2020. szeptember 30.gyerekekkel járt itt 35 Pozitívumok:
- A személyzet végtelenül kedves és segítőkész! - 80%-ban remek ételek. - A mélygarázs kellően tágas, jól lehet manőverezni még nagy autóval is. Negatívumok:
- Kicsit drága az a mélygarázs. . . - A 3. emeleten tusoláshoz alig van már víznyomás, főleg az esti órákban. A melegvíz szintén hiánycikk ilyenkor.
- A bár, ill. az étterem melletti játéktermek felszereltsége már évekkel ezelőtt csereérett lehetett, most meg főleg. - A minibár szegényes. Nem vagyok egy nagy ivó, de egy kisüveg Heineken azért elég gyász. Gyulai pálinka? Palackos kézműves sör? - A szúnyoghálók kontár munka, a kezét vertem volna el a kivitelezőnek. Röhögve jöttek be a poloskák, több tizet megfogtunk az első nap, aztán kitapasztaltuk, hogy mikor lehet szellőztetni. - A lépcsőfordulóban 4 napig ugyanott volt egy döglött légy a padlón.
2018. május 19.gyerekekkel járt itt 35 Egy kereső oldal [moderálva - a szerk. ] 4. 7-es ajánlás alapján mentünk be ebédelni, de kár volt. A vadragu leves tetején úszott az olajos-zsíros lé, a zöldségek benne mirelitek voltak (répa, zöldbab, kukorica), a 3db "hús", egyike volt csak hús, a másik mócsing, a harmadik félig hús, félig mócsing.
Az íze sima sertés volt, szerintem vadat sosem látott. Az erdélyi fatányéros jó volt, de kakastaréj szalonnát jobban meg kellene sütni, mert félig nyers és rugalmas volt. A kikért mentes víz helyett bubis vizet kaptunk, a feleségem lazacához kért sült krumplit elfelejtették kihozni. A feleségem szerint a lazac és a húsleves jó volt. A kávé finom.