Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
Érdekes
2016. április 28.a párjával járt itt 45 Kiváló helyen, kiváló adottságokkal és gyúgyhatású vízzel rendelkezik a fürdő. Télen kissé szűkös a zárt épület. A "karórás" beléptető rendszer nagyon jó, de a két öltözőszint között el lehet tévedni. A leolvasó megmondja, hogy hol az öltöződ, de egy negyedik számjegy más színnel, más betűtípussal félrevezető lehet.
Sajnálatos, hogy megszűntették a mediterrán pihenőteret. A főépületben már időszerű lenne némi rekonstrukció, javítások, festés. Lehet fizetni kártyával, valamint utalványokkal is. Nagyon jó szívvel ajánlom a helyet.
2016. április 28.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tudjátok miért próbáltam ki a cecei V8 vendéglőt az Ittjartam. hu ajánlására? Teljesen korrektul ki van töltve a vendéglő részéről az adatlap. A tulajdonos (V8 Ágnes) veszi a fáradságot és minden bejegyzésre válaszol. Magyarországon páratlan ez az amerikai feeling. Mindjárt a bejáratnál egy amerikai rendőrautó vigyázza az éttermet.
Autók, rendszámok, kerekek, ülések, Elvis, stb belül. Bőr autóüléseken foglalunk helyet. Korrekt a neten található étlap, a brutál méretű hamburgerek, pizzák óriási választákával. Frissek, finomak és óriási méretűek az ételadagok. A sajttortájuk verhetetlen. Gondolnak a diétázókra is, hiszen kérésre mandulaliszt, tönköly, stb hozzávalókkal is kérheted a panírt, vagy a hamburger-zsemlédet. A pincérfiú tökéletes angol tudással kezeli a küldöldi vendégeket. Az étterem nagyon jó helyen van, hiszen 5 irányban indulnak innét a forgalmas utak. A vendéglő mellett egy lacikonyha bódé, mely reggeli időben kínálja ugyanezt a magas színvonalat. Még az Amex kártyánkat is elfogadták. Mindenkinek melegen ajánlom ezt a helyet!
V8 Vendéglő válasza
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A DICSÉRŐ SZAVAKAT!
Továbbra is igyekszünk maximálisan megfelelni a Vendéglőnkbe látogató
kedves Vendégeinknek!
Érdemes többször ellátogatni hozzánk, mindig van új és új dekoráció, most
jelenleg a helyhez illő zeneszolgáltatás a legfontosabb cél!
2016. május 5., V8 Vendéglő, V8 Ágnes
2016. április 27.gyerekekkel járt itt 45Némi várakozás után jutottunk be az "all you can eat" étterembe. Ez egy igazi útszéli "kamionos vendéglő". A nagy melegben a terasz részen sikerült helyet foglalnunk. Kevés pénzért óriási ételválasztékot nyújtanak. Az ételek frissek, melegek és nagyon ízletesek. Édességekből lehetne több is. A mellékhelyiségek tiszták. Bátran ajánlom az olvasóknak, ha éppen a 4-es úton halad.
2016. április 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bizakodva indultunk neki a szezonon kívüli hétvégének. A "promenádon" elhelyezkedő szállodában azonban nem kellett csalódnunk. A kényelmes jól felszerelt szobánkból pazar kilátás nyílt a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. A wellness részlegre annyi a panaszunk, hogy hideg volt a víz és nem mindeig mentek az attrakciók, mert nem volt ott a fiú a medence-bárban.
A konyhája valami csodálatos. Maga a főszakács kínálta büszkén az ételeket. Mélygarázs is van. Elfogadnak mindenféle hazai fizetőeszközt és utalványt.
2016. április 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az "Itt jártam" ajánlására kerestük meg a Kocsi csárdát. Már messziről hivalkodik a nagy parkolóban a csárda - teteján egy igazi szekérrel. Kiváló, friss és nagy adag ételeket fogyasztottunk, melyek nagyon ízletesek voltak. A mellékhelyiségek tiszták. Elfogadják a bankkártyákat, utalványokat és még Lyoness visszatérítést is adnak a teljes fogyasztásból. Mindenkinek ajánlom!
Mint általában nem szoktunk tévedni, így sem történt ez másképp. Jó választás volt a palace hotel. Impozáns a megjelenése, ami már a bejáratnál, aztán a recepciónál is látható. Nagyon finomakat ettünk úgy az étteremben, mint a cukrászdában. Mélygarázsuk is van, meg hát a wellness részleg szaunával, jakuzzival.
A ellness részleg lehetnek egy kicsit nagyobb. Elfogadnak mindenféle kártyát és utalványt.
Régóta kínálta magát balatonakaliban a FÉK komplexum, mikor erre jártunk, aztán végre betértünk. Nem bántuk meg - sőt, másnak is bátran ajánljuk. A komplexum egy étteremből, cukrászdából és ABC áruhéázból áll. Nagyon kultúrált parkolóban hagyhatjuk a kocsit. A kiszolgálószemélyzet kedves, előzékeny és mosolygós.
A mellékhelyiségek makulátlanul tiszták. Az ételek gyorsan jönnek. Minden forró és friss. Nem rejtik véka alá a humorérzéküket sem (lásd a képeket). Finomak a helyben készített sütemények, na meg a házias rétesek. Az étlapon pedig hibátlan úgy a magyar, mint az angol és a német nyelvű szöveg is. Óriási választékot ölel át minden húsból, halból. Sokféle leves, na és a balaton felvidék jellegzetes tócsiételei egy egész oldalt kaptak. Elfogadnak mindennemű kártyát, utalványt, kedvezményeket adnak. Ezek mind-mind fel vannak sorolva az üvegfalon. A pincében söröző, az emeleten fedig bőrkanapés pihenőszoba is található.
Fék Kávéház Étterem válasza
Köszönjük az értékelést és a rengeteg feltöltött képet!
2016. augusztus 23., Fék Kávéház Étterem , tulajdonos
2016. április 23.a párjával járt itt 55 Olyan szállodában voltunk, ahol nincsenek élelmiszer E-számok, minden a saját farmról származik - legyen az hús, tojás, zöldség, vagy tejtermék. Reggel ott áll a szakács és sül a hurka, a kolbász. Mindez a szokásos szállodai meleg reggelikínálaton felül. Finomak, háziasak az ételek. Mindig nagy a sütiválaszték is.
Van egy palacsinta-sarok/gyereksarok, ahol állandóan van palacsinta és egy mikrosütő. Kedvesek, mosolygósak a munkatársak, tiszták a szobák. Van egy háromcsillagos szárny is (Venus). Az udvar rendezett, szépen füvesített, a tetőn solar-elemek. A wellness részleg szűkös és sötét. A feleség vezeti a szállodát, az állatorvos férj pedig a pár km-re Garaboncon lévő farmot. Ide rendszeres lovaskocsis túrák indulnak a szálló elől. A farmon meg lehet tekinteni az istállókban, karámokba, ólakban az állatokat, a húsfeldolgozó és tejfeldolgozó részleget és a kertet. Vannak még jurtasátrak, kalandpark, vár, quad-pálya is. Aki megéhezett, annak lehetősége van mindenféle pecsenyéket fogyasztani, melyet ott helyben grilleznek. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a különleges szállodát.
2016. április 20.a párjával járt itt 55 Már eleve egy akció keretében foglaltuk a szobát és meglepetésként utánam telefonáltak, hogy még kapok bizonyos árengedményt. Ezek után nagyon vártuk a füredi szilvesztert. Szobánk minden igényt kielégített (kivéve a wifi hiánya, mely a recepciós szerint a vastag történelmi falak miatt nem is lesz), ok, ezt megértjük, erre való a társalgó.
30-án itt ültünk a társalgóban és egyszer csak megjelentek a "foglalók". Ők ki nem fizetett számláik fejében berendezési tárgyakat hordtak el. Érdekes látvány volt így szilveszter előtt - talán nem egészen makulátlan a hotel [moderálva - a szerk. ] gazdasági helyzete? Egyébként ezzel be is fejeződtek a rossz hírek, hiszen minden más nagyon jó benyomást keltett a három itt töltött nap folyamán. A vinárium és az ott felszolgált borkóstoló életre szóló élményt jelentett. Ugyanígy a konyha, illetve a wellness részleg. Ideálisan került kialakításra a mélygarázs rendszere. Temérdek sok képet készítettem életem talán legjobb szilveszteréről. Mindenkinek ajánlom!
2016. április 19.a párjával járt itt 55Mint ahogy az az összefoglaló címben is látható, bizony időben kell foglalni, hogy leülhessünk ezen nagyon jól működő étteremben. Nagy adag, friss, ropogós sülteket tesznek elénk aránylag rövid időn belül, melyek ízletesek, finomak. Aztán körbefényképeztem az éttermet. Még a pincébe is lementem, ahol különterem áll rendelkezésre. Feltétlenül visszamegyünk, ha legközelebb erre járunk.