2016. május 23.gyerekekkel járt itt 35 Hát hol is kezdjem,talán az elején. Megérkeztünk a családommal,és és egy nagyon udvarias hölgy fogadott. Bár csak 2 től lehetett elfoglalni a szobát és még csak 10 óra volt de megengedte és addig tudtuk már a fürdő részleget használni. Ez jó pont volt. 2 órakkor elfoglaltuk a szobát.
Bár az volt írva jár fürdőköntös nem volt bekészítve,úgy kellett érte szólni. Az éjszaka elég zajosan telt,papirvékonyak a falak este 10kor mindent át lehetett hallani és ez a 2 éves kislányomnak nem igazán tetszett. Előző este megkérdeztem a recepciós hölgyet hogy reggel mikortól tudunk lemenni a fürdőbe,azt mondta 7 órakkor. Reggel fél 8 fele lementünk a gyerekekkel. 10 perc elteltével kiküldtek minket hogy csak 10 től lehet. Kérdem én ha 10 ig kell elhagyni a szobát miért nem tudok még elötte egy fél órácskát játszani a gyerekekkel a vízbe. Na mindegy elmentünk reggelizni svédasztal. Romlott felvágott,és ki van írva csak egy kávét lehet inni,bár ebből ingyen se ittam volna még egyet. Hát ennyi a történetem.