2014. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 45Én újból meglátogatom.Kellemes,csendes, kedvesek.Jó helyen van,árban is megfelelő. Tiszta és jó a kaja. Szép a környezet.
2014. május 23.családjával járt itt 25 Kedves sorstársak. Jelenleg ebben a szállodában "párolgok" a szó
szoros értelmében. A szobámban 27 fok van(! ) és a csomagajánlatban beígért klímaberendezés még nem" készült" fel a melegekre, habár a meteo legalább egy hete szajkózza a 30 fokos melegeket. Árleszállítás pedig nem illeti a szegény vándort. Sorolnám azt is h.
a menű nem túl változatos és hàromszor is ugyanazt a levest kaptuk 5 nap alatt,a reggeli pedig minden nap
változatlan. És akkor még azt is említeném h. visszahozták többször is az előző napi maradékokat. A takarításban sem voltak valami készségesek. Két nap után kértem takarítsanak és arra
korlátozódott h. kicserélték a törülközőket. Egyébbként a személyzet rendben volt,a környezet is kellemes. Nálam 2-re szerepeltek.