2021. szeptember 18.a párjával járt itt 45 Remek hely:a hotel,a környező települések ,sok a látnivaló,lehet programokat szervezni. Kedves a fogadtatás és a kiszolgálás,a wellness nagyon jó,tisztaság és fertőtlenités tökéletes,egy este szinházban voltunk és egy komplett vacsora várt a szobánkban Köszönjük!
Amin javitanák a jövőben:a matracokat jobbakra,az ablakokra szúnyoghálót,nagyobb tv-ét,a HOTEL homlokfalára egy AQUA HOTEL világitós feliratot,megérdemelné,hogy messziről lássák. Köszöjük ezt a szép 6napot!
2017. december 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
tökéletes kikapcsolódás,barátságos,kitűnő ételek,a termálvíz az országban a legfínomabb illatú,ajánlom mindenkinek.
2016. június 14., csoporttal járt itt 55Családi rendezvényen(esküvőn)voltunk,nagyon jól megszervezett hangulatos és különleges élmény volt a szabadban,teraszon,háttérben a csodálatos mátrai erdők.....mindenkinek ajánlom aki szeretne ilyen élményben részesülni!
2015. október 27.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nyolc nap hét éjszakát töltöttünk ebben a nagyon szép és kényelmes szállodában. Kirándulásaink bázisaként választottuk remélve,hogy minden elvárásainknak meg fog felelni. Őszintén mondom,hogy nem csalódtunk sőt, többet kaptunk,mint amit vártunk.
A személyzet udvarias,kedves,barátságos ami nálunk egyik legfőbb elégedettségi szempont,de tiszta izlésesen berendezett szobája a fürdő szolgáltatások mindenben kielégitették azt amit hirdettek a szállodáról és ez dicsérendő. Nagyon szép Zalakaros és környéke,ajánlom kiránduló helyeinket Nagyrécse,Körmend,Ják,Zalaszántó,Tapolca,Hegyestű,Szentbékálla,Balatonederics,Kis-Balaton,Nagybakónak.
2014. szeptember 8.a párjával járt itt 55 Régóta tervezgettük,hogy egyszer rászánunk egy hetet arra,hogy Magyarországnak azon részével fogunk ismerkedni,amelyen még soha nem jártunk. Ez volt Sopron és környéke. . . . már csak egy jó és szép és megbizható,de elfogadható áron egy kényelmes Hotelt kellett keresnünk a sok sok kinálatból.
Mi végül a Hotel Lővér mellett döntöttünk és egy csodálatos hetet töltöttünk benne,utólag minden elvárásunkat megtaláltuk és minden szempontból igazolta helyes választásunkat. Ideális bázis a hely a kirándulásokhoz,innen indultunk el felfedezni a környék érdekes helyeit,igy a közeli Károly kilátót és Sopron városát. Nagyon jó,hogy a buszmegálló a szálloda előtt van és kb:15 percen belül már a főtéren vagyunk. . . de innen indultunk Balfra,Fertőrákosra. Nagycenkre,Fertőszéplakra,Hegykőre,Fertődre és Sarródra. Következő nap pedig Hédervárra Lébénybe majd Mosonmagyaróvárra mentünk. Végül pedig Kőszegen jártunk. A szálloda konyhája és kedves személyzete kiknek figyelmessége példamutató lehetne bármely hotelnek. Az első napon esős idő volt igy kihasználtuk a helyi lehetőségek közül a ping-pongozást,a belső fürdőzést és a szaunázást. Összességében pozitiv volt minden benyomás,szivesen visszajövünk,már el is döntöttük,mert 2014-ben zárva volt a Fertőrákosi kőfejtő,amit még a jövőben meg akarunk nézni és ezt a szállodát fogjuk újból választani.
2013. május 23.a párjával járt itt 55Csodálatos környezetben,csodálatos szállodában csodálatos 4 nap.
A személyzet kifogástalanul dolgozott,a kaja óriási választékban
Állt renelkezésre,a viz csodálatosan finom,nagyon jól éreztük magunkat. máskor is szivesen eljövünk! a várost is bejártuk az összes szállodát megnéztük,de nekünk ez volt a legszebb a legkényelmesebb,itt találtuk meg min azt amit kerestünk. ahol a nap 24 óráját boldogan töltöttük. el.