Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2016. április 3.gyerekekkel járt itt 55Csodálatos hétvégét töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves, előzékeny volt. A wellness részleg is minden igényt kielégített. A legjobb persze a gasztronómia volt - ennek híre csábított oda bennünket. Nagy dobás a délutáni kávé rétessel. Nagy meglepetés volt, mikor távozáskor a kezünkbe nyomtak egy nagy lipóti kenyeret. Elfogadják a szokásos kártyákat, illetve utalványokat.
2016. április 3.gyerekekkel járt itt 45Délidőben tértünk be a Kék Dunába a legnagyobb nyári szezon közepén. A fedett kinti részen kaptunk asztalt és mindjárt megállapítottuk, hogy egy közepes szintű vendéglátóhellyel van dolgunk. Az abrosz minősége és a kiszolgálás színvonala is ezt tükrözte. Az ételek viszont kiválóak és nagy adagok voltak. Van Wifi. Elfogadják a különféle kártyákat és utalványokat.
2016. április 2.barátokkal járt itt 35 Sok év után újra betértünk a Dabrókai csárdába. Hajdanán fényorában nagyon sok autó és túristabusz állt a parkolójában. Ezek most megcsappanni látszanak. A csárdába lépve nem látni változást a régi időkhöz képest. Kemencében ropog a tűz, de kevésnek bizonyul ahhoz, hogy december végén befűtse a csárdát.
A radiátorok hidegek. A felszolgált ételek hibátlanok voltak, görög vendégünknek nagyon ízlett a gulyásleves. Felhívom a figyelmét a csárda vezetőinek, hogy figyeljen a tisztaságra is! Elfogadják a bankkártyákat és az utalványokat is.
2016. április 1.gyerekekkel járt itt 55 Harmadszor voltunk a szállodában. Azt hiszem kimondhatjuk, hogy jól megcsinálták ezt az egész komplexumot. Kedvesek, udvariasak voltak a pincérek az étteremben, nagyon finomak voltak az ételek. A szobák kialakítása is profin sikerült. A wellness részleg is kiváló - van kijárat a külső medencékhez is. Naponta vízitorna és egyéb programok.
Elfogadnak mindenféle fizetőeszközt, kártyát és utalványt. Bátran ajánlom az olvasóknak. Az épületre persze ráférne egy kis renoválás.
2016. április 1.gyerekekkel járt itt 55 Ha a városban járunk, akkor mindig ezt választjuk. A hajdani "Zöld alma" cukrászda mára tökélyre vitte a választékot, a minőséget, valamint a környezetet is. A kertben aranyhalak úszkálnak a kis házi tóban. Szezonban óriási fagylaltválaszték, de télen is van egy-kettő.
Nagyon finomak a sütemények, torták, pohárkrémek és minden termékből van diabetikus, és paleo választék is. Kávéházként is jól működik, tart alkoholos italokat is. A mellékhelyiség makulátlanul tiszta. Elfogadják a bankkártyát és az utalványokat is. ja és még egy pozitívum: az elviteles süteményeket olcsóbban számítják.
Az egyik kedvencem Zuglóban (grocceni) -
Lajos Király Étterem Budapest
2016. április 1.gyerekekkel járt itt 55Kétszer bableves borjúpaprikással, egyszer disznótoros tál. kétszer bent, egyszer kint. Valahogy így jegyzem az ittléteimet. Szóval harmadszor is eljöttem és most is a maximálisan nyújtották. kedves, gyors személyzet, makulátlanul tiszta mosdó. Biztosan vissza fogunk menni máskor is. Elfogadnak mindenféle fizetőeszközt, kártyát, utalványt. Ajánlom az éttermet!
2016. április 1.a párjával járt itt 45 Vagy 20 év után újra betértünk a Benevár étterembe és biztosan állíthatom, hogy semmi nem változott. Ugyanazok a bútorok, ugyanazok az abroszok és étkészletek. Viszont nekem nagyon ízlett a Jókai bableves, vagy a sztrapacska, amit a Mátrában mindenhol ki szoktam próbálni. Extra szalonnapörccel rendeltem, jó forrón. Úgy is kaptam.
Így aztán rendes borravalót adva elégedetten távoztunk. Amolyan autós és gyors étteremnek kiválóan megfelel.
2016. április 1.a párjával járt itt 55 Hétköznap délben látogattuk meg azt a helyet, melyet már évek óta terveztünk, hiszen nagyon sokszor elmentünk mellette. Nem volt asztalfoglalásunk, mégis talált nekünk egyet a segítőkész pincér. 100-féle ételt hirdetnek, de szerintem meg is volt annyi. A szódavíz ingyen volt. Wifi is van, de én ilyen helyen inkább a gasztronómiával foglalkozom.
Minden finom volt és forró - ahogy kell. Ajánlom mindenkinek. Azóta is rendszeresen küldik a hírleveleket.
2016. április 1.a párjával járt itt 35Korábbról is ismertük az útközben mindig "kéznél lévő" fűzfői éttermet, de a legutóbbi ittjártunkkor bizony csak egy áltagosm vagy az alatti vidéki étterem benyomását keltette. Lehet, hogy a megépített 710-es elkerülő út okozza, de sem az ételekben, sem pedig a tisztaságban nem felelt meg az ízlésünknek. Többé nem megyünk ide és másoknak sem ajánlom a helyet!
2016. április 1.a párjával járt itt 45Teljesen véletlenül tévedtünk be szombaton ebédidőben a sörözőbe. Tele volt fiatalokkal, kik jól érezték magukat. A műbőr üléseket már kissé kikezdte az idő, de amúgy normális a berendezés. A pincér kedves, gyors és segítőkész volt. A végén még rábeszélt a palacsintára is. Elfogadják a kártyákat és utalványokat. Bátran merem ajánlani a Szekszárdon járó olvasóknak.