2015. augusztus 29.barátokkal járt itt 45 Mi már törzsvendégként, negyedszer voltunk itt a barátainkkal. Szerintem, ez magáért beszél. Most először nyári idényben, kétéjszakáson, az előzőekben négyéjszakás lehetőséget vettünk igénybe. Most csak reggelis ellátásban volt részünk, de a svédasztal maximálisan kielégítette az igényünket.
A marcali belépő is jól jött, mert a Balaton sajnos nagyon lehült. Nekünk nem probléma a parkolási díj sem, mert vonattal járunk. Velünk a tulajdonos és a személyzet is kedves volt, az ár-értékarány megfelelő.
2015. augusztus 5.a párjával járt itt 45 A csend, a jó levegő, a természet szépsége, a szállással és az ellátással is igen meg voltunk elégedve, a személyzet hozzáállása is kifogástalan. /Kis hiányosság: jó lett volna egy kis hűtő és nem volt szappan a fürdőszobában. /
Sok szép lóban is gyönyörködhettünk. Jó kis kerékpártúrákat és sétákat tettünk a környéken, ami jó hatással volt ránk.
Kár, hogy az időjárás miatt a külső fürdőmedencét nem próbálhattuk ki. Összességében szép emlékként gondolunk vissza.
2015. július 18.a párjával járt itt 45 Az elmúlt napokban, július közepén sikerült megtapasztalnunk ezt a lehetőséget. Összességében, általában meg voltunk elégedve. A külső jakuzzi hidegvizű volt, de a belsőt sem vettük igénybe . . . , mint a megannyi sport- és sporteszköz lehetőséget sem a rövid idő miatt. De a kerékpárnak és a vizibiciklinek igen örültünk.
A nagy melegben a tiszai fürdőzés nagyban hozzájárult jókedélyünkhöz, és még festmény-kiállítás megnyitón is résztvehettünk az étteremben. A reggeli kifogástalan volt, a kistányéros meglepetés-vacsora viszont sajnos nem volt menüválasztásos. Jóidőben máskor is odalátogatnánk.
2015. június 15.a párjával járt itt 55 E hónap elején vetődtünk erre a szépséges helyre, amelynek nagyon örültünk. A panorámás magaslati táj lenyűgöző volt az erkélyről nézve is. A szállás maximálisan minden igényt kielégítő volt. Ezt mondhatjuk el a személyzetről és az ellátásról is.
A wellness részleg is kifogástalan, de a némi kis kritika csak annyi, hogy a jakuzziban nem működtek a derékbefúvók, csak egy középen. Reméljük, visszatérünk még ide!
2015. június 15.a párjával járt itt 45 2015. májusában voltunk itt férjemmel. Gyönyörű nagy ház, szépen gondozott kert, az alagsorban kevésbé tetszetős reggeliző helyiség. A reggelis ellátás eléggé jó volt. Legelső benyomásunk: fáradtan, kimelegedve érkeztünk meg, egy jó kézmosás lett volna éppen a legfontosabb, de szappan bizony "nem fért bele az árba!
" Ezt a választ kaptuk. Ilyet még sehol sem tapasztaltunk, de ha közölték volna előre, vihettünk volna magunkkal minden további nélkül. A fürdőszobában kádszélére és az ablakpárkányra pakoltuk a piperedolgainkat polcok híján. A vendéglátó háziúr kedves, udvarias volt, ami a nejére sajnos kevésbé mondható el. . . A táj és a strand nagyon megérte, hogy odalátogattunk.
2015. május 9.a párjával járt itt 55 Mi már másodszor voltunk ebben a szépséges hotelban áprilisban, és most is meg voltunk elégedve az ellátással, elhelyezéssel, csakúgy, mint tavaly ősszel. Finom és bőséges étkek, udvarias, kedves kiszolgálásban volt részünk.
Egyetlen negatívum a második éjszaka volt, amikor egy férficsapat hangoskodott az ablakunk alatti teraszon, majd a mellettünk lévő szobában is folytatták, ami a vékony falakon keresztül felettébb zavaró volt. A szép táj- és a panoráma, Esztergom közelsége pláne emeli a színvonalát.
2015. április 7.a párjával járt itt 55 Március végén sikerült egy kétéjszakás lehetőséget igénybevenni férjemmel ebben a hotelben, amelynek nagyon örültünk és megelégedetten, jó tapasztalatokkal távoztunk. A személyzet, a szoba berendezése - tisztasága, az ellátás mind-mind kitűnő és kifogástalan volt.
Férjem meg is említette a Vendég könyvben, hogy három csillagnál lényegesen többet érdemelne ez a szálloda. A város szépsége, tisztasága, békés csendje is nagyon tetszett, a Busó Muzeum /ahová belépőt is kaptunk/ nagy élményt nyújtott. Szép emlékeink közé sorolhatjuk az itt eltöltött kis időt.
2015. március 15.a párjával járt itt 45 2015. március elején töltöttünk el két éjszakát férjemmel e helyes kis hotel-panzióban. A félpanziós ellátással, az elhelyezéssel és a személyzet kedvességével elégedettek voltunk. Pár kis hiányosság azért akadt:
a szobából egy kis asztal, a fürdőszobából piperepolc és/vagy
fürdőszoba szekrény, a tusolóból pedig a szappantartó hiányzott.
Kéztörlőből csak egyet készítettek be és fogmosópohár is jól jött volna. Ezeket a dolgokat olcsóbb helyeken is biztosították.
2015. február 13.a párjával járt itt 15 Van élmény, amit nem lehet elfelejteni, ami lehet jó vagy rossz. Hát mi az utóbbi miatt nem feledjük. Tavaly június 10-12-én próbáltuk ki ezt a lehetőséget, de a környékére sem megyünk többé! Még az a szerencse, hogy az időjárás kárpótolt bennünket, ezért adtunk egy piros pontot rá.
Végigolvasva a kritikákat, gratulálunk a szerencséseknek, de maximálisan egyetértünk az elmarasztalókkal minden ponton! Idős létünkre nagy az összehasonlítási tapasztalatunk, /előtte-utána is sok-sok hasonló lehetőséget kipróbáltunk már/ de ilyen negatív elbánásban soha, sehol nem volt részünk, még csak árnyalatilag sem! Talán azóta tanulhatott a tulajdonos pár a sok negatív kritikákból /többek között leginkább a mérhetetlen harácsolási hajlamuk miatt/ és talán már enyhébb rossz tulajdonságokkal vezetik üzletüket!
2014. december 25.a párjával járt itt 55 December 20-22. között voltunk férjemmel először a szállodában, de reméljük, nem utoljára. Mi általánosságban meg voltunk elégedve minden szolgáltatással. A szoba-fürdőszoba tisztaságával, az éttermi ellátással, a recepciós hölgy /G. Ivett/ aranyos kedvességével de a városnézésre minket kísérő István bácsi idegenvezetése már hab volt a tortán.
A wellness részlegről is csak jót írhatunk és az uszodalátogatásnak is örültünk. Köszönjük szépen!