Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. december 16.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Auchan ételudvar átalakítása után új formában jelent meg a Grill Station egysége. Most már a kétszintes asztalblokknál találunk ülőhelyet, de a Grill Station nem számít kiemelkedő helynek. Szárazak és kihűltek az ételek - melyeket ha megmikróztatunk, akkor még szárazabbak lesznek. Párommal megosztva megyünk oda, ami azt jelenti, hogy csak ő eszik itt. Jómagam mást keresek.
2016. december 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sokszor elautóztunk már mellette, de most az Ittjartam. hu ajánlását követve kipróbáltuk. És nem bántuk meg! Az idén lett nagy divat Magyarországon a fogaspofa. Na itt természetesen az is van. A gyerekeknek szánt ételekből óriási a választék - még saját gyártású halrúd is van harcsából.
Szárcsáéknak van fantáziájuk és messze felülemelkednek a sok átlagos étterem fölé. Nagyon hangulatos maga a vendéglő és kedves a kiszolgáló személyzet.
2016. december 16.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ritkán írok olyan bírálatot, mikor nem jószántunkból, hanem más érdekből veszünk igénybe egy szállodai szolgáltatást. Hát mi szeptemberben szemműtétre kísértük ide lányunkat. Vele együtt izgultunk, aztán kiderült, hogy teljesen alaptalanul. Maga a szálloda óriási és nagyon profi módon űzik a vendéglátást.
A szobák kényelme minden igényt felülmúlt és azt hiszem, hogy a reggelire sem eshetett semmi panasz. Egyszer majd nyugodtabb időszakban is visszamennénk.
2016. december 16.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyermekem országos tanulmányi versenyére érkeztünk Szegedre és a Tisza szállóban szálltunk meg egy éjszakára. A szoba pótágyazását kértük. Nagy meglepetés volt elfoglalni a kis lyukat, melyben a pótágy elzárt minden közlekedési lehetőséget. Na jó, végülis csak aludni jöttünk.
A reggeli viszont minden elképzelsemet felülmúlt, hiszen "paraszt gyomromnak" igencsak imponált a kétféle töpörtyű és a disznósajt jeéenléte. Aztán elcsevegtünk a csodálatos díszteremben a virágkötő lánnyal, aki a szombat esti lakodalomra készült. Itt jegyzem meg, hogy lányom a maga 8. helyezésével azért dícséretes helyet szerzett az országos versenyen.
2016. december 16.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bakancslistánkon szerepel a veszprémi Fekete Bors étterem és novemberben izgatottan mentünk oda egy vasárnapi ebédre. Hát ekkora csalódás régen ért. Ott minden koszos volt, amit láttunk. A tányér, amin az evőeszközeinket megkaptuk, a radiátor, a villanykapcsoló - hogy csak néhányat említsünk.
Pedig szerintem nagyon várták az első értékelést, hiszen a tulajdonos becsülettel kitöltötte az üzemeltetőre vonatkozó részt az Ittjartam. hu oldalon. Az étel egyébként finom volt, a pincérnő kedves volt és aranyos volt a Csőrike nevű papagáj is.
2016. december 12.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jó kávézót találtunk a balatonfüredi Tescoban. Már a bejáratnál olyan kép fogad, amely akár befolyásolni is képes a rendelésednél. Kedves, mosolygós lány süti az óriáspalacsintát. A pultnál rendelünk, aztán helyet foglalunk. Plüssjátékok és egyéb kedves dolgok a gyerekeknek és egy nagyon barátságos - csak félig nyitott füstölőhely is van a dohányosoknak.
2016. december 6.a párjával járt itt 55Vasárnap késői ebédidőben toppantunk be a veszprémi Séfkrajcár étterembe. A tálcás rendszerű menzaszerű étterem messze lepipálja átlagos társait. A kínálatot a neten is megtekinthetjük és mindig van elegendő parkolóhely. Az adagok bőségesek és ízletesek. A gyerekeknek külön részleg kínálja a számukra mindig elfogadható "favorit" ételeket. Bankkártyával is lehet fizetni.
2016. november 28.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A sok évet megért veszprémi gasztronómiai komplexum egyik legsikeresebb része a Hungária étterem. Ez egy olyan "menza", ahol még vasárnap délben is talál mindenki a kedvére valót. Hétköznap meglehetősen hosszú a sor, de megéri a várakozást. Kedves a személyzet és kártyával is fizethetünk. Ebéd után pedig ott a söntés, ahol leöblíthetjük az ebédet egy itallal.
2016. november 27.a párjával járt itt 45 Le sem tagadhatjuk, hogy a Bakony fővárosában járunk. A bejárat előtti kerékpártároló egy rönkfából került kialakításra. Tulajdonképpen egybeépült egy lottózóval is - kettő az egyben. Az eladó hölgy kedves volt és mindjárt tisztáztuk is a helyi szokásokat: a söntésnél rendelünk - kiszolgálás asztalnál - számla rendezése újra a söntésnél.
Van plazmatévé és pár lépcsővel lejjebb, a hajdani borospincében csocsóasztal és sok leülős hely. Kell is, hiszen hétvégén éjfélig is nyitva van az egység. A végén megemlítek két hiányosságot is: nem fizethetünk bankkártyával, illetve a ropin, mogyorón, chipsen kívül semmiféle borkorcsolyát nem tartanak, ami úgymond "gasztronómiai szivacs" gyanánt működne. Finom kávét kaptunk.
2016. november 21.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A bevásárlóközpontban középen - a lehető legjobb helyen található a Segafredo. Mióta nyitva áll a pláza mi mindig is leültünk ide egy kávéra, vagy egy kelyhes fagyira. Most novemberben is példás választékot nyújtottak fagyiból. A kávéjuk nagyon finom, a kiszolgáló személyzet kimondottan udvarias volt.
Feltétlenül ajánlom bárkinek ezt a helyet, ahol bankkártyával is lehet fizetni.