Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. október 27.gyerekekkel járt itt 55[Moderálva - a szerk.] Most, hogy már harmadszor is megnéztük a Szigligeti Süllőfesztivált, most már tudatosan Oszi bácsi halsütőjét kerestük. Nem is tudom, hogy ez-e az állandó helye, vagy csak a fesztiválon van itt. Minden rendben volt. Az ő halait senki nem übereli. Habár az árak húzósak, mégis ide fogunk visszatérni.
2016. október 27.a párjával járt itt 55 A MOM-parkban lévő Szamosba belépve két asztalt látok, ami ugyebár nem sok. Aztán csak később derül ki, hogy a plázában van még tíz asztaluk, ami egyből "felnagyítja" a helyet. Lehet tortát rendelni, pékárukat vásárolni, nagyon finom pogácsaféléket fogyasztani, de a legnagyobb az itt kapható Szamos termékek teljes tárháza.
Csak legyen akaraterőnk, hogy kicsit visszafogjuk magunkat! Ja és még valami: nagyon finom a kávé.
2016. október 27.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már a belépéskor tudtuk, hogy ez nem a Ritz és körülbelül ennek megfelelők voltak a benyomásaink. Egyszerű a környezet, a kiszolgálás, a tálalás. Viszont nagyon finomak, háziasak, frissek az ételek és emberes méretűek az adagok is. A kiszolgálószemélyzet kedves és figyelmes és a tisztaság is megfelel az elvárásoknak. A tóhoz menő, vagy éppen onnét jövő vendégeknek ideális hely.
2016. október 26.gyerekekkel járt itt 55 A Kis-Balaton mellett taláható Állatsimogató könnyedén elérhető a legismertebb fürdőhelyekről (Hévíz, Zalakaros, Kehidakustány). Akkor pedig nem is értem, hogy miért nem látogatod! ? Azt hiszem a mellékelt képek kedvet csinálhatnak az egész évben nyitva tartó állatsimogatóhoz. A szelídebb állatokhoz (pl. nyuszik) be is lehet menni.
A látogatás ideális meglepetés-ajándék is lehet gyermekeinknek, vagy unokáinknak.
2016. október 24.a párjával járt itt 55 Már másodszor (most már gyerekekkel) járunk itt, mert nem tudunk tőle betelni. Az utcán szinte csak egy megállító tábla jelzi csak a Varázstorony nevű helyet. Kilenc emeletnyit kell lépcsőzni, de megéri. Legfelül a Camera obscura, azaz a lencse nélküli lyukkamera vetíti az asztalra Eger 360 fokos körpanorámáját.
Lentebb az egri "csodák palotája", ahol fizikai törvényeket lehet érthető módon átélni. Még lentebb a csillagászati bemutató és történelemóra. Vele szemben egy frissen megnyitott fotós-filmes-mikroszkópos kiállítást tekinthetünk meg.
2016. október 24.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A címben is jelzett probléma ütközik első látásra a veszprémi Incognito Étterem és Borbár-ban. Az eldugott udvarban található bárban egyébként nagyon szépen kialakították a helyet, kedves a felszolgáló személyzet, tiszták a mellékhelyiségek és hát finom a kávé. Tényleg el lehet bujdosni itt inkognitóban - mondjuk a belső különteremben.
Tessék több süteményt tartani a szombat délután ott árválkodó két pozsonyi kifli mellett!
2016. október 24.a párjával járt itt 55 Nem szántam túlzásnak a címben írt dícséretet. Csodálatosan kinéző, nagyon finom sütemények, finom kávé, futólépésben közlekedő udvarias személyzet és parádésan tiszta mosdók teszik különlegessé ezt a helyet.
Három érdekesség is ide tartozik: - Van nullás asztal (mi éppen ott ültünk), nem sütnek gluténmentes süteményeket, illetve már a bejáratnál ott díszeleg a tábla, hogy az idén sem sütik meg az ország tortáját. De azért mi nagyon szeretjük!
2016. október 24.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon jól főznek a veszprémi Gourmandia étteremben - ezt mindegyik ott elköltött ebédünk esetében megállapítjuk. Még finnyás lányaim is találnak maguknak valót, jómagam pedig általában szalontüdőt, vagy más belsőséget. A stílus meglehetősen szocreál, a helyiség sötét. A személyzet udvarias, azzal semmi baj.
A honlapjukat megnézve, azt nem ápolják (utolsó frissítés 2012-ben). A belvárosi elhelyezés ideális egy ilyen történelmi városban - gondolom a hiányosságok nincsenek káros hatással a forgalomra.
Az étterembe lépve a mindjárt 70-es évek stílusa, bútorzata tűnik szembe. Kedves volt a felszolgáló és aránylag hamar megkaptuk a rendelésünket. Az ételek kifogástalanok, frissek és finomak voltak. A mellékhelyiségek makulátlanul tiszták, bár a használatuk kissé megmosolyogtatja az embert. Ugyanis el kell kérni a kulcsot a söntés alkalmazottjától.
Bizonyára így akarják kiszűrni, hogy a városi járókelők nyilvános illemhelynek nézzék. Most az október végi hétvégén kulcs nélkül is nyílottak az ajtók a kiakasztott zárnyelvnek köszönhetően. Van wifi és elfogadnak mindenféle kártyát. A Balatonra csodálatos a kilátás, de ezt mi most csak bentről élvezhettük.
2016. október 21., kollégákkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Itt csak a csend hangjait lehet hallani, na meg néhány háziállatét a farmról. A helyiek "svájci szállónak" is nevezik a hotel Szépalmát. Szobái csendesek, kényelmesek - nem lehet belekötni. Wellness részlege kicsi, bár nem is így hirdetik magukat. Csapatépítő hétvégén jártam itt kollégáimmal.
A gasztronónia csodálatosan beleépíti a környék javait az ételekbe (medvehagyma, gomba). Ajánlom mindenkinek!