Gyémánt 20 értékelés kell még ehhez
Népszerű író még 227 hasznos szavazat kell
Aktív tag még 10 értékelés kell ehhez az év végéig
2019. február 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hát én nagyon meggondolatlanul jöttem ide. Hogy lehet egy sörházba kocsival menni? A mostani látogatásunk apropója a sörház által széles körben meghirdetett "Mediterrán napok" volt. Nagyon kitettek magukért és minden kategóriában kínáltak választékot a spanyol, az olasz és a görög konyha remekeiből.
A rendelt ételeink kivétel nélkül nagyon finomak, frissek voltak. A személyzet most is nagyon előzékeny volt. Egy dologra most nem adtam maximumot. Ez a ár/érték arány. Az ételárakat én nagyon húzósnak találtam, pedig ez egy sörház.
2019. február 16.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Most pár hét működés után már weblapjuk is van - méghozzá nagyon színvonalas. Egy bezárt étterem helyén nyílt a Chill bistro. Már első blikkre is szimpatikus a maga előétel - leves - pasta - grillétel - saláta/savanyúság - street food - pizza - bundázott húsok - desszert kategóriákra felosztott ételkínálat.
Ezzel is bizonyították letisztult voltukat. Bizonyos ételeket (ez a többség) állandóan kínálnak, míg egyeseket ügyesen pörgetnek, variálnak. A lényeg, hogy velős pirítós mindig van és finom is. Az étlapon a magam részéről tennék pár kiigazítást, de ezt majd megteszik az üzemeltetők. Minden nagyon finom volt, csak így tovább! Visszatérünk.
2019. február 14.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nagyon jó pékség-reggelizőt ajánlok a figyelmetekbe. A Zalaco a megye határain túl is terjeszkedik. És milyen jól teszi. Mostanában ajkai útjaim során gyakran betérek ide. Füstölt tarjás-főtt tojásos panini - ezt kívánságomra megmelegítette a kedves eladólány. Aztán egy meggyeslepény. Mindehhez nagyon finom dupla eszpresszót ittam.
Mást is ehettem volna, hiszen nagy a választék. A hűtőben pedig finom tejtermékek kínálják magukat. Imádom ezt a helyet!
2019. február 13.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hát persze, hogy újra meglátogattuk kedvenc svédasztalos helyünket. Megrögzött Trófea-fanok lettünk. Semmiképpen nem az vezérel, hogy a lehető legdrágábbat egye az ember a rendelkezésre álló időkereten belül, de hát ha a tengeri herkentyűket szeretem . . . . Egyébként drága a bélszín is, mégsem azt eszem.
Mindenképpen jobbnak tartom egy 4, vagy 5 csillagos szállodánál, mert ott nincsenek ezek a hozzávalók. Most is nagyon jól éreztük magunkat és teljes megelégedettséggel távoztunk.
2019. február 10.egyedül járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyakran van dolgom a tizenkettedik kerületben. Régóta meg szerettem volna nézni a Hegyvidék bevásárlóközpontot, így a szokásos MOM parki kajáldák helyett ide jöttem. Az igazat megvallva nekem nem jött be, de hát ez az én dolgom. Meglátogatom a híres Vörös homárt. Nagyon finom, friss volt minden, amit ettem, le a kalappal.
Egy dologgal viszont azóta sem tudtam megbékülni: miért kell ilyen helyen valakinek ennyire nagyképűnek lenni?
2019. február 10.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A veszprémi Kokó cukrászdában mindig találkozunk valami újdonsággal. Most például azzal büszkélkednek - tegyük hozzá: jogosan - hogy egyik cukrászuk komoly elismerést kapott egy csokiból készült életnagyságú királyi mellszobráért. Az árak meglehetősen húzósak - gondolok itt a 12 ezer forintos marcipános gesztenyetortára.
Ez nagyon finom, sőt verhetetlen volt. Továbbra is az a véleményem, hogy a Kokó a város legjobb cukrászdája (holtversenyben a konkurensével). Imádjuk.
Jó kis cuki gyerekeknek tetsző névvel -
Hupikék Cukrászda Szilvásvárad
2019. február 8.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Habár nagyon sokszor elmentünk már előtte, mégis csak most nyitottunk be a Hupikék cukrászdába. Nagyon jól tettük. Barátságos légkörben nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk. A cukrászda bőséges választékot kínál édes és sós süteményekből. A fagyiszezonnak októberben már leáldozott. A kellemes őszi időben kívül foglaltunk helyet.
Finom a kávéjuk is. Az emeleten lévő mellékhelyiségek makulátlanul tiszták voltak.
2019. február 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Mendan szállodakomplexum több egységét bíráltam már. Most pedig következzék az egyik legérdekesebb! Mit is jelentenek a címben írt szavak? Hát igen . . . ez érdekes. Délidőben itt svédasztalos ebédet fogyaszthatunk (akinek a félpanzió bőséges reggelije és vacsorája nem lenne elegendő). Aztán kora este elkezd átalakulni.
Megnyílik a bár (Coral bar and funhouse) és elkezd a szobákból leszivárogni a társadalmi életre vágyakozó réteg. A lokál régi bakelitlemezekkel van tele és a retrohangulat érdekben régi rádió és lemezjátszó is díszletül szolgál. Három filccel borított asztal (billiárd és rex) a dákóbolondoknak. Mire jó még a 720-as konzerves üveg? Hát lámpatestnek. A zárt dohányzó egész nap elérhető.
2019. február 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Páromat nem viszem rossz helyre - az nálam alapszabály. Egy korábbi monogám tesztet követően most ketten tértünk be. Gyakorlatilag nincs is sok lehetőség a 64-es úton kultúráltan étkezni, cukrászdázni. Na, ők ezt nagyon jól csinálják. A leves szabad merítéses, a második fogás pedig felszolgálós megoldású.
Friss, bőséges, gyors és nem drága. Aztán jöhet a szemben található fagyizó-cukrászda, ahol minden igényt kielégítő választék található fagylaltból, süteményből és kávéból. Tiszták a mosdók! Valami ürüggyel itt mindig megállunk.
Miután a szálloda fergeteges szilvesztreri hangulatot és szilveszteri gasztronómiát ígért, nagy várakozással indultunk neki a hétvégének. Teljesítették. Voltak ételspecialitások, melyek feldobták a színvonalat (borjúpaprikás, királyrák, tenger gyümölcsei, tatár, különleges halak). Első este bort, második este pedig koktélokat fogyasztottunk.
A reggeli péksütemény- és kenyérkínálat olyan gyönyörű, hogy bármely pékség megirigyelhetné. A látványkonyha szakácsai este és reggel egyaránt ügyes zsonglőrök voltak.