2019. április 6.barátokkal járt itt 55 Elég eldugott helyen van, egy üzletsor közepén, a 3-as főúttól 300 méterre, de megtaláltuk. A parkoló motorok részére ingyenes, a bejárat pici és szolíd semmi extra. Bent recepció, profi kiszolgálás. Viszont helyet foglalni kellett volna, de szerencsénk volt mert egy foglaló jelezte később érkezik így jó asztalunk is lett.
A levesek fennségesek, ízletesek, a házi alkoholmentes sör finom. Annyira nagy adag és laktató volt a leves, hogy a pizzák számát megfeleztük mert nem bírtunk volna fejenként egyet megenni. A pizza ha lehet még finomabb volt vékonytésztás mint az eredeti. Biztosan vissza fogunk térni elsőrangú ízek és kiszolgálás is gyors volt.
2018. május 2.a párjával járt itt 25 Fél 3-ra értünk oda május 1-én, Szilvásváradtól nem találtunk kiülős helyet ebédelni, egy étteremben [moderálva - a szerk. ] bent volt hely, de elzavartak mert kutyussal voltunk. Így kerültünk ide keresve az út mellé óriás táblán kirakott [moderálva - a szerk. ] Vendéglőt. Volt hely a teraszon, szép kilátással.
A pincérhölgy odajött, kihozta az étlapot mondván 10 percünk van ala'carte-ot rendelni! Velünk együtt ültek le lengyelek ők sört kértek és étlapot. Én rendeltem és fogadták is. A lengyelek már lekéstek addig söröztek míg kifutottak a 15 órából. Ők már nem kaptak kaját. Kihozták amit rendeltem egyszerre a levest és a másodikat. Sokan jöttek volna méd enni, de hát elmúlt 15 óra és a pincérhölgy kérlelhetetlen volt. Így mindenki elkezdte keresni a fent említett [moderálva - a szerk. ] vendéglőt. A csapolt soproni nem volt hideg, pedig egy harmatos korsós hideg sört megittam volna!
2016. március 8.családjával járt itt 45 2016 március elején voltunk pár napot Bikalon, szeretem a fürdős hoteleket, csillag nem számít különösen ahol uszoda is van. Szeretek úszni, sportolni, aktívan pihenni. Hatalmas területen helyezkedik el a hotel, eleinte félelmetesnek tűnt, hogy eltévedünk, de pillanatok alatt kiismertük magunkat. Uszodája nincs, de azon kívül minden.
Mondjuk aki a wellness szerelmese picit csalódni fog nem Egerszalók. Szauna, strandok, jacuzzik, gőzkabin, merülő medence páratlan köntösben fedett helyen. Jó tanács gyermekkel olyankor érdemes jönni, mikor a szabadtéri programok már játszanak. Nekünk a szobánk a kastélyszárnyban volt, perfekt. Teljesen felújított tökéletes ágyak, matracok, fűtés. 140 TV csatorna, és olyan sebességű internet amiről itthon csak álmodom. Kaja szintén tökéletes, bőséges, finom. Cipóleves, oldalas buripüri, savanyúságok nyami. Reggeli szokásos magyaros svédasztalos. Sajna kültéri programok ilyenkor még nincsenek, de látva a kellékeket, színpadokat fantasztikusak lehetnek. A személyzet kedves, barátságos, korhű ruhákban szolgálnak fel, tisztaságra sem lehet panasz, nálunk minden rendben volt. A wellness részlegek, kettő van, különálló épületek ilyen időben csak felöltözve megközelíthető, de van öltöző! A sport épület picit csalódás volt, no nem a bowling vagy a snooker, azok nem érdekeltek, de fallabda ütőket vittünk, viszont a pálya 2. 8 méter magas! Kimaradt, átmentünk az edzőterembe a többé-kevésbé lepukkant gépekhez, de jót futottunk, bicajoztunk és edzettünk. Mindenkinek ajánlom, ilyenkor kicsit szürke a környezet, nyáron fantasztikus lehet, a virágmezőkkel, napsütéssel, meleggel. Összességében mindenkinek ajánlom, bárki megtalálhatja itt a számítását.
2015. július 26.a párjával járt itt 55 Július 26. Végre egy kis enyhülés irány egy kis túra. Hejce, Sólyombérc, Amadé-vár, vagy mégsem? Elkapott az eső a 35-ön Muhinál. Körbenéztünk Miskolc felé hatalmas párafelhő, hihetetlenül fekete ég. A másik irányba tiszta úgyhogy irány Eger, Bélapátfalva.
Bementünk a "lezárt" kőbányába és bitumenes úton amely kétoldalon csatornázva van felmentünk ameddig lehetett illetve ameddig a természet vissza nem vette az embertől a bányát. Meglepően gyorsan dolgozik a természet. Már előre csorgott a nyálam a jó kis "Szomjas Csukás" halászléhez. Nos, nem így történt, a pincér közölte 1 óra a várakozási idő. Sebaj, irány a Fehér Amúr Tiszafüred! Nos, az sem jött össze parkolóhely semmi, az ajtó előtt sorbanállás. Nincs hely, nem lehet bejutni legalább 2 csapat várt asztalra. Hová menjünk? Feleségem babgulyást akart enni és Örvényesen nincs. Így megálltunk Tiszafüreden közvetlenül az út mellett lévő Molnár Vendéglőnél. Megjegyzem nagyon jó helyen van, most építik a körforgalmat. Megkérdeztem volt babgulyás, úgyhogy bementünk. Átlagos környezet, rendkívül barátságos kiszolgálás (kutybarát hely) a kaják finomak, bőségesek és bődületes választék. Az árak kifejezetten jók, az asztalon minden van. A székek asztalok műanyagok picit illúzió romboló. Más hiba tényleg nincs. Gyors kiszolgálás, pedig itt is voltak, összességében nagyon meg vagyok elégedve, ajánlom mindenkinek aki ezen a környéken utazik, szabadságát tölti.
2015. június 29.barátokkal járt itt 45 Sokat olvastam az étteremről, de mióta az elkerülő megépült nem jártunk Tállyán. Miért is? A turistautak messzire elkerülik, végcélnak nem jó, hátrányos helyzetű kistérségek veszik körbe igénytelen lepusztult házakkal. Konkrétan ide semmi nem vonzza az embert. Maga a vendéglő egy szépen kialakított, felújított 18.
századi kúria, igényes anyagokkal kívül-belül. Mondanom sem kell főszezon, júniusban csak mi voltunk az étteremben. A kaja bőséges és fennséges, a tokaji árakhoz képest egy picit drága, pláne nekem az 1000 forintos svédasztalos ebédhez szokott debreceni ízlésemhez. Bosszantó, hogy sokat kellett várni a kajárs, de végül nagyon megérte.
2015. május 19.a párjával járt itt 55 10 évvel ezelőtt, amikor a Fehér Amúrban akartunk megállni és ebédelni, de teltház volt, nem tudtunk leülni és már többen várakoztak elhatároztuk keresünk másik helyet, eljutottunk Tiszaörvénybe, egy kis meseszerű helyre a Szabics kikötő mellé. Itt találtunk rá erre az étteremre, nem bántuk meg!
Fontos kutyával is lehet menni, és a minőséghez képest az árszínvonal kifejezetten olcsó. Nagyon jó a kiszolgálás, rendkívül finomak jól fűszerezettek az ételek, kifejezetten ízletes a tiszai harcsa halászlé a helyi ízekkel. Mostmár mindig idejárunk, ha erre visz az utunk.
2015. május 11.a párjával járt itt 55 Felkapott, jó hely. Sokszor várni kell délben, hogy leülhess. Természetesen hétvégén. Harcsa halászlé kifogástalan, bőséges és nem drága. Kenyér utánozhatatlan, fantasztikusan finom. Gratulálok a pékségnek is. Jó lenne, ha lenne egy nagyobb kikötő a parton csónakbérléssel, és egyéb szolgáltatásokkal.
Még nincs kerékpár út, de ezerrel építik, nemsokára szerintem kerékpár kölcsönző is lesz a parton. Fontos! A túrógombócot ki ne hagyd!
2015. május 11.barátokkal járt itt 55 Sok éve járunk ide és sohasem csalódtunk. Bőséges, ízletes, fennséges adagok, barátságos kiszolgálás, és a legfontosabb, olcsó árak! Egy eldugott, csendes nyugodt helyen, a Bélkő tövében, egy tó mellett. Motoros túráink alkalmával mindig "véletlenül" betévedünk ide, és nem véletlenül telezabáljuk magunkat.
Harcsa halászlé a kedvencem. Fehér Amúr szintű, ha valaki ismeri, de gondolom az ínyencek ismerik. A hely maga egyszerű, tiszta, korrekt, családias, barátságos. Mindig jó érzéssel jövünk el, és tervezzük a következő túrát a Szomjas Csukába!
2015. május 11. járt itt 55 Szuper hely! Olcsó, bőséges és ízletes fogások, egy kicsit retro hely, de a kiszolgálás normális a szakács első osztályú. Pincérek kedvesek, mi 20 éve ide járunk és még sohasem csalódtunk! A parkolóhely megkeresése egy kicsit nehéz, figyelni kell, mert a sétáló utcán kell 100 métert menni és egy pici utcán jobbra fordulni.
A bútorzat nnem trendi, hagyományos, a falakon gyönyörű trófeák. Bárkinek ajánlom, az ételek mennyiségében és minnőségében nem fog csalódni!
2015. május 11.a párjával járt itt 25Zemplénben, vadregényes környezetben a Telkibánya melletti bányászok útját jártuk körbe, utána tértünk be az Aranygombos Fogadóba, de az étlapon lévő árakat látva felálltunk és eljöttünk. A Károlyi kúria étterem is. Telkibánya drágának tűnt a környező településekhez képest. Végül a jól megszokott helyen Tokajban ebédeltünk.