Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2018. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hogy miért is ezt a címet választottam bírálatomnak? A Balatonon már sok-sok éve megszűnt a legális halászat, így a halak vagy orvhalászoktól származnak, vagy pedig nem balatoni halak. A keszeg kilónkénti ára csak 100 forinttal kevesebb, mint a hekk ára, ami egy messziről hozott tengeri hal. A tavi ponty 5900-ért, illetve a süllő 7500 forintos ára pedig rablás.
A halsütőt dicsérve viszont minden nagyon finom volt, kellően sózva és alaposan átsütve. Gondolnak a halat nem kedvelő vendégekre is és tartanak néhány húsételt. A strand egyetlen halsütője csak az árakban érezteti velünk monopol helyzetét. A krétával írt megállító tábla átragasztott cégére nekem azt sugallja, hogy nemrég névcsere és/vagy tulajdonosváltás volt itt.
2018. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ma a fűzfői strandon fürödtünk és kipróbáltuk a Tó vendéglőt. A strand modernizálása óta most ettünk itt először. Sajnálatos módon nem tudták adni az étlapon szereplő alkoholmentes sört - sőt egyetlen alkoholmentes fajtát sem. Maradt az ásványvíz. A második hiba pedig az volt, hogy elfelejtették kihozni az egyik megrendelt salátát.
Egyébként az ételek frissek, ropogósak és ízletesek voltak. A felszolgálók kedvesek, a mellékhelyiségek tiszták. Azt is megjegyzem, hogy teljesen korrektek az árak.
2018. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két éves lett Jack a veszprémi Kultúrmacska kávézó maine coon kandúr cicája. Ma minden figyelem őreá szegeződik. Így történik ez minden esetben, mikor a hét fajtatiszta cica valamelyike jubileumi naphoz érkezik. Jack-fagyikehely, Auguszta-torta, Baileys-es kávé, stb teszik nekünk is ünnepélyessé a napot. Kattognak a fényképezőgépek és most is nagyon jól érezzük magunkat.
2018. augusztus 11.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Telefonon foglaltunk asztalt a Gyarmati étteremben. Érkezésünkkör levezetett a pincér az alagsorba. Finom volt az étel, amit elénk tettek és újszerűek voltak a tányéron található díszítőelemek (vadszőlő szemek s levelek). Fényképeket is készítettem. Természetesen azt is megörökítettem, hogy a ritkábban használt alagsori helyiség borosüvegeit vastagon belepte a por.
2018. augusztus 10.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A sors úgy hozta, hogy egyedül kellett megoldanom egy hétköznapi ebédemet. Nem az én stílusom pizzériába járni (pláne rendelni), de most egy erős késztetést éreztem, hogy oda menjek. Még étlapot sem kértem, hiszen ismerem a "mindent bele" pizzájukat, a Lucifer II-t. Annak ellenére, hogy kevés vendég volt, bizony eltartott egy darabig mire kihozták. Gazdag volt és finom, a sör pedig jó hideg.
2018. augusztus 10.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Most már jobban összeáll a kép a zalacsányi Batthyány kastélyszállóról. Vannak a bungalow-házak, az általunk is kapott oldalsó szárny szobái, na és persze az elegáns szobák. Ide visz fel az elegáns lécső a hallból. A konyháról továbbra is a legjobbakat tudom mondani. Minden nagyon finom volt. A wellness-rész szegényes.
De hát ez nem is wellness-szálloda. A parkja is nagyon hangulatos, szépen karban tartott.
2018. augusztus 10.egyedül járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csopakon már minden bezár, de a Stop söröző hétköznap hajnali kettőig állja a sarat. Hétvégén pedig olykor napkeltéig. A főút felőli oldal kissé zajos - ilyenkor át kell vonulni a Fürdő utcai oldalra. Itt található a játéktermi rész is. Sörökből jó nagy a választék - mindenki talál magának megfelelőt úgy a csapolt, mint a palackozott nektárokból.
Félig nyitott hely révén megengedett a dohányzás. A kiszolgáló fiú szolgálatkész.
2018. augusztus 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hirtelen elhatározásból több év után újra megszálltunk a Puchner kastélyban. Nagyon tetszettek a kalandpark területén végrehajtott fejlesztések, bővítések. Mivel, hogy nem volt mindig jó időnk, most szembesültünk igazán azzal a helyzettel, ami az objektumok szétszórt voltára. Máshol van a reggeli, a vacsora és megint máshol vannak a fürdők.
Még egy-két megjegyzés: A vacsoránál nagyon gyér a megvilágítás. Több reggel egymás után unalmas a "Bikali rántotta". Szépek a lovak és nagyon jól éreztük magunkat.
2018. augusztus 7.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kedves pincérlány vette fel a rendelésünket. Én ugyan már az internetes étlapjukról, na meg a korábbi ittléteink alkalmából jól ismerem a felhozatalt, mégis átböngésztem az étlapot. Most sem kellett csalódnom az étteremben. Gyors és kedves kiszolgálás, majd hamarosan friss, finom és ropogós frissensültek - kell még más?
Az útvonal legjobb helyének tartom továbbra is. Ja, és makulátlanul tiszták a mellékhelyiségek!
Többször végigmegyünk a Siófok-Pécs útvonalon. Mindig keresünk valami étkezési lehetőséget. Most a neten a Hotel Dombóvár étterme akadt horogra. Az internetes étlapon ugyan van némi hiányosság, de a bőség zavara kárpótol mindenért. Kívülről bizony az a szocreál retro stílus látszik, egészen addig míg meg nem tekinted az étlapot.
Hát ez szuper! Vidéki viszonylatban ilyen óriási ételválasztékot ritkán lát az ember (még békacomb is kapható). Minden étel friss, finom, ropogós volt. Csak így tovább Hotel Dombóvár!