2015. november 25.barátokkal járt itt 45 Még a nyár folyamán jártunk itt először. Sajnos akkor annyian voltunk, hogy nem jutottunk volna be a helyre egy órán belül így eljöttünk. Megbeszéltük a barátokkal, hogy ide vissza kell térnünk rövid időn belül. Tanulva a korábbiakból foglaltunk asztalt. Megérkezésünkkor már elő volt készítve az asztal, szívélyesen fogadtak minket.
A pincér hölgy nagyon kedves volt, de nem volt tolakodó! Előételnek kikértünk egy adag haltepertőt. Először meglepett minket az íze, mert harcsából vártuk és pontyból készült. Más az íze természetesen, de nagyon ízletes volt, bár nekem a harcsából jobban ízlik. A klasszikusokat rendeltük harcsapaprikást, süllőt és két féle harcsa steak-et. Körbe jártak a villák egymás ételeit kóstolgattuk és megállapítottuk, hogy mind nagyon ízletes. A zöldfűszeres harcsa steak különesen elnyerte a társaság tetszését. Maga a hely nem nagy szám, de ide nem azért jár senki. Persze a Tisza közelségét ki lehet emelni, de ha nem lenne mellette, ide akkor is ellátogatnék. Kilépve a helyről megértettük miért járnak erre ide annyian. Jó bornak nem kell cégér és azt hiszem ennek a helynek se a reklám. Bátran merem ajánlani azoknak, akiket a hazai halakból elkészíthető gasztronómiai élvezetek érdekelnek!
2015. november 24.barátokkal járt itt 55 Egy szimpla hétköznap tértünk be ebbe az étterembe. Nem volt semmi extra elvárásunk a hellyel viszont kellemesen csalódtunk. Belépve az étterembe érezni lehetett a hétfőt, nem sokan voltak. A pincérek üdvözöltek minket és a fedett teraszra kísértek, ahol a kandalló hívogató melege mellé telepedtünk le. Lévén kint eléggé hideg volt.
Bőséges a választék és az árak se rosszak. Mindannyian pizzat rendeltünk méretben a legszerényebbeket, de vacsorához bőven elég volt. Amit a lányok nem tudtak megenni azt mi fiúk vállaltuk magunkra. Szóval az adagokkal nincs probléma. Nekem kicsit szárazabb volt a tészta, bár ez a feltétből is adódhat, de ízben rendben volt. Mivel kicsit közelebb ültünk a kandallóhoz füstszagúak lettünk, mert tűzrakáskor vissza áramlott a füst. Igazából ezzel sem volt probléma számunkra kárpótolt a hangulat. Bátran ajánlom a helyet, ha valaki arra jár!
2015. november 17.a párjával járt itt 45 Menyasszonyomnak volt a 30. születésnapja. Minden hasonló alkalommal ellátogatunk egy még nem ismert étterembe Miskolc városában. Most a Kispipát pipáltuk ki. Belépve a helyre kicsit időutazónak érzi magát az ember. Kicsit kopottas minden és az étterem falán sorakozó harcsa fejek a zöld posztón igen érdekes képet festenek.
Na, de nem ez a lényeg. A személyzet nagyon kedves volt. Nem álltak felettünk, de ha kellett valami nem is kellett várnunk. Egy pisztrángot (ropogós pisztráng) és egy malac sültet (fogyókúrázók kedvence) ettünk. A hús és a hal egyaránt nagyon ízletes volt és rendkívül nagy adag. A köretek is jól voltak elkészítve és külön salátát se kellett vennünk annyi zöldséget kaptunk. (erre a pincér külön felhívta a figyelmünk) Ár/érték arányban szerintem Miskolc egyik legjobb helye. Egy hiba csúszott csak be rendeléskor, vörös bor helyett fehéret kaptunk, de hirtelen fel sem tűnt csak beszélgetés közben eszméltünk fel, hogy nem azt rendeltünk. Végül nem szóltunk, ennyi belefért. Bátran ajánlom másoknak is.
2015. augusztus 11.a párjával járt itt 25 Születésnapon alkalmából látogattuk meg az éttermet! Maga a hely illetve a környezet valóban hangulatos, de ennyi pozitívumot tudok írni a helyről. Még egyet az a fiatal pincérlány akire mint pincér nem lehetett szavunk. Az étel az viszont eléggé gyenge volt. Mind a ketten idénysalátára helyezett ételt ettünk.
A párom lazac steaket én marhat ettem. Az idénysalátánk póré és lila hagymából állt némi (egy-egy karika/cikk uborkával és paradicsommal). Nem tudom honnan veszik, hogy nyers hagymahegyet kíván minden ember mint saláta. A hús és a hal igazából elment bár mennyiségre az igen kevés volt. Miskolci viszonylatban és talán országosan is eléggé magas áron már már lehúzós kategória. Jelen minőségében és árában nem ajánlom. Szerencsére a közelében vannak jó helyek!
2014. július 21.a párjával járt itt 25 Pár napot töltöttünk barátnőmmel Abádszalókon. A strandra vezető úton található a Horváth-kert étterem. Mi is betértünk vacsorára bár ne tettük volna. . . A hely átlagos, strand melletti étterem. Mi kint foglaltunk helyet. A kiszolgálással nem volt semmi probléma, a pincér kedves és segítőkész volt. Az ételek kb.
húsz perc után meg is érkeztek. Mint a címben is írtam én Slambucot rendeltem. Még soha nem ettem gondoltam, ha már itt járok és van rá mód akkor azt rendelek. Az első megdöbbenésem az volt hogy gyerek méretű tányérban kaptam. Felénk ez a méret a savanyús tányérnak felelne csak meg. A következő az a Slambucra helyezett tarja volt. Mindenki el tudja képzelni a látványt, aki látott már Tescoban műanyag csomagolásban húsvét idején tarja utánzatokat aszpikszerű lében. Na az én vacsorám is hasonló képet mutatott. Borzalmas íze volt bár csak azért kóstoltam meg mert, kíváncsi voltam rá mégis zacskós ízű műhúst adnak vagy kicsit megsütik. Nem sütötték meg. . . Barátnők valami göngyölt húst evett fokhagymás szósszal az éppen elment kategória volt. A lényeg, hogy nem ajánlom senkinek a slambucukat bár mást sem. Aki Abádszalókra ellátogat neki ajánlom a Lila akác éttermet, (tényleg hangulatos és nagyon finomak az ételeik illetve emberi adagokat adnak)vagy a strandon lévő éttermeket, simán jobbak árban és ízben is.