2019. július 19.családjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A pincérek udvariasak, kedvesek, csak a megrendelt majdnem 1500 Ft (!!) limonádét felejtették el kihozni. És az előételként szereplő hideg libamáj penészes volt!!!
Sztem ez megengedhetetlen még egy túristáknak szánt helyen is. Nem kellett kifizetni egyiket sem, de ez nem kárpótol a csalódásért.
2017. június 4.a párjával járt itt 55 Ajándékba kaptuk a lehetőséget, hogy itt szálljunk meg. Először kicsit idegenkedtem a helytől, mert a megérkezésünk után nem találtuk a recepciót. De utána egy fantasztikus, pihentető, nyugodt napot töltöttünk ott. A hely gyönyörű a személyzet kifogástalan és az ott tevékenykedő két tulajdonos kedves és barátságos.
Mindenki mosolyog. Gyakorlatilag csak rébuszokban tudnék beszélni róluk. Van két teljesen különböző "medence", ahol telt ház esetén is lenne hely napozni. A masszázs után a párom azt mondta, hogy élete egyik legjobb masszázsa volt. Befizettünk vacsorára is, saját receptekből készített ételeket kaptunk, nagyon jól laktunk és abban a környezetben egyszerűen úgy érezte magát az ember, hogy ezt a pillanatot is végteleníteni lehetne.
2017. június 4.a párjával járt itt 15 Azért voltunk kíváncsiak erre az étteremre, mert több helyen be sorolták a legjobbak közé. Teljesen igazságtalanul. A mindegy hová ülünk le után, "ide pont nem lehet". De az asztalon nem volt foglalt tábla. A kacsamájhoz nem hoztak kenyeret, miután kértünk, "Ez hiba" megjegyzéssel elment a hölgy .
Utána nem sokkal kaptunk kenyeret, de szóltak, hogy ne nyúljunk még hozzá, mert tűz forró. Kacsa máj finom és habos volt, a ragu leves középszerű. Az ásványvizet (amit először elfelejtettek) úgy hozták ki, hogy ránk sem néztek, hozzánk sem szóltak, lerakták kibontatlanul az asztalra és tovább mentek. Bárány csülök volt a terítéken . . . . . . . borzasztó. Kivül forró belül langyos. Frissen sültek nem lehetne nevezni. . . . . . Amikor kértük a számlát és megkérdezték, hogy mi a baj az étellel, elmondtuk az észrevételeket, nem engedték kifizetni. Nem olyan hely ahová visszamennénk. . . . :-(
2017. április 30.családjával járt itt 15 Sajnos nagyon rossz tapasztalatunk van ezzel az étteremmel. A napokban voltunk vacsorázni itt. Az előételre fél órát vártunk, majd a főételre EGY óra hosszat! ! ! ! ! ! És csak félig volt az étterem alsó szintje
Fent pedig senki nem ült. A vadashoz egyáltalan nem volt semmilyen szósz vagy öntet. Csak főtt-sült húsnyesedék és krumpli.
. . . . A csirkepaprikásban a hús (mell) nagyon kemény volt. A felszolgálás megfelelő volt, már amikor egyáltalán hoztak vmit. Nem mertünk desszertet kérni az étlapról nehogy vége legyen a nyitvatartásnak. Régen sokkal jobb volt ez a hely. Sajnálom.