebédre foglaltunk egy asztalt az Oliva étterembe. Habár kívül sokkal hangulatosabb szokott lenni, most október vége lévén bent élveztük a napot. A leveseket különleges módon tálalják. Akkora óriás sertés bécsit kaptam, hogy becsületemre váljék az elfogyasztása. Hozzá krumplisaláta volt a harmonikus köret.
Érdekes, újragondolt fogás a kacsamáj "brassói" erdei gombákkal, borsópürével. Hát ez valami isteni volt. Hát az ilyenek miatt viszi el ide az ember a családját. Nagyon jól csináljátok!
2018. november 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szondáztatott közönség úgy látszik pozitív véleménnyel volt az új szobakialakításról, design-ról, mert a honlap szerint november közepén nagyszabású átalakítások kezdődnek és a csökkentett vendéglétszám az apartman-szárnyban kerül elhelyezésre. Éppen ezért még a hónap elején elmentünk egy hétvégére kedvenc szállodánkba.
Most sem kellett csalódnunk. Kedves, előzékeny személyzet, tiszta szálloda várt bennünket most is. Arany keze van a masszőrnek, Istvánnak. Szombat este élőzenés műsort néztünk.
Hotel Európa Fit válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük értékelését. Nagy öröm számunkra, hogy ez alkalommal is elégedettek voltak szállodánkkal és kellemesen telt a pihenésük. Hosszas rákészülés után,néhány nap múlva valóban elkezdődik a főépületi szobáink teljes átalakítása. Karácsonyra már egy megújult, modern külső fogadja vendégeinket.
Szeretettel várjuk Önöket is!
Üdvözlettel:
Szállodavezetés
2018. november 13., Hotel Európa Fit, vendégkapcsolati manager
2018. november 11.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy pozitívummal kezdem: van honlapja a cukinak, méghozzá teljesen korrektül működő, tetszetős és informatív. Mindig van valami különleges abban, ha egy újonnan nyíló helyre nyit be az ember. Hát itt semmi probléma nem volt. Finomak a nagy választékban kínált sütemények, nagyon kedvesek a felszolgáló lányok.
A honlapon már jó sok kép van fent a rendelhető klasszikus és különleges tortákról. Azzal pedig egyáltalán nem kell foglalkozni, hogy pont a temetővel szemben van a cuki bejárata. Visszajövünk!
2018. november 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már a bejáratnál hirdeti magát a novemberi hangulat. Sokadszor ülünk le a söntés elé és szinte régi ismerős az étlap is. Júliusban voltunk itt utoljára. A csülkös bableves, a lepirított túrós csusza, a rántott fogas, valamint a kávék finomak voltak, de a süteményeket most elcsomagoltattuk. Kétféle kocsonyájuk van - bőrkés és húsos.
Mindegyikből viszünk haza egyet. Legközelebb is FÉK-ezünk egyet, ha erre járunk.