2017. április 22.családjával járt itt 35Amikor Siófokon járunk Több alkalommal jártunk már itt . A személyzet kissé figyelmetlen,és tapasztalatlan. Az étel viszont kifogástalan volt,mind az íze mind pedig a külleme mindig. Az étterem tiszta,és hangulatos. Utolsó alkalommal amikor ott jártunk a pincér nem adta le a leves rendelésünket,így meglepetésünkre a főétel érkezett. Egyszer sem kérdezték meg a lepakoláskor,hogy szeretnénk-e még valamit.
2017. április 22.barátokkal járt itt 55 10 fővel érkezve az étterembe rövid szöszi pincérnő fogadott,majd ültetett bennünket. Megvárta ,hogy kényelembe helyezzük magunkat,az étlapok kiosztása után nem türelmetlenkedett,hogy az ital rendelésünket felvegye. Amikor az asztalunkhoz lépett kedvesen türelmesen tájékoztatott bennünket mindenről amiről csak kérdeztük.
Az ételeket olyan átéléssel írta le nekünk,hogy már a hallatán kicsordult a nyálunk. Nem kellet sokat várnunk,sem ételre sem italra. Minden nagyon finom volt éppen annyira ahogyan a pincérnő azt el mondta. Mind végig sürgött forgott körülöttünk. Mi nagyon meg voltunk elégedve. Mint a leves,főétel,gyros is nagyon finom és kiadós volt. A koktél amit a állítólag a pincérnő maga készített ahogy ő mondta " csak nekünk,csak most"hihetetlen finom volt. Csak ajánlani tudom. Biztos megfordulunk még párszor a nyáron.