2015. április 2.gyerekekkel járt itt 55Az Ibrahimot ajánlották nekünk. Már én is ajánlom. Szűk folyosón át elérkeztünk a hangulatos éttermi részhez. Vadat és csirkét kértünk. Mind finom, jól elkészített, gusztusosan tálalt produkció lett. A csapolt sör friss volt. Udvarias felszolgálók, gyorsan hozták amit rendeltünk. Budapesti árakhoz szokva kifejezetten jó ár-értéken kaptuk mindezt.
2015. április 2.gyerekekkel járt itt 25 Elolvastam néhány értékelést ezen az oldalon és nem tudom, hogy biztosan ugyanazon a helyen jártunk-e mint akik a jó ételekről írtak. Az ételek semmi emlékezeteset nem mutattak. A leggyengébb vendéglátói hagyományokat felvonultató ebéden vagyunk túl. A "gazdag" húsleves nem tartalmazott húst! A szarvas szerintünk nem szarvas volt, legfeljebb szarvasmarha.
A szűzérmék száraz és jellegtelen volt. A sajtmártás valamilyen porból készülhetett. Szárított kaporral ill. petrezselyemmel már nem illik mindent teleszórni. A végén bosszantó volt az a pitiáner húzás, hogy a rendelt 1 liter szóda helyett, kétszer fél liter citromos szódát számoltak fel dupla áron pusztán azért, mert két karika citrom lebegett a kancsó szóda tetején. Ide visszatérni? ? Na ne! ! !
2015. április 2.gyerekekkel járt itt 55 Szállásadóink tiszta, felfűtött(! ), jól felszerelt vendégházzal fogadtak. A képek alapján nem is látszódott mennyire tágas. Wifi minden helységben jól működött. Pár perc sétával a belváros vagy akár a kéktúra útvonal is elérhető. Kedvesek és barátságosak házigazdák. A gyerekek és a nagyszülők is jól érezték magukat.
Csak ajánlani tudjuk. Ui. A házisüti és a házi pálinka nem csak kedves gesztus, de nagyon finom is volt!