2023. június 30.a párjával járt itt 35 A szobába minden áthallatszódott a szomszédból. Az úszómester alig volt a wellnessben ezért labdáztak az úszómedencében így nem tudtuk használni. De ez inkább a birka emberek viselkedése sajnos. Az étterem átlagos. Semmi rendkívüli étel nem volt. Ízekben menza, de ez ízlés dolga is. A zuhanyzó több helyen penészes volt.
A kilátás tényleg szép! De kb semmi program. Igazi hegyi levegő. Harapni lehetett a friss oxygént :-) Este 8-kor bezárt az egyetlen büfé is a faluban. Utána síri csend. Összességében ez nekem nem 4 csillag. A parkoló kicsi! Nem tudtam egy helyre beállni, mert egyszerüen nem fért be a kocsi. A csíkra álltam amit utálok, de ez van. A Hotelhez vezető út katasztrófa! Ez NEM a hotel hibája. Kátyú kátyú hátán! Nagyon szűk az út! A recepciós hölgy kedves volt!
Hotel Narád válasza
Kedves György!
Köszönjük, hogy időt szánt tapasztalatai megosztására.
Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk maradéktalanul megfelelni elvárásainak. Észrevételeit természetesen továbbítom az illetékes kollégák felé, bízva abban, hogy az említett területeken is tudunk fejlődni.
Éttermünk kínálatának átalakításán jelenleg is dolgoznak kollégáink, így amennyiben legközelebb is megtisztelnek minket bizalmukkal, nagyobb kínálattal és megújult ízvilággal találkozhatnak majd. Sajnos a település valóban nem bővelkedik programokban, ezért hétvégéken és a nyári időszakban hétköznapokon is számos programmal (bárzene, vezetett túra, szauna szeánsz, bűvész show, animátor foglalkozások) készülünk kedves vendégeink számára, hogy a szállodánkban töltött idő minél tartalmasabban teljen.
Sok szeretettel várjuk vissza Önöket!
2023. július 4., , Hotel Narád
2019. július 20.a párjával járt itt 35 Parkoló kevés van. A szobában a klíma elvileg szabályozható, de gyakorlatilag mindegy hova állítjuk 25 fok lesz. A fürdő WC tágas. Az ágy kemény, de nekünk pont jó volt. Kényelmes. Sok hely van ahova pakolni lehet. Nagy tér van a szobában is. A wellnessben alig voltak és szép tiszta volt. Szólhatott volna valami halk zene.
Tök csönd volt. Szaunák is igényesek, tiszták. Volt aki meztelenül szaunázott ez minket zavart. Reggeli minden nap ugyanaz volt, de bőséges választékkal! Vacsora jó, de semmi nagyon extra. Az ital igen drága. 2 0,25-ös Cola 1500 ft volt. A személyzet alapvetően oké, de inkább egyhangú. Kivétel a pörgős recepciós lány aki mindig mosolyog :-) Adnak ingyen uszógumit így ezt nem kellett megvenni a gyógyfürdéshez. Bicóbérlés is van. Letekertünk a Balcsira. Jó a bicóút ajánlom! Összességében jó volt, de semmi olyat nem kaptunk ami miatt visszamennénk. Valahogy olyan steril volt az egész. Hévíz viszont szép és hangulatos. Sok üzlet, sétalehetőség bőven. Mivel elég drága így nem is találkoztunk olyan emberrel aki nem "ide való". Ami viszont NAGYON zavaró: mindenhol dohányoznak. Teraszon, éttermekben, cukrászdák előtt. Hiába a törvény itt nem foglalkozik vele senki! Hamutartók is vannak kitéve. Fújják a füstöt az ember arcába. Na ez miatt biztosan nem megyünk Hévízre többet. Pedig hangulatos város!