2024. január 25.a párjával járt itt 45 A teljes ellatás ,ízek,mennyiség rendben volt,finom volt az étel,a személxzet kedves,a nagy akció hátránya volt a sok ember,fullon volt a szálloda,ennyi ember részére a wellnes kicsi,ráadásul még úszás oktatást is tartottak. . a jakuzziba a nyugdíjasok "beköltöztek" és sajnos más aki szeretett volna be sem jutott. .
alacsonyabb vendégszám esetén teljesen élhető szálloda ,jó szolgáltatásokkal. De ez a tömeg sok volt. . .
CE Plaza Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szíves észrevételét, melyen igyekszünk javítani, az esetlegesen okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük. Reméljük, a későbbiekben még Vendégeink között köszönthetjük Önöket és pozitív tapasztalattal távoznak.
2024. március 29., , CE Plaza Hotel
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 45 A szoba kiváló, nem a szokásos , nagy méretű,kényelmes,2 terasz is volt hozzá, melyből az egyik a Balatonra nézett.Az étterem nagyon szűkös a kínálat egész jó ami az ételeket illeti.Csendes hély,nincs behallatszó ajtó csapkodás.
2017. június 2.a párjával járt itt 55Színvonalas elnöki lakosztályt kértük,nem csalódtunk benne,az ételek nagyon finomak voltak,a kastélyt körülölelő park hatalmas fái,csicsergő madarai lenyűgözőek. Egyetlen hiányérzetünk volt, a kinti medencét épp újították fel ,ezért nem lehetett a szabadban a jó idő ellenére fürödni. Kárpótolt minket a Marokkói fürdő:-)