2020. január 15.a párjával járt itt 55 Mindennel nagyon elégedettek voltunk, a személyzet minden tagja nagyon kedves és segítőkész. A gluténmentes ételek átlagon felüliek voltak, a vacsoránál a süteményeknél volt némi bizonytalanság a jelölést illetően. A szálloda szép és komfortos, esetleg a hőmérséklet lehetne magasabb főként a wellness részlegen.
Egyedüli negatívumként a szaunázást tudnám megemlíteni, senki nem felügyeli így sajnos a többség fürdőruhában ül be a szaunába, ami nagyon nem egészséges és a gyerekek is ki-be rohangálnak oda. Némi szigorítás és felvilágosítás nem ártana. :)
2014. november 1.a párjával járt itt 55Általánosságban mindennel elégedettek voltunk, a szálloda gyönyörű és tiszta, a berendezés átlagon felüli, különleges és igényes. A személyzet kedves, barátságos és segítőkész. Az ételek nagyon finomak és bőséges a választék. A környék kirándulásra alkalmas. Pici negatívumként annyit említenék, hogy nincs gyermekmentes övezet ahol csend és nyugalom van. Erre nagy szükség lenne.