2019. szeptember 18.a párjával járt itt 55 2019. augusztus végén voltunk pár napot ebben a Vendégházban. Mindennel meg voltunk elégedve, csak azért nem adok a kényelemre kiváló értékelést, mert az emeletre feljutni igen kemény ügy, nagyon meredek a lépcső, igen keskeny lépcsőfokokkal, nagyon figyelni kell a fel és lejárásra egy idősebb, vagy nem jól mozgó embernek.
Ezt azért mondhatnák mikor foglal az ember. Egyébként jó szálláshely, kedves a tulaj, tiszta a szállás, két embernek tágas, mindennel fel van szerelve a konyha rész, kényelmes a fürdőszoba is, ami ritkaság. Jól éreztük magunkat, minden közel volt, kis séta a központ. Aki félti a kocsiját, vagy beszélje meg, hogy beállhasson az udvarba, vagy kint áll az utcán a kocsi. Semmi gond nem volt vele, nem olyan környék, csak erre tudom sokan adnak. . . hogy zárt helyen lehessen az autó. Mi tudtuk, mert mindig megérdeklődjük a parkolást bárhová megyünk.
2019. szeptember 18.a párjával járt itt 55 5 napot töltöttünk az étteremtől nem messze levő apartmanházban. Előre kinéztem ezt a helyet, mert jókat olvastam róla, és a tulajnő is javasolta őket. Nagyon jó környezet, az udvarban levő modern pavilon levegős, világos, meleg lévén fontos volt ez, tehát már ez egy jó indítás volt.
A személyzetről csak szuperlatívuszokban beszélhetek, kedvesek, figyelmesek, még azok is, akik nem minket szolgáltak ki, mosolyogtak, volt egy-egy kedves szavuk. Ott ettünk minden nap, az adagok akkorák, hogy mi akik szeretünk enni, hát bizony csomagoltattunk a végén. Többféle ételt ettünk, mind kiváló, friss, volt, halászlét, rántott halat, cipóban szarvas ragulevest, borzas szeletet 2x is /ez mindent vitt/, sertéskarajt töltve baconnal, sajjtal, póréhagymával, kirántva, káposzta saláta isteni volt, és a brownie sodóval, fagyival szuper! Jól teltek a napjaink Sopron és környékén, és ezzel az étteremmel, a kedvességgel, finom ételekkel még meg lett spékelve a komfortérzetünk. Maximálisan megérdemlik az 1. helyet a városban.