2021. október 25.a párjával járt itt 55 Csodás 3 napot töltöttünk el ebben a fantasztikus szállodában. A személyzet segítőkészsége, kedvessége szavakba nem is önthető. Kiváló szálloda, csodás személyzet, remek ételek. Ezzel lehet legjobban jellemezni ezt a szenzációs 3 napot. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Már most várjuk, hogy jövőre szintén itt ünnepeljük férjem születésnapját, de nem 3 napot, hanem 5 napot tervezünk itt tölteni. Köszönet még egyszer a személyzetnek, akik felejthetetlenné tették számunkra ezt a fantasztikus 3 napot.
2017. október 24.a párjával járt itt 55 A Grandtermál Apartmanban voltunk 3 napig, és a teljes ellátás a Babi Vendéglőjében volt. Mint azt az apartmannál leírtam, tökéletesen meg voltunk elégedve a vendéglővel. Családias, barátságos vendéglő, gyors kiszolgálás. Az ételek ízletesek, és mindíg frissek. A séf még a szuper Háromszéki borda receptjét is megadta, ami egyszerűen szenzációs volt.
Nagyon jókat ettünk és ittunk itt. A pincér lányok kedvesek, és gyorsak. A reggeli omlett, ham and eggs, virsli /ami nem holmi vacak, hanem szerintem Füstli / szuper volt. Ide még visszatérünk. Köszönet a kedvességért és a jó kajákért.
2017. október 24.a párjával járt itt 55 Szuper volt! ! ! Mindenkinek ajánlom. Férjem születésnapi meglepetésnek kapta tőlem a 3 napos kikapcsolódást. Sokszor telefonáltam a szállásra érkezés előtt. Mindíg kimerítő, kedves és szolgálatkész volt a recepciós hölgy. Azt kaptuk amire számítottunk.
A szállás, mi a Grandtermál Apartmanban voltunk, a Vár u 12/3-ban, gyönyörű volt, /pont olyan, mint amit elötte emailban küldtek fényképet/tiszta, kényelmes. Minden fantasztikusan közel volt. Férjem, aki nagy dohányos a cigiből egyet szippantott, és már a Babi Vendéglőjénél jártunk, ahol is az étkezéseink voltak. A vendéglő is kellemes, tiszta volt. A kiszolgáló lányok kedvesek, segítőkészek voltak. Az étel ízletes volt,és mindíg friss, akkor készült, mégis gyors volt a kiszolgálás. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Biztos, hogy ide még visszatérünk. A szobában meglepetés várt minket érkezéskor, virágszirom szivecske kirakva az ágyon, az étkező pulton szintén, és a közepében egy üveg bor várta, hogy kellő hangulatbn induljunk el az első vacsoránkra. A programok nagyon jók voltak, és ami a csomag ajánlatban szerepelt, azt mind meg is kaptuk. Köszünjük mégegyszer a recepciós hölgyek kedvességét. 2017. 10. 18-20-ig voltunk itt, és az idő is nekünk kedvezett, 30 fokos nyári kánikulában élvezhettük az édes pihenést. Köszönet a Babi Vendéglő alkalmazottainak, séfjének, aki még a "Háromszéki" sertéssült receptjét is megdta, és mégegyszer köszönet a két recepciós hölgynek. Reméljük jövőre ismét találkozunk.