2016. július 10.a párjával járt itt 45 A Romantica még azon kevés éttermek közé tartozik Győrben ahova még be merek menni. Sajnos a nyugati határ közelsége, évek óta negatívan hat a győri gasztronómiára. Gondolom, hogy a korábban itt élő, komoly tudással rendelkező szakemberek, séfek már régen nem Győrben dolgoznak. Ezt elfogadva eleve kisebb elvárásokkal megyek Győrben étterembe.
Sajnos a Romantica sem tudja mindig azt a szintet amit egy ilyen hangulatos helytől az ember elvárna. A tulajdonos és a felszolgálók nagyon kedvesek és figyelmesek, látszik rajtuk, hogy nagyon akarnak a vendégeknek megfelelni és ezért mindent megtesznek. DE! Nyári estéken, jó időben sok a vendég, amire nincsenek, vagy nem tudnak felkészülni. Én a napi ajánlatról rendeltem, ami rókagombás szűzérme volt. Nem volt rossz, de az étel olyan volt amit már régebben készítettek el. A szósznál ez nem nagy probléma, azt lehet melegíteni, az finom is volt. Ami zavart az a hús. Olyan íze volt, mint amit már régen kisütöttek és meg lett melegítve. Frissen kisütött szűzérmének nem ilyen az íze és az állaga, színe stb. A vendégdömpingre valószínüleg úgy készülnek fel, hogy olyan dolgokat is előre elkészítenek, amit nem lenne szabad. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy ez egy jó hely és tovább ajánlanám, kedves, udvarias, motívált, személyzettel. A tanulság számomra, hogy lehet, hogy nem csúcsidőben kell ide betérni, nem választok a napi ajánlatból és olyat rendelek amit képtelenség nem frissen elkészíteni. Ezeket betartva nem fogunk csalódni.
2015. augusztus 2.a párjával járt itt 25 Átutazóban két napot töltöttünk Miskolctapolzán. Megérkezésünk estéjén vacsorázni indultunk de mivel a környékén nem vagyok ismerős, gyorsan rákerestem az ittjartam. hu oldalra, hogy hova érdemes menni. A jó vélemények alapján tértünk be a Kis Anna Halászkertbe.
Mivel az 5 órás autóút után már nem kellett aznap kocsiba ülnöm, gondoltam a jó vacsorát egy 2 cent jófajta pálinkával indítom. A pincér azt ajánlotta, hogy kóstoljam meg a meggypálinkát, nagyon tudja ajánlani. Rendben, mondtam, de a pálinka soha sem érkezett meg, egyszerűen elfelejtette, pedig csak mi voltunk a vendéglőben. Hogy biztosan ne nyúljak mellé, a napi ajánlatról választottam ételeket, gondoltam az mai, friss, stb. A leves hideg ságadinnyeleves volt, aminek csak egy baja volt, hogy nem volt sárgadinnye íze. Hogy kizárjam az én kukacoskodó finnyás izlésemet, nem mondtam semmit, csak egyszerűen áttoltam a tányért a feleségemnek és csak annyit mondtam kóstold meg. Mire ő: "ennek nincs sárgadinnye íze " Akkor nem csak bennem van a hiba. A leves fehér színű volt benne kicsapódott tejszín, vagy tejföl, amibe sárgadinnye volt beleszeletelve, de magának a lének csak cukoríze volt. A második fogás kacsamáj volt roston, a mellé öntött aszaltszilvamártás nekem nagyon édes és nagyon fahéjas volt. A desszert gundelpalacsinta, na ennél a fogásnál majdnem szó szerint kitört a fogam, ugyanis a diós töltelékben volt egy nagy dióhéj darab amire gyanútlanul ráharaptam. Hangsúlyozom, hogy csak egyszer jártam itt, lehet, hogy rossz napot fogtam ki, de ezen alkalom alapján én nem leszek viszzatérő vendég.
2015. augusztus 2.a párjával járt itt 45 Az általában gyatra, szinvonaltalan, átlagos magyar cukrászdák közt a Karolina cukrászda szinte egy oázisnak számít. Igényes, nagyon finom sütemények, szép környezet. Nekünk az egyik kedvenc helyünk, ha egy szép napsütéses, késő őszi hétköznapról van szó. Ilyenkor jóval kevesebben vannak, a kiszolgálás is sokkal figyelmesebb mint nyáron csúcsidőben.
A legutóbbi alkalommal már elhatároztuk, hogy nyáron ide többet nem jövünk. Rengeteg vendég, meleg, túlterhelt, ennek megfelelően nem igazán udvarias felszolgálók. A jegeskávé nincs kellően visszahűtve egyértelműen langyos, nem pedig jeges. Mikor ezt udvariasan jeleztem, a felszolgáló kissé sertődötten meg akarta magyarázni, hogy ez így jó. . . A következő negatív tapasztalat az volt, amikor kiderült, hogy kártyával nem lehet fizetni. A pincér elküldött egy nem is közel lévő autómatához, ami viszont nem működött. Igy aztán egy " ismerd meg Füredet" című séta után jutottam vissza a cukrászdába, ahol végre rendezni tudtam a számlát. Erre egy színvonalas helyen egyáltalán nem számítottam, ez már a vicc kategória. Összegezve: A helyet mindenképpen ajánlom, de csak szezonon kívül, a nagyon finom süteményekből válasszunk, mellőzzük a jegeskávét és készpénz mindenképpen legyen nálunk.
2015. augusztus 1.a párjával járt itt 45 Az étterem hangulata kellemes, inkább modern, fiatalos. Kifogástalan tisztaság mindenhol, igényes, tiszta mellékhelyiség. A felszolgálók szintén fiatalosak és udvariasak. A hétköznapi menü igényes, legtöbbször nagyon ízletes és változatos, menüzésre abszolút ajánlott. Az étlap inkább különleges, vagy hagyományos de "újragondolt" ételeket tartalmaz.
A levesek legtöbbször nagyon finomak, bármelyiket választjuk. A főételek is legtöbbször ízletesek, egy esetet leszámítva mindig szívesen elfogyasztottam. Azt a szintet azonban még sohasem tapasztaltam, amikor azt mondom magamnak, hogy ez annyira elképesztően finom volt, hogy ilyet muszáj még egyszer ennem a közeljövőben. Nálam ennél az érzésnél jár az 5* A desszertek szintén nagyon igényesen megkomponált fogások, mindenképpen érdemes egyet választani. A kávét frissen őrlik le a lefőzés előtt, nagyon finom, ha még egy kis, mini teasüsemény is járna hozzá akkor 5*-ös lenne, így csak szimplán 5-ös. Nyáron kellemes, hideg fröccs nagyon jól esik az ételek mellé, amit csakis igényes, palackos borokból készítenek a vendég kérése szerint. Összességében ajánlott hely, nem fogunk csalódni, ha nem csúcsgastromómiai elvárásokkal ülünk le az asztalhoz.
2013. november 7.a párjával járt itt 55 Igényes környezet, csodálatos panoráma, szép terasz, udvarias hibátlan kiszolgálás, profi séf, nagyon finom levesek, főételek és extra desszertek. Az árak arányban vannak a minőséggel. Az adagok nem hatalmasak, de ha három fogást rendelünk (érdemes) akkor nem maradunk éhesek.
Gyakrabban járunk ide, csak egy alkalommal nem voltunk 100%-ig megelégedve, de akkor egy nagyobb rendezvény is volt az étteremben, valószínűleg a mi rendelésünkre kevesebb figyelem jutott. Nagyon jó hely, ajánlanám különleges alkalmakra is!
2013. november 7.a párjával járt itt 45 Magas szakmai szintén elkészített ételek és desszertek. A kiszolgálás hibátlan, udvarias. Különleges ételek is szerepelnek az étlapon, az asztal terítése elegáns ünnepies. Az adagok nem hatalmasak de így legalább marad hely előételnek és különleges finom desszertnek is. Az árak kicsit magasabbak, tükrözik a minőséget.
Sajnos a limonádé nem friss citromléből készült, hanem valamilyen mű szirupból. A helyet ajánlanám akár ünnepi alkalmakra is. (limonádé nélkül)
2013. november 7.a párjával járt itt 35 Aki nem nagy gasztronómiai elvárásokkal indul vacsorázni, de nagyon éhes és egy jót szeretne korrekt árakon enni, annak itt a helye. Az asztalok boxos elrendezésűek, jól el lehet szeparálódni. Az adagok nagyok, a szintén hétköznapi desszerteknek (Gundel p. , somlói stb. ) már nem sok hely marad.
A pincér aki minket kiszolgált kapásból letegezett és kicsit savanyú modora volt, ennek ellenére hétköznapi alkalmakra ajánlanám a helyet.
2013. november 7.a párjával járt itt 35Az ételek nem extrák, viszonylag hétköznapiak, de ízletesek. Az árak szerintünk kicsit magasabbak a kapott szolgáltatáshoz képest, ennek ellenére még ajánlanám a helyet. Ami miatt mi egy ideje nem mentünk vissza az az, hogy a legutóbbi alkalommal a pincérnek nagyon erős izzadságszaga volt. Ez nem illett a romantikus vacsora képéhez.