2014. szeptember 1.a párjával járt itt 55 Egy hete voltunk itt, két éjszakás lehetőséget vettünk igénybe. Amint megérkeztünk, meglepően "szerény" külsőséggel találkoztunk, de amikor fölmentünk az udvar hátsó részén található apartmanba, igen kellemesen csalódtunk! Szép, tiszta, ízlésesen berendezett, gondosan, jól felszerelt, lakájos elhelyezést kaptunk.
A központhoz közeli, mégis csendes, nyugodt, jó pihenést biztosító hely. A háziak készséges, udvarias, előzékeny, kedves vendéglátása már csak hab a tortán.
2014. augusztus 20.a párjával járt itt 45Mi is kuponos foglalással voltunk itt augusztusban. A félpanziós ellátás és a kiszolgálás is kifogástalan volt, de a konyha fölötti szobát máskor kihagynánk, mert éjfélig húst klopfoltak, hangoskodtak, továbbá az ételszag vastagon áradt be az ablakon. Egyébként szép, tiszta városka, jó a fürdője is. Végülis jól éreztük magunkat, máskor is visszatérünk, ha tehetjük.