2014. június 5.családjával járt itt 55 Ha Pécs, akkor pizzát csakis innen. Vastagon van a feltét, nem sajnálják a sajtot a tetejéről, friss, forró mindig. Lepényt a férjem szokott enni, nagy étkű, de az utolsó falatok, nehezen mennek le. 2 db. pizzalap közé, vastag, izletes töltelék, nagyon jól összesülnek az izek.
Az árak elfogadhatóak, néha egy picit gyorsabbak lehetnének, de ez magyarázható a nagy forgalmuknak.
2014. május 20.családjával járt itt 55 2014. áprilisában, harmadszorra voltunk a Hotel vendégei. 31 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük a férjemmel, de egy akciós oldalon kedvező kupont tudtam vásárolni, így a szüleimet is elvittük. Mindig minden nagyon pozitív, az ételek ízletesek, választékosak, folyamatosan töltik a svédasztalt.
A pincérek udvariasak, figyelmesek, használt tányérokat rögtön viszik. A szoba kellemes, tiszta, a fürdőszobában bőséges a törölköző ellátás, fürdőköpeny kaució ellenében. / Nem véletlenül / A wellness kellemes, a jakuzzi szintén, az úszómedence most nagyon hideg volt, ezt többen is megállapították. / 25-26 fokos volt elmondás szerint / Édesapám a sószobát vette igénybe, megfelelő volt. Internet nem igazán működött, recepciósok is panaszkodtak, előző napokban volt szolgáltató váltás, tán ez miatt! Recepciósok kedvesek, távozáskor jó utat kívántak! Remélem ősszel is lesz kuponakciójuk, akkor negyedszerre is visszatérünk! !
2014. április 27.családjával járt itt 45 Másodszor jártunk a cukrászdába, mivel pécsiek vagyunk. Férjemmel már voltunk, de most Szüleimmel jártunk arra és meghívtuk őket délutáni uzsonnára! Ilyen finom francia krémest az országba nem ettünk még sehol, ezt édesanyám is elismerte. A pogácsák finomak, frissensültek. A kávék nagyon finomak, mindannyian másfajtát ittunk.
A férjem fagylaltot evett, ezek nem igazán nyerték el a tetszését, pedig nagy fagylaltevő. A levendula egyáltalán nem ízlett neki, de nekem sem. A fagyi adag nagyon kicsi, és nagyon lehúzzák a fagylaltos kanálról, pedig 220 FT / gombóc. A hely tiszta, gyönyörű, rendezett a kert. Az árak kicsit elmentek, de azt mondják a minőséget meg kell fizetni. Visszatérünk még a finom sütemények miatt!
2014. február 19.a párjával járt itt 55 Egy akciós oldalon vásároltam a szállodába a kupont. Nem bántam meg, bár kicsit messze volt a lakhelyünktől. Valentin napi hétvégére foglaltam a szobát. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, a szoba tiszta, a fürdő szintén, törölközővel bőségesen ellátva. A fürdőben nagyon jó meleg volt.
Az étterem gyönyörű, szinte minden vendég után tiszta teritőt tesznek. Az ételek finomak, ízletesek, a svéd asztalt folyamatosan töltik, a pincérek udvariasak, gyorsan szedik a használt tányérokat. 15-én este Szabó Eszter-Konthor Tamás adott koncertet, amit nem az étterembe kellett volna. Sokan hallgatták, akik vacsorázni akartak, nem mindig találtak helyet. Sajnos mi is igy jártunk! A wellness részleg minden szinten kielégítő, sajnos a pihenőágyakat sokan csak törölköző tartónak használja, aki pihenni szeretne annak nem mindig jut. Nagyon jó lehetőségnek tartom, hogy a távozási napon nem kell 10 óráig a szobát elhagyni, térítésmentesen 14,30-ig lehet igénybe venni! Remélem lesz lehetőségünk még visszatérni! ! A
2014. január 27.a párjával járt itt 35 2014. 01. 15-én orvosi vizsgálatra mentem Budapestre a férjemmel. Lányomék ajánlották ezt az éttermet, ezért választottuk. Délután 4 órakor értünk az étterembe, asztalt nehezen találtunk, mivel több asztalon az előző vendég maradéka volt. Kértük a pincért szíveskedjen letakarítani.
Az ételek hétköznapiak voltak, többféle választék ezzel nem is volt probléma. A sütemények már kinézetre sem nyerték el a tetszésemet, bár a vitrinben szép színekben pompáztak. A pizza ehetetlen volt, hideg, a sonka a tetejére száradva. Italok nagyon drágák 2 dl. fanta 330 ft. Ami nagyon zavaró, hogy alig van világítás az étterembe, ez egy romantikus vacsorához elmegy, de nem egy közétkeztetésben. Végeredményben jóllakottan távoztunk, de nem biztos hogy visszatérünk!
2013. november 20.a párjával járt itt 45 Harmadik alkalommal jártunk a szállodában, utoljára nov. 8-10-ig. A hotel számunkra minden tekintettben kielégítő hétvégi pihenésre. A személyzet udvarias, kedves. Az ételek egyszerűek, de ízletesek, folyamatosan töltik a svédasztalt. A pincérek udvariasak, az italoknak azért nem kis áruk van. A wellness részleg nagyon jó, bár ha a szálloda tele van kicsi.
Pihenőszék kevés van, 9 db. számoltam, ami kellemetlen mindegyik foglalt volt a törölközők szerint, senki nem feküdt benne, én pihentem volna de sajnos nem tudtam. A jakuzziból kiömlő vizet a recepciós fiú nem törölte fel, pedig kisgyermekek csúsztak el. Mindent összevetve remélem vendégük leszek még!