2016. május 22.a párjával járt itt 55 Négy éve már üdültünk az egerszalóki Hotel Saliris-ben. Jó benyomást tett ránk a kiszolgálás, a tisztaság és a nyugodt, csendes, szép környezet, ezért újból élvezni akartuk a szálloda és környéke nyújtotta lehetőségeket.
A szállodai szolgáltatások most is ugyanolyan kiválóak voltak, mint 4 évvel ezelőtt: udvarias, szolgálatkész személyzet, gyönyörű szobák, tisztaság, hétvégi programkínálat…
Választékos és bőséges reggeli és vacsora állt rendelkezésünkre. Éltünk is a lehetőséggel – másokhoz hasonlóan – többet ettünk, mint idehaza szoktunk. Elnéztem a szomszédot, akinek percről percre nőtt a hasa, a vacsora végére a nadrágját hózentrógerral kellett felcsatolni. A termálfürdő minden igényt kielégít: kültéri, beltéri medencék, szaunák… A Kneipp taposó fantasztikus hatású, 10 talpmasszázzsal is felér. Gyönyörű a szálloda körül kialakított pihenőpark. Tetszett (elsősorban a férjemnek), hogy Egerszalók faluban borozók nyíltak, ahol finom borokat kóstolhattunk és kellemesen beszélgethettünk a helyiekkel. Mindenképpen szeretnénk visszatérni a Hotel Saliris-be.
2016. május 22.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Várakozásokkal telve érkeztünk meg Sárvárra a Hotel Aquaba, ahol foglalásunk ellenére nem tudtak rólunk a recepción. Ettől függetlenül a bájos recepciós a meglepetés ellenére kedvesen fogadott minket. Szerencsére volt szabad szobájuk, így el tudott helyezni minket erre a hétvégére. A szobák jó elrendezésűek, új bútorokkal berendezve.
Tisztaság volt (amíg meg nem jelentünk), napi takarítással, állandó jelleggel fenntartották. Szobát az utcai oldalon kaptunk, féltünk is az éjszakától, de a forgalom miatt nem panaszkodhattunk. Reggeli időpontja megfelelt, a svédasztalos reggeli finom és bőséges volt. A férjem jól összemorzsázta az asztalt, leöntötte kávéval, de nem tették szóvá, ez nagyon jól esett. A szállásdíj – szolgáltatások ár-érték aránya nagyon kedvező.