Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. augusztus 24.családjával járt itt 45 Mivel, hogy a "Kivel jártál itt? " menüpontban nem találtam megfelelő kategóriát, így a "családdal" pontot kattintottam be. Pedig én az anyósommal voltam itt. Meglátogattam a mamát és meghívtam egy estebédre. Az étlapon ott virít a tájegységre annyira jellemző "Bakonyi borda" és helyesen írják a "Cordon bleu" nevű ételt.
Az elfogyasztott kétszemélyes tál bőséges volt és ízletes. A személyzet kedves volt. Az étterem szegényesen van díszítve, pedig a Bakony fővárosában egyre jobban kellene igyekezni. Szemben is megnyílott egy konkurens hely. Korrekt a jeskó honlapja és az azon található étlap. Van free wi-fi és elfogadják a kártyákat. Amennyiben túristaként töltöd Zircen a szabadságodat, úgy hétköznapokon ízletes túristamenüt fogyasthatsz (ez németül nem jelenik meg). További sikereket kínálok az étteremnek és feltétlenül vissza fogunk térni.
2016. augusztus 23.gyerekekkel járt itt 35 Gyerekeinket vittük el a már többször látogatott Gizella szálló éttermébe. Többször voltunk itt céges rendezvényen, hát kipróbáljuk egy hatszemélyes asztallal is. Bár csak ne ide jöttünk volna ezen a napon! Megrendeltük italainkat, kiválasztott ételeinket, aztán csak vártunk, vártunk és vártunk, nem hozzák.
Bemerészkedtem én már konyhákba és egyéb helyekre is, így gondoltam meglesem őket. Hát veszekedtek, majdnem, hogy verekedtek a felszolgálók. Ha nem ittunk volna bele italainkba, akkor érdemes lett volna otthagyni őket, fogyasszák el ők azt, amit kifőztek. Egyébként finomakat ettünk frissen ropogósan, szépen tálalva. Ragyogó tisztaság van az egész épületben. Tisztelt Gizella Hotel! Bizonyára ráismernek, melyik májusi hétvégén történhetett meg az eset. Vesztettek egy családot és azt hiszem másokat sem fogunk önökhöz küldeni. Gyerekeim hívták fel a figyelmemet, hogy nagy bátorságom ellenére nem készítettem egy kis videoclippet a showműsorról. Majd legközelebb, de nem a Gizellában.
2016. augusztus 23.a párjával járt itt 55Két fiú gondolt egyet és eldugott kis utcácskában megvalósította álmát: A vendégért mindent! Azt hiszem sikerült is. Tizen 1 (tizenegy, vagy 11) . . . akárhogy is olvassuk a Kereszt utca 11-es házszámra utal. Nagyon jól csinálják a srácok és sok sikert kívánunk nekik. Hamarosan honlapjuk is lesz, addig is ízelítőül álljon itt a kapuban lefényképezett példány.
Bővebben >>
Finomak az ételek, az italok, na és persze a kávé.
2016. augusztus 23.a párjával járt itt 55 A címben is olvasható okból újra meglátogattuk a Tini cukrászdát Veszprémben. A csendes kis cukrászdában nagy választákban kínálnak fagylaltot, finom süteményeket, tortákat. Na és persze a Somlóijuk páratlan. Nincs belőle a hűtőpultban, csak egy tábla, hogy kérjél bátran, mert számodra frissen készítik.
Természetesen kapható az "ország tortájának" legaktuálisabb változata is. A kerthelyiségben fogyasztottuk el, ahol rácsatlakoztunk a Wifi-re.
2016. augusztus 23.a párjával járt itt 55 A legfinomabb sütemények, kávékülönlegességek és fagylaltok (utcán keresztül is árusítják) óriási választéka jellemzi a helyet. Végülis maximális pontszámot adtam minden kategóriában, mert sajnos lenne egy pont, amiről beszélnünk kell. Hétköznap 5 óra után megszűnik az élet a sétálóutcán. Aztán a Kokó is bezár.
Ezt tették a híres nagyszabású Utcazene Fesztivál alatt is. Vasárnap ki sem nyitnak, pedig volna rá igény. Remélem "Kokóék" is olvassák ezen sorokat!
2016. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már vagy húsz éve kedvencünk a Fejesvölgy, ennek ellenére csak most ragadok pennát, hogy ezt írásban is kifejtsem. A Kész család a szoci időkben is igazi vendéglős dinasztia volt, így a rendszerváltás után is adott volt a cél. Csodálatos ételválasztékkal, minőséggel, tisztasággal nyerik meg a vendégek bizalmát.
Nem olcsó hely, de azt hiszem ennek megvalósítására teljes joguk van a városban. Érdekességképpen azért közzéteszek egy nem szokványos - elgondolkodtató - képpárt, mely érdekes dolgot mutat be a "halfatányéros" nevű top-ételük méretének alakulásáról. Csak így tovább. Mi továbbra is törzshelyünknek fogjuk tekinteni. Elfogadják az összes forgalomban lévő kártyát. Foglalj időben asztalt, ha itt akarsz enni!
2016. augusztus 18.a párjával járt itt 45 Több, mint harminc év után újra betértünk párommal a Patkóba. Anno itt töltöttünk pár szép estét. A falak ugyan a régiek, de a berendezés merőben más. Megújult és megfelel a kor elvárásainak. Kedves a személyzet, frissek, ízletesek és bőségesek az adagok. Tiszták a mellékhelyiségek és van free wi-fi.
Elfogadják a szokásos kártyákat. Bátran ajánlom a helyet a Zircre látogatóknak.
2016. augusztus 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Veszprémi barangolásaink újabb gyöngyszemét sikerült tesztelni. A bejáratnál egy vastag üveg alatt csörgedezik a patak. Óriási a választék a helyben főzött sörökből éppúgy, mint az idegenekből. Pálinkaválasztékban is nagyok. A felszolgáló kedvesen mondja a számomra szomorú hírt, hogy sajnos nem szolgálhat pacallal és csülökételekkel.
Na nem baj, hiszen a velős pirítós és a kacsamájjal töltött hús burgonyafánkkal és áfonyával kárpótol. Párom a sörház hamburgerkülönlegessége mellett döntött. Csodálatos volt mindhárom étel. Elfogadják a kártyákat és az utalványokat.
2016. augusztus 7.a párjával járt itt 55 Párommal nem először járunk a Karolinában, de most írok is róla. A forgalmas augusztusi szombat délután alig tudtunk leülni. A kedves pincérünk kerek perec megmondta, hogy 20 perc lesz, mire oda tud jönni valaki. A temérdek felszolgáló futólépésben közlekedett és volt egy "karmester", ki irányította őket. Ezalatt elmentem fényképezni.
Finom volt a kávé és a sütemény, melyek kiválasztásához érdemes benézni a söntéshez. Aztán van a "Spájz" nevezetű mini élelmiszerboltjuk, ahol a legjobb olasz sonkák, sajtok, valamint lekvárok delikát konzervek kaphatók. A kedves hölgy, miután lencsevégre kaptam nekem is vágott egy hajszálvékony szeletet a pármai sonkából. Máskor is ide fogunk jönni.
2016. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55 Családdal látogattunk el a kislődi kaladparkba. Nagyon fel voltunk villanyozva - főleg az akadálypálya okozott meglepetést. Nem a legnagyobb szájú ment végig rajta, hanem a legkisebb. A személyzet nagyon segítőkész. Volt is rá szükség, hiszen le kellett hozniuk egyik fentrekedt családtagomat.
A horgásztó, a tűzrakóhely, lövészet és az állatok mind-mind kikapcsolódást nyújtottak az elpuhult városi embernek. Egyedül az étkezési lehetőséggel nem voltam megelégedve. Ekkora embertömegnek nagyobb választék kellene.