Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. november 9.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ők aztán minden körülmények között a helyzet magaslatán állnak. Téli étlap, nyári étlap, csoport étlap is van - ezeket már a honlapról előzetesen tanulmányoztuk. Étlapjaikról a humor sem hiányzik. Sajnos pont egy sáros-esős útépítés közben tévedtünk ide, de a vendéglőbe lépve el is felejtettünk minden kinti körülményt.
Nagyon részletes és gazdag étlapról választottunk és a kiszolgáló személyzet is leste minden gondolatunkat. Természetesen a pisztráng a fő, de jómagam például vadat fogyasztottam. Elfogadnak mindenféle fizetőeszközt. A tiszta mosdót is kipróbáltuk. Mindenkinek ajánlom!
2016. november 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ide akkor is be lehet térni, ha az ember nem szállóvendég. Csak jó időben gyere és igyekezz jó helyet foglalni, mert a Dunára néző panoráma nagyon pazar. Csodafinom ételek szép tálalásban az előételektől kezdve egészen a desszertekig. Nagyon figyelmes, udvarias a személyzet, kik lesik minden kívánságod.
Az ára viszon húzós egy ilyen Sunday-Brunchnek - legalább is a fővárosi all-you-can-eat helyekhez képest.
2016. november 8.a párjával járt itt 45 A büfé neve mindenképpen találó. Eljátszanak a kétértelmű Fa-ló megnevezéssel. A kiszolgálópult mélyen bent van a büfében. Habár az ételek minősőgével, az adagok méretével nem volt problémánk, mégis hiányoltuk a vitrint, melyekkel a szomszéd büfél elbüszkélkedhetnek.
A kicsi választékú helyen nekem úgy tűnik, hogy valahonnét a háttérből "varázsolják" elő ételeinket.
2016. november 7.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már sokszor megálltunk itt Horvátországból hazafelé jövet, mert megbízható a konyhája és kedves a személyzet. Kedvencemet Szárszócskának nevezik - azt a sonkával és sajttal töltött húst, melyet máshol Cordon bleu-nek hívnak. Így legalább nem írják el, mint nagyon sok helyen. Feleségem halat evett, ami szintén kifogástalan forró, ropogós és ízletes volt. Makulátlanul tiszták a mosdók.
2016. november 7.gyerekekkel járt itt 55 Nagy élményekkel távoztunk a Balatoni bob (Balatonfűzfő) kipróbálása után. Szinte senki nem vásárolt a bobpálya által készített célfotókból, mert azok meglehetősen borsosak voltak. A másik dolog, amire rosszat írnék, az a gasztronómia. Ez meglehetősen szegényes - pedig nagyon sok a vendég.
Főleg akkor látogatnak ide, mikor borult az ég és nem lehet strandolni. Maga a bob-élmény felejthetetlen.
2016. november 7.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A tihanyi Pál csárda igazán jó helyen fekszik. Nagyon szép és hangulatos kerthelyiségében foglaltunk helyet külföldi vendégeinkkel és égtünk, mint a rongy. A legforgalmasabb nyári napon fogast rendeltünk és szinte ehetetlenül sós volt. Utólag megsószhatod a leves, vagy akár a pórköltet is, de a rántott halat nem.
Bizonyára el volt varázsolva a szakács. Különben le a kalappal. Ezt a "kis" hiányosságot kéne rendbetenni!
2016. november 7.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Újra meglátogattuk a Betekints komplexum éttermét. Némi csalódást okozott, hogy a korábbi kis előételeket elfelejtették. Az árak magasak, de ilyen kategóriára is szükség van. Ezt diktálja a szemben található még drágább étterem is. Kaptunk külön Márton napi libás étlapot is.
A tálalás csodálatos és lehet mondani, hogy a városban vezető színvonalat, úgymond csúcsszinvonalat képviselnek. Parádés a mosdó, nagyon szép a környezet, kedves a kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom aki Veszprémben jár.
2016. november 1.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A zirci fő utcán található Bagolyvár fogadót próbáltuk ki. Az útkereszteződésben elhelyezkedő fogadónak inkább a kertre néző profilja tetszett, de a csípős októberi hétvégén ezt nem élvezhettük. Pedig van itt teraszétterem, játszótér, ugráló is. Szimpatikus volt, hogy tele van a komplexum népi dolgokkal, rusztikus díszítésekkel.
Az éttermi részen szembesültünk temérdek hibával: hideg volt a rántott sajt belseje, langyos volt a gulyásleves, a megrendel capuccino helyett egyszerű hosszú kávét kaptunk, nem fizethettünk kártyával. Viszont finom volt a vadas. De azért a negatívumok voltak túlsúlyban.
2016. október 30.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az éttermet megtesztelve szinte csak jókat tudunk mondani. Óriási adagok, melyek máshol akár dupla adagnak is kijönnének. Nagyon finom ízvilág. Nagy sebességű a wifi. Most pár hátrány: sokat vártunk a második fogásra, meglehetősen lassú a felszolgálás. Egy ilyen helyen nem jól sül el a helyesírási hibákkal kiírt mosdó.
Csak utólag hozzák ki az erős paprikát a pacalleveshez. Olyan nagyok az adagok, hogy szinte lehetetlen őket megenni. Jól csinálják.
2016. október 28.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ezer éve ismerem a Rózsakertet. Földrajzi elhelyezkedéséből adódóan szinte mindenki elmegy mellette fürdőbe menet, fürdőből jövet. Meg is hálálják ezt az adottságot és úgy ételekben, mint süteményekben gazdag repertoárt nyújtanak. Persze az igazi élet csak délután kezdődik, mikoris élő zenével csalogatják be a járókelőt.
A rózsakertnek ugyanis nyitott az egész déli oldala. Ajánlom a helyet mindenkinek, ki figyelmes kiszolgálás, jó hangulat mellett finomakat szeretne enni - esetleg egy jót táncolni.