Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. október 19.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A pici falu tábláján ott virít a "Nemdohányzó falu" tábla. Ez már eleve szimpatikus. Egy hétvégét töltöttünk a kicsi panzióban, melynek talán a wellness része számított a legkisebbnek. A jakuzziért szó szerint sorba kellett állni, de mikor végre odafértünk, akkor hatan (ebből öt testes) is beszálltunk egyszerre. Ki is öntött.
Utólag is elnézést kérünk a tulajdonostól, ki mérgesen takarította fel a tócsát. Ajánlom a hotelt pihenni vágyóknak.
2016. október 17.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagy élmény volt Egerben a Kopcsik Marcipánia megtekintése. Gyerekeinknek is megmutattuk a két éve már megtekintett magánmúzeumot. Tiszteletet érdemel a mester a legfinomabban kidolgozott textiliák édes interpretálásánál. Mindegyik remekmű megragadott. Hátul egy üvegfallal elzárt mese szobában még a légkondit is ellátta a mester édes díszítéssel.
Itt még az összetört selejtes darabokat is kiállították. Azt hiszem időtállóak az alkotások.
Ott virított az Itt jartam. hu matricája a bejárati ajtón, így aztán naná, hogy beléptünk. A falakról amerikai hangulat sugárzik és hát az ételekről is. Nagyon udvarias a két fiú, kik az egységet viszik. Kiderült, hogy nem az én babos kolburgerem a legcsípősebb, hanem a "rettenet" nevű. Finomak az ételek. Parádés a mellékhelyiség is.
Érdemes elidőzni a söntésnél, ahol újabb érdekességekkel szembesülünk. Egyedül a wifi rendetlenkedett, melyről tudomása van a pincérfiúnak is.
Cortado Gastrobar válasza
Örülünk, hogy tetszett a hely, és elégedett volt a szolgáltatásainkkal! Legközelebb is szeretettel várjuk!
2016. október 25., Cortado Gastrobar, tulajdonos
2016. október 13.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hogy miért is írom a címben rejlő jelzőket? A Hotel Kikeletnek történelme van. A szocialista világban szakszervezeti üdülőként funkcionált - ezt a pécsi diákéveim alatt tapasztalhattam. És hát ne menjünk el amellett, hogy egy régi magyar film (Hotel Kikelet) is itt játszódik - érdemes megnézni.
Azért látható a szobákon, hogy ez hajdanán egy szocreál szálloda volt. A wellness részleg nem túl fényes és a medencében bizony fáztunk. A gasztronómia kiváló volt, ami ellen semmi ellenvetést nem tudok írni. Ajánlom a Pécsre látogatóknak !
2016. október 12.a párjával járt itt 55Nagyon tetszett a visegrádi panoptikum, melyről előzetesen halvány fogalmunk sem volt. Olyan élethűen adja vissza a főúri asztal gasztronómiáját, hogy az megtévesztésig hasonlít a valósághoz. A koronázási ékszerek is hasonlóképpen adják vissza az eredetit. Gratulálok a művészeknek. Azt hiszem mindenki felveheti a bakancslistájára ezt a helyet. Gyerekeinkkel, unokáinkkal feltétlenül vissza fogunk ide térni.
2016. október 11.a párjával járt itt 45 Törzsvendégek vagyunk a csárdávan, de valahogy mindig otthon marad a kártyánk. A honlapot előzetesen megtekintve mindjárt két megjegyzésem is van: 1. Kissé kezdetleges a lap kivitelezése (többet érdemelne a csárda). 2. "gordon"-nak írják a Cordon bleu-t. Nem szabadna lejjebb adni a színvonalat egy olyan exponált helyen lévő csárdának, ahol a forgalmas 84-es úton fél Ausztria csorog le a balatonra.
A kiszolgáló személyzet továbbra is kedves, az ltelek finomak - mégis úgy látom, hogy romlott a színvonal, megállt az idő. A hely egyébként olcsó!
2016. október 10.a párjával járt itt 45 Meglátogattuk a Kebab bárt. Feleslegesnek tartottuk asztalt foglalni, így fél kettőre odamentünk. A bejárati ajtón ott virított a "Szakácsot keresünk" tábla. Abban bízva, hogy ma még azért van, hát bementünk. Annyira teltház volt, hogy csak a söntés mellett kaptunk egy asztalt. Itt viszont hallottuk az összes telefonbeszélgetést és vendégreklamációt.
Minimum 40 perc, másfél óra, stb - ilyeneket mondtak a telefonba. Egy anyuka kétszer is odajött, hogy a gyerekek már nem bírnak magukkal, mikor jön az ebéd. Itt mondjuk a szülőnek kéne a gyerekeket ráncba szedni. A levesünk sós volt - leveskocka-gyanús készítmény. A palacsinta finom volt, a borjúhúsos kebab-tál úgyszintén. Kártyával fizettünk és Lyoness pontokat is kaptunk. Kifelé vettük észre, hogy felszolgálót, futárt és mosogatót is keresnek. Magasabb bérekkel azt hiszem megoldható lenne a létszámhiány. Olcsó hely, a felszolgálók vidámak és kedvesek.
2016. október 7.családjával járt itt 55 Már sokszor jártunk itt és most le is írom az értékelésemet. Nagyon jó helynek tartom annak ellenére, hogy meglehetősen borsosak az árak. A kiszolgáló személyre nem mondanám, hogy kedves - inkább a "gépies" jelző érvényes rájuk. Mindig bepecsételik a fogyasztásunkat a kis trapéz alakú pontgyűjtő füzetbe, hogy egyszer majd kaphatunk érte egy ingyen kávét.
Véletlenül itt maradt lányom mobilja a kanapén, de mikor visszamentünk érte mosolyogva adták vissza. Jó kis hely a nagy nyüzsgésben.
Érdekes
2016. október 6.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Habár az ittjártam. hu ajánlása alapján írom az értékelésemet, mégis szomorú vagyok. Nem értek egyet a feltöltött képekkel. [moderálva - a szerk. ] Kétségtelen, hogy szuper a kilátás és nagyon jónak tartom a helyet. A "leghűségesebb város" nagyon sok látványos helyet kínál, melyek a toronyból kiválóan láthatók.
Szuper módon műáködik a jegyváltás a bejáratnál és mindenkinek ajánlom a helyet, aki Sopronban jár.
2016. október 5.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az Iguana ugyebár azon éttermek közé tartozik, melyeknél az étel csípősségi fokát is meghatározhatom a megrendelés során. Most is így történt, de mikor belekóstoltunk a Chili con carne-ba, akkor delült ki, hogy a felszolgáló összekeverte őket. Mi ebből nem csináltunk gondot, hiszen jót derültünk rajta. Fenségesek a desszertjeik is. Jó helynek tartjuk és máskor is visszajövünk.