2017. március 8.a párjával járt itt 55 4 napot töltöttünk kettesben a férjemmel a siófoki Sungarden szállodában, teljes megelégedettségünkre. Érkezéskor a fogadtatás és a tájékoztatás kedves és mindenre kiterjedő volt. A szoba tiszta és otthonos, kellemes meglepetésként sok szekrénnyel felszerelt, végre egy hely ahol elfért a ruhatáram!
:)A szálloda környezete hangulatos, gondozott volt. A konyháról, az ételekről és a kiszolgálásról csak dicsérő szavakat tudok mondani. Nagyon sok helyen jártunk már, de az ételek minősége és ízvilága az első helyre sorolta a SunGarden szállodát. Külön dicséret illeti a korelnök pincért, aki a szakmáját a csúcsra vitte. Jó volt nála vendégnek lenni. A wellness részleget jól építették meg, minden funkciójában megfelelt a teljes kikapcsolódáshoz. Nagyon élveztük az ottlétet, teljesen kipihenten tértünk haza. Gratulálunk a szállodának. Visszatérünk még.