Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. szeptember 23.a párjával járt itt 45 Ahogy a filmekre is mondják: gyerekek és állatok - ez a siker titka. Itt is ezt látom. Törp-nek nevezik azt a büfét, ami nem sokat tesz a gyerekekért. A megszokott büféételek teljes palettáját nyújtja. Halászlé, lángos, langallo (kenyérlángos), sült kolbász, sült hal, velős pirítós, pizza, hamburger, hot-dog, gulyásleves, stb.
Viszont pozitívumként megemlítem, hogy volt - és finom is volt a velős lángos, amit máshol még nem ettünk. Hideg a csapolt sör és finom a csavart fagyi, melyből többféle ízkombinációt is fogyaszthatsz.
2016. szeptember 22.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A vitrinekben messziről virítanak a meglehetősen nagyméretű, változatos alakú sütemények, édességek. Leülünk és nyomban megkérdezik, hogy mit parancsolunk. Szeretem az ilyet, pedig augusztus van, főszezon. A viztinből kiválasztjuk a legcsábítóbb csodákat és kávét kérünk hozzá. Nem csak szépek, finomak is a sütik.
Mindegyiken ott virít a Segreto márkanév - dícséret nekik is. Kávékülönlegességek tekintetében is a top-on vannak. Hamarosan újra jövünk, de akkor már fényképezőgéppel.
2016. szeptember 21.a párjával járt itt 55 Sokszor jártunk már itt és most meg is írom a tapasztaltakat. Mindjárt azzal kezdeném, hogy korrekt honlappal adják meg a vendéglőnek még érkezés előtt az étvágygerjesztőt. A foci EB idején a teraszon a ZDF adása ment a népes helyi vendégsereg kedvéért. Volt is teltház, pedig nem éppem olcsó hely.
Bajor ételek, bajor sörök (a teraszon is működik a sörcsap). Oldalas, müncheni és nürnbergi kolbászok, kacsacomb, halfatányéros. Kint a kemencében sülnek a csülkök. Bent - mint ahogy ez a bajor kocsmákban szokás "Stammtisch", azaz törzsasztal is van. A kutyák kedvéért pedig különféle magasságokban rögzített tálkák. Így a palotapincsitől kezdve egészen a bernáthegyiig bezárólag lefedik az összes méretet. Jó hely, érdemes meglátogatni!
2016. szeptember 21.a párjával járt itt 35 Lehúzom a helyet akárhogy is nézzük. Címszavakban zsúfolt, sorbanállós, koszos, sötét, drága. Téli időszakban ráadásul monopol helyzetben van, hiszen nincsenek nyitva a kinti büfék. Alig találunk asztalt, koszosak az evőeszközök és bizony gusztustalan megfogni a tálcát. Az árak pedig olyan magasak, hogy ennyiért akár egy jó helyen is ehetne az ember.
Néhány pozitívum: kedvesek a kiszolgáló hölgyek, lehet kártyával is fizetni.
2016. szeptember 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Végre egy olyan hely, ahol nem az számít, hogy magyar az ember! Igen, ez a sárvári Nádasdy étterem. Bennünket a kerthelyiségben szolgáltak ki, mégpedig nem más, mint a tulaj lánya. Égett a keze alatt a munka. Mindent megkaptunk pillanatok alatt és végig ott volt a mosoly az arcán. Akkora adag csülköt kaptam, hogy nem tudtam megenni.
Párom hagymás rostélyosát pedig vastagon beborította a ropogós hagymakarika réteg. Nem nevettek ki Lyoness kártyánk felmutatásakor, hiszen mindketten élvezzük annak előnyeit. Vissza fogunk menni negyedszer is !
2016. szeptember 19.a párjával járt itt 45 Nagyon jó kis büfét üzemeltetnek a rábapatyi outlet bevásárlóközpontban. Mosómedvét, kanári madarat, a tóban pedig tavirózsákat és aranyhalakat láthat a pihenésre vágyó vendég. Csavrt fagyi, széles pálinkaválaszték, friss helyben sütött péksütemények jellemzik a helyet, ahol nagyon kedves a kiszolgáló személyzet.
Borosüveg dugókból kirakott díszcsík teszi különlegessé a falat. Bátran ajánlom a helyet!
2016. szeptember 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sárvári szombati étterem ötlete az ittjártam. hu-tól származik. Nosza próbáljuk ki! Már az érkezéskor feltűnt a szépen berendezett terem. Kedves pincérlány vette fel az italrendelést, férfi pincér volt az ételes. Ez valaha régen mindenhol így volt. Finom, friss volt minden és gyorsan megkaptuk őket. Határozottan jó a véleményem róluk. Mindenkinek ajánlom úgy az éttermet, mint a honlapjukat!
2016. szeptember 16.egyedül járt itt 55 Többször megálltunk már a Falusi étteremben Igaron. Szakácsfigura és futófényes kijelző hívja fel figyelmünket a hely aktuális ajánlataira. Már a parkoló tele van kamionokkal, teherautókkal. Magad merheted a babguláyst, vagy a másik levest, a többit pedig megrendeled. Nem olyan sok az ételféleség, de azokat ízletesen főzik.
Kerthelyiségek több helyen is. Ide tartozik egy cukrászda, ahol nagyon sok féle fagyit is árulnak.
2016. szeptember 16.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem is tudom, hogy van-e valaki, aki kivetnivalót találna a Bambara szálló San Toro étterménél. Kivétel nélkül finomak és frissek az ételek, melyeket frissen is tudnak tartani. Szakácsaik nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az előételeket, édességeket verrine-ként szolgálják fel (verrine francia eredetű szó a kis tálkákban, pohárkákban történő tálalásra).
Lányom születésnapi tortáját is nagyon finomra készítette a cukrász. Szóval csupa szuperlativusz. Megkockáztatom: megfelelne egy ötcsillagos hely előírásaiank is.
2016. szeptember 15.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ezen kis gyerekvers jutott eszembe a vakvarjúról. Az ügyes üzemeltetők ötleteiből származó egész milliő, amit kialakítottak a Simson típusú robogóktól kezdve a gyerekek játszósarkáig. Na és persze a lényeg - hogy ez mekkora ötlet: a WC-ajtókon a világ számos országából származó feliratok.
Érdemes őket WC-használat után nézegetni, akkor ugyanis türelmesebb az ember! Egyre több nyelven tudom mondani, hogy "férfiak", vagy "nők". Én még akkor is meg szoktam látogatni a két ajtót, ha nincs ott konkrétan dolgom. Az ételekről csak annyit, hogy megéri itt vacsorázni! Vakvarjúék hibátlanul főznek és tálalnak. Mindenképpen visszajövünk, még ha jó előre is kell asztalt foglalni.