2017. február 7.gyerekekkel járt itt 35 Pros:
Kedves, készséges személyzet. Még a takarítók is köszöntek. Tiszta, kényelmes szobák, kellemes volt a tájolás is. A wellness részleg nagyobb egy átlagos kínálatú wellness hotelénél, kellemesen lehetett lazulni. A szaunákhoz külön jó, hogy van merülő medence is, ez nincs mindenhol! Nagyon jó parkolási lehetőség.
Bőséges reggeli választék, ami finom is volt. Kedves, csinos lányok az étteremben, mindegyik nagyon készségesen segített ha kértünk valamit. . Cons:
Többször jártunk a szállodában és sajnos a vacsora minősége semmit sem változott, némelyik étel teljesen ízetlen volt. Sokszor csak az üres tepsik voltak kitéve, mert elfogyott az étel. A kitett kiskanalak, villák miután elfogytak, nem lettek pótolva. Több szennyes csészét is találtam kitéve a tiszták között. A reggelinél nem volt rendes kávé, csak valami koffeinmentes utánzat. A szövettyúkban elrejtett főttojáshoz nem vot tojástartó kirakva, de úgy tűnt a konyhán sem volt. Az étterem ár érték arányban messze alulmúlja a szálloda más részét. Drága de nem finom. . Viszont így legalább a pénz is megmarad és kevésbé hízik el a polgár. . . A wellness részen található napozó ágyak nagyrészt a törölközők és köpenyek pihentetésére szolgálnak, ezt célszerű lenne megváltoztatni, hogy lehetőleg a vendégek heverésszenek rajta. Egy fali kút is jó lenne a szauna mellé, hogy ne a szobából kelljen a vizet lehordani palackban. Mindent összevetve egy kellemes hely ha valaki egész nap szaunázni és fürdőzni vágyik. Jól éreztük magunkat!