2017. augusztus 8.barátokkal járt itt 55 Már tizenjópár éve nyitva van, nevét mindenki ismeri Szegeden. Sokszor jártunk már itt és szinte csak innen rendelünk házhoz pizzát, sültet vagy salátát. Sajnos sokszor előfordul, hogy a rendelésünk csúszik, de ez érthető egy ekkora cégnél, hisz gondolom nem csak én rendelek így becsúszhat akár 1 óra késés is, de az ízélmény mindenért kárpótol, hiszen eddig mindig minőségi alapanyagokat kaptunk.
A Pick szalámi tényleg Pick volt, a pármai sonka szintén. Ez nem mondható el a többi pizzériáról ahol minőségről beszélnek és tescos sonkát kapok a pizzámra. A sült bőséges adag, nem spórolnak a húson és a tölteléken. Az áron látszódik, hogy nem olcsó az alapanyag. A futárok kedvesek, bár a beszélgetés annyiból áll, köszönés fizetés köszönés, ami bőven elég. Akik leminuszolják, azok inkább maradtak volna csendben :D Ha sokat késnek, kárpótolnak palacsintával vagy üdítővel, ha lemarad valamelyik rendelt termék, nagyjából 20 percen belül pótolják. Korrekt cég finom ételekkel. Csak így tovább!