2022. március 10.a párjával járt itt 45A személyzet kedves hozzáállása mindenképp dícsérendő! Az ételek mindig nagyon finomak voltak és választékosak. Cak egy javaslatot,ha szabad tennem: az étkezőben reggelente hiányoltuk az asztalról a kis szemeteskukákat, a szobában pedig jó lett volna egy
cipőhúzókanál. Összességében nagyon jól éreztük magunkat,szívesen mennénk máskor is!
2017. október 8.a párjával járt itt 35 A személyzet nagyon figyelmes,udvarias és készséges. A tisztaság hagy némi kívánni valót maga után. A függöny pl. nem tudom mikor volt kimosva. . . . az erkély felmosva. . . a köntösök cseréje valószínűleg nem minden vendég után történik meg (legalábbis erre utaltak a zsebekben felejtett jegyek.
Ügyeljenek arra,hogy a zsebek ki legyenek ürítve)Azt már nem is merem feltételezni,hogy az ágyneműt nem cserélik le minden vendég után! (a rajta talált szőr ill. hajszálak az ilyen irányú gyanúmat sejtették) Az étel kifogástalan és választékos volt. Gyönyörű kilátás,szép panoráma tárult elénk az ablakból . Összeségében jól éreztük magunkat. Örülünk a tervezett felújításnak,reméljük a változás eredményeként még komfortosabban érezzük majd magunkat,ha újra visszatérünk.