2024. január 18.a párjával járt itt 35 Tiszakécskén jártunk kirándulni. Többen ajánlották az éttermet. Rosszkor mentünk délután 2 órakor. Teltház volt de éppen felszabadult egy hely. A pincér leültetett és megígérte hogy rögtön leszedi az asztalt. Sajnos erre 15 percet kellett várni, majd a rendelés felvételre is ugyanennyit. Halászlé és csülök lett a nyerő.
40 perc után ért ki a leves, amin centi vastag zsír úszott. Íze jó lett volna de a zsír miatt élvezhetetlen. A csülök viszont finomra sikerült. Nagyon drága hely, személyzet udvarias volt, de nagyon kevesen voltak. Többet nem megyünk ide és ajánlani sem fogom senkinek.
2023. február 14.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Régóta készültünk már erre a helyre, de egy kicsit húzós az ára és előre ki kell fizetni az egészet. Most is számolgattunk, aztán hirtelen jött a Black Friday nagyon kedvező akciója, nem is gondolkoztunk tovább, azonnal foglaltam és fizettem. Gyönyörű helyen, közvetlenül a főút mellett könnyen megközelíthető helyen van.
Nagyon jól néz ki kívül, belül az épület. Kedves, segítőkész a személyzet minden tagja. Nagyon változatos, finom a vacsora, igazi különlegességek is vannak. A wellness részleg is tetszett, külső, belső medencével, látványelemekkel felszerelt. Gyerekeknek játszóház, benti medence is van. A wellnessből egy kis apróság hiányzott, jó lenne valamilyen csúszásgátlós szőnyeg , mert nagyon csúszós a talaj. Mindenre 5 pontot adtam, de pár dolog bosszantó. Nagyon szegényes, sőt nulla a tévécsatorna választék, a bútorok több helyen is le vannak verve, az ágyak kerekeken gurulnak, nem rögzíthetők, mindig elcsúsztak. A fizetős parkoló beázik, éppen az autóra csepegett a szennyvíz, észrevettem, arrébb álltam ott meg tócsában állt a víz. Nem olcsó hely, de ha sikerül kifogni akciós helyet, egészen baráti áron is pihenhetünk. Máskor is megyünk, ebben biztosak vagyunk.
2022. november 26.a párjával járt itt 55 Régóta vágytunk már Szegedre a Forrás hotelbe, mert sok ismerős ajánlotta, akik nagyon elégedettek voltak. Rászántuk magunkat, lefoglaltam és készültünk az indulásra. Egy héttel az indulás előtt jött a reklám email, hogy sokkal kedvezőbben is mehetünk. Gyorsan kértem egy új ajánlatot, amit rögtön küldtek is.
Ez utóbbit választottuk. Kicsit érdekes a parkolás a Hotel előtt, de a recepción rögtön ajánlottak az épület hátsó részén egy ingyenes helyet. Személyzet kedves, segítőkész. A szoba egyszerű, de szinte minden igényt kielégít. Közvetlen átjárás van a szomszédos strandra, ami kültéri és beltéri medencékből, élményelemekből áll. Ezek nagy része télen is nyitva van. Sőt este 9-ig a szálloda saját wellness része is nyitva van. Nagyon finom és választékos volt a reggeli is, de a vacsora ha lehet igazán jó volt. Néhány apróságot szeretnék megemlíteni, ami nem nagyon tetszett. Nem működött a fürdőszobai elszívó, kicsit kopottas az egész helyiség. A tévécsatornák kiosztása lehetne szélesebb is, gyakorlatilag a Mindigtévé adásai jöttek be, plusz az idegen nyelvű műsorok. Ezeken semmi értékelhető adás nincs. Mindenkinek ajánlom, mi is megyünk még többször is, mert remek hely!
2022. augusztus 23.a párjával járt itt 55 Nyaralásból hazafelé beugrottunk, illetve visszatértünk Almádiba. Máskor is ettünk már itt, akkor is jót ettünk itt. A városközpontban, a legjobb helyen van az étterem, széles választék van mindenből. Kicsit lassan akart elkészülni a kért étel, de nagyon finomra sikerült és bőséges adagot kaptunk.
Leves is nagy tányérban van, nemcsak egy kis lötty, mint más helyeken. A kiválasztott kétszemélyes tálon is kaptunk annyit, hogy a végét el kellett csomagoltatni. Nagyon finom, kellően fűszeres és a köret is elég. Kicsit lassú a kiszolgálás, de a többivel elégedettek vagyunk. Megyünk máskor is és ajánlom az ismerősöknek.
2022. augusztus 23.a párjával járt itt 55 Zalakaroson voltunk nyaralni, körbejártuk a környéket, így akadtunk a kilátóra. közvetlenül mellette van a Kilátó borozó, ahol már ránézésre is kiváló az étel. Gyorsan be is mentünk, már jött is a felszolgáló. Helyben, szemünk előtt, kemencében sütik a húsokat, a leveseket a konyháról hozzá.
Nagyon tetszik a többfunkciós "hívóberendezés", amivel lehet kérni a pincért, számlát, egyebet. Nagyon finom és kiadós ételeket kaptunk, ráadásul nagyon kedvező áron. Mindenkinek ajánlom a kilátó körüli túra után vagy akár helyette is. Külön érdekesség a nekünk eddig ismeretlen zalai különlegesség a prósza. Sosem hallottunk eddig róla, azt is helyben sütik és nagyon finom!
2022. július 23.a párjával járt itt 35 Nagyon vártuk az egy hetes nyaralásukat a Boni hotelben. Elsőre tetszett minden, de utána jöttek az apróságok. Előző vendégtöl ottmaradt szemét, pókháló, por mindenhol. Egy hét alatt sem sikerült egy ruhaszárítót szerezni, pedig " minden szobában van". Beázott az ajtó, ami el volt vetemedve a parkettával együtt.
Nagyon kényelmetlen az ágy. Nem volt takarítás egy hét alatt. Kopogas nélkül benyitottak a szobába és be is jöttek kulccsal. Ágyneműk szakadtak. A saját wellness részlegen nagyon hypós volt a víz csípte a szemünket. De legyen már jó is
Egyszerű, de jó ízű az étel és megfelelő a mennyiség. Udvarias a szemlyzet. Közel van városi fürdő, pár perc sétával elérhető. Egy hűtőszekrény simán belefért volna az árban és a szobba is. A 20 helyes parkoló sajnos csak 14 autónak volt elég, de ezért is fizetni kellett. Sajnálom, de többet ide nem megyünk és nem is ajánlom az ismerősöknek.
2022. február 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2 éve voltunk már a szállodában és nagyon tetszett, így eldöntöttük, hogy visszatérünk. Sajnos tavaly minden zárva volt, így kimaradt, Ősszel meg a fürdő felújítása miatt nem mentünk. Most viszont már időben lefoglaltuk a helyet, biztosra mentünk. Csakhogy az utazás előtt 1 héttel meghirdettek egy last minute akciót, jóval olcsóbban.
Sikeresen átírattuk a csomagot, ezért lényegesen kedvezőbb áron jutottunk el. Nagy változás nem történt, minden rendben volt. Remek a személyzet, bármilyen gondot rögtön megoldottak. Tetszett az ételek változatossága. Az italok még mindig nagyon drágák, a szőnyegek még mindig kopottak, de ezen kívül minden nagyon tetszett. A szobából remek a kilátás a Baziikára. Tavasszal elkészül a szabadtéri strand is, úgyhogy az idén még találkozni fogunk! Ajánlom mindenkinek.
Régóta készültünk már Mátraszentimrére, de valahogy mindig másik helyre mentünk. Most eljött az ideje a látogatásnak. Gyönyörű helyen van, szinte harapni lehet a levegőt. Nagyon szép a kilátás is. Többnyire elégedettek voltunk mindennel, de sajnos néhány apróság bosszantó volt. A wellness részlegben alig van szék és fogas, amire le lehetne pakolni a cuccot.
A medence vize is lehetett volna melegebb. 5 nap alatt nem sikerült világítást varázsolni a 3. emeleti folyosó elejére, hiába szóltam többször is. A tetőablakot nem lehetett kinyitni, mert be volt szorulva, ezt magam csináltam meg. Az ételek kicsit furcsa ízvilágot mutattak, bár ezt a honlapon is jelezték, hogy felvidéki séfük van saját technikával. Azért ehető és nagy adagot kaptunk. Viszont egy 4 csillagos szállodától nem számítottam csorbult poharakra és tányérokra, ezt gyengébb helyeken is mellőzik. Kicsit javítanak a színvonalon, megyünk vissza!
2021. szeptember 28.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Internetes reklámban találtunk a szállodára. nagyon jó helyen van, közel a strandhoz. A szobánk felszerelése, egyszerű, de tökéletes volt. Egyedül a klíma hiányzott, de ugye egy 3 csillagos helyről van szó, ahol ez nem feltétel. Nagyon kedves volt a személyzet minden tagja. Svédasztalos reggeli, mindennel ami kellhet.
A vacsora menüválasztosos, de nagy adag és 3 fogásos. Remek programlehetőségek kínálata áll rendelkezésre, mindenféle szórólap elérhető a portán. A strandbelépő árából is járt kedvezmény. közel teltházzal működött, mégsem lehetett zsúfoltságra panasz. Bármikor visszamennénk és talán jövő nyáron vissza is megyünk.
2020. február 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Régóta nézegettük már a szállodát és nagyon szerettünk volna odamenni. Most sikerült. nagyon gyors a visszaigazolás, mindenféle kártyát elfogadnak. 3 éjszakát töltöttünk el és nagyon tetszett szinte minden. A konyha , bár előre vicces volt az "őstermelőktől beszerzett alapanyagok" megnevezés, szerintem ilyennel nem is találkoztunk.
Minden étel nagyon finom , választékos,kielégítő mennyiségű. A személyzet is rugalmasan kezelte a dolgokat, mindenben segítettek. Közvetlen átjárás van a fürdőbe, ahol tényleg széles a medencék sokasága. Egyetlen apróság, elég kopottas néhány helyen a szőnyeg és a tapéta. Szerintem ez nem méltó a 4 csillaghoz! Az italok a szokottól drágábbak, nem is nagyon vettünk semmit. Máskor is visszamegyünk!