2020. október 12.barátokkal járt itt 55 Egy kedves barátunk invitálásának eleget téve, szeptember közepén töltöttünk el itt egy hétvégét. Ő már járt itt korábban, ezért otthonosan járt-kelt a hotel és a fürdő között. Azt mondta, az ellátás színvonala ugyanolyan jó, mint legutóbb, amikor itt járt. Nekünk csak más szállodákkal van összehasonlítási alapunk, de rögtön "dobogós" helyre került a Barack".
Sorolhatnám a tisztaságot, a kiszolgálást, az ételeket, a figyelmességet, a kényelmet, minden tökéletes volt. Ráadásul az időjárás is. Szívesen ajánlom másoknak és még mi is visszatérünk.
2020. augusztus 10.a párjával járt itt 55 Gyermekeinktől kaptunk házassági évfordulónkra egy hollókői hétvégét. Mondták is, hogy a vírus miatt várjunk az utazással, mert lehet, hogy még nem lesz teljes körű az ellátás és a szolgáltatások köre. Nagyon vágytunk, ezért június végén elutaztunk. Nem bántuk meg!
Vírus ide vagy oda, olyan szolgáltatást nyújtott a hotel, hogy szinte csak a szájmaszkok és a kézfertőtlenítő jelenléte emlékeztettek a COVID 19-re. Az előttem írók véleményét csak megerősíteni tudom a tisztaság, az ellátás, a személyzet hozzá(nk)állása példaértékű. A környék is varázslatos! Ennek tükrében hamarosan a gyermekeink is a vendégeik lesznek.
2020. január 27.gyerekekkel járt itt 55 2020. január 10-én érkeztem a teljes családdal (8 fő), amely 3 generációt foglal magába. Az előzetes egyeztetés alapján a kiságy (az öt-hónaposnak) , a pótágy az ötévesnek, a szobáink egymás mellett mind a figyelmességre utalnak. Az ellátás színvonala, az étterem kínálata szintén a vendég-centrikus hozzáállást tanúsítja.
A személyzet kedves, figyelmes. Igazi gyöngyszem, bármikor szívesen visszamegyünk. Amit hiányoltam (de lehet, hogy én voltam figyelmetlen és nem vettem észre, hogy valahol ki van írva), hogy csak a kilátónál tapasztaltuk, hogy felmenni csak "pénzbedobás árán" lehet. Szerencsénkre volt nálunk elegendő aprópénz és ez sem jelentett akadályt.
2019. január 30.gyerekekkel járt itt 55 Heten érkeztünk ebédre, telefonos egyeztetés után. A bejárat nem ígért sokat, szolid, egyszerű, de amint belépünk egy kedves, szimpatikus, kellemes hangulatot árasztó környezetbe csöppentünk. A finom zsongás, a pincérek figyelmessége megkapó. Pl. a legéhesebb (4 éves unokánk) kapott legelsőként enni.
Ízléses szervírozással, ízletes ételek kerültek az asztalunkra. Nem olcsó, de jó hely, nem ok nélkül örvend akkora népszerűségnek, hogy előre be kell jelentkezni. Ha arra járunk, betérünk, remélem, hogy beférünk.
2019. január 30.gyerekekkel járt itt 55 Január végén a szállodába hoztunk össze egy "család-egyesítés" jellegű találkozót. Együtt töltöttük e gyönyörű környezetben gyermekeinkkel a hétvégét. A vendégszeretet, a környezet, az ellátás csillagos ötös. Külön említést érdemel, hogy "nem féltik a berendezést" a vendégektől.
Nincsenek körülvéve a korabeli bútorok kordonnal, ráülhet a 100 éves székre, fekhet a régi, faragott ágyban stb. Ráadásul pótszilveszteri mulatság is volt ott tartózkodásunk idején. A négytagú cigányzenekar brillírozott. Volt egy ötödik társuk is, amolyan "hézagpótló" lehetett a szintetizátorral, hogy amíg a húros hangszerek pihennek, ő legyen a hangulatfelelős. Hiba volt! ! ! Egy ilyen színvonalas helyhez méltatlan. Nincs repertoárja, két percig keresgél a telefonján, utána a szintetizátoron, hogy mit játsszon. Két azonos műfajú zenét nem tud egymás után, akik felálltak táncolni, egy "produkciója" után leültek, mert vagy megunták nézni a keresgélést vagy olyan volt a következő zene, amire mást kellett volna táncolni. Hangja is hagyott kívánni valót, a szövegismerete pedig kettes alá. Amit a négy ZENÉSZ felépített, ő percek alatt lerombolta. nem akarom miatta lehúzni a szállodát, de ahogy a jót értékelem, a rosszat is kritizálom. A hotel iránti szimpátiám teljesen pozitív, annyi történt, hogy a vacsora után nem sokkal felmentünk a szobánkba és a tűzijátékot már onnan néztük meg, még akkor is, ha lemaradunk az éjfél utáni kínálatról.
2018. szeptember 8., csoporttal járt itt 55 Fiam és menyasszonya esküvőjük helyszínéül választották a birtokot. Jó választás volt. Gyönyörű, vidéki hangulatot áraszt, tágas terekkel, fűzfákkal, gondosan ápolt udvarral, a kerti tavacskában "aranyhalakkal". Impozáns pajták, borterasz. Kis-és nagyobb, 100-150 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas épületek, szabadtéri esketés lehetősége.
Szálláslehetőség a messzebbről érkező vendégeknek. A dekoratőrök és a rendezvény lebonyolítóinak rugalmassága, kedvessége, a tisztaság és figyelmesség még vonzóbbá teszi a birtokot. Csak azt sajnálom, hogy a lagzi másnapján reggel nem volt meleg víz, de lehet, hogy azért, mert a hidegtől gyorsabban fel lehet frissülni. Na így kell pozitívan hozzáállni! Akkor is megérte! ! !
2018. február 12.a párjával járt itt 25 Kb. 6 éve nyár elején jártunk itt a feleségemmel, most kipróbáltuk "télidőben" is. A víz most is tiszta és nagyon jó volt. A masszírozó kislány kezét csak dicsérni tudjuk, egyetlen probléma ezzel a szolgáltatással, hogy nem tudunk róla, ha nem keressük.
A recepción sehol egy kiírás vagy szórólap,ezzel kapcsolatban, ha nem megyünk el a medencékhez vezető folyosó utolsó ajtajáig,(amire ki van írva, hogy időpont egyeztetés a recepción) nem is tudjuk meg, hogy ilyen is van. Viszont, ha a medencékhez megyünk, nem is kell elhaladni előtte. Van nekik valami jó, és mintha titkolnák. A Valentin-napi élőzenés est nagyon jó hangulatúra sikerült, jól összehozta a vendégeket. Külön érdem a fürdő hosszabb nyitva tartása. Zokon esett viszont másnap a reggeli, szakasztott mása az előző napi kínálatnak (rántotta, főtt virsli, sajtok, felvágottak). Láthatják, hogy a 45 vendég többsége a 3 nap, 2 éjszakás csomagot vette. Nagyot lendített volna a megítélésen a bundás kenyér, tükörtojás, esetleg sült kolbász vagy tejbegríz, változatosság gyanánt. A pincér fiú a pohár helyett korsó sört vitt ki a másik vendégnek. A szombat esti süti "krémje" is hagyott kívánni valót. Vendégmarasztalást sem tapasztaltam. A szobát 10 óráig kell elhagyni, de vasárnap reggel fél 9-kor már akkora robajjal dolgoztak a szobaasszonyok, hogy még véletlenül se jusson eszünkbe tovább maradni. Az épületen is fogott az idő - és hagyják! (Nem is csináltam egy fotót sem! ) Pedig némi vakolat javítás és festék csodákra képes. Ebben a szállodában jóval több lehetőség van, mint amit kihoznak belőle. Megvárják, hogy jól "lehúzzuk", elriasztjuk a potenciális vendégeket, és nagyon nehéz lesz visszaszerezni egy "lehullott csillagot". Lehet, hogy pár év múlva "csakazértis" visszamegyünk, hátha befogadó fülekre talál a sok kritika és akarnak ez ellen tenni.
2017. december 5.gyerekekkel járt itt 55 Egy családi kirándulást sikerült összehozni Szilvásváradon. Igaz, hogy nagy ködben érkeztünk, de már szép, napos időben távoztunk, így lehetőség nyílt a táj szépségében is gyönyörködni. Az ellátás, a figyelmesség irányunkban tökéletes volt, a gyerek játszószoba a csúcs, volt boldogság, amikor az unokánk meglátta.
Alig tudtuk elcsalogatni onnan. A wellness is jó volt, csak azt sajnálom, hogy, bár kaptunk akciós masszázs-kupont, a szolgáltatást nem tudtuk igénybe venni, mert a masszőr nem ért rá (talán nem ártana még egyet foglalkoztatni). Ettől függetlenül is jól éreztük magunkat, szívesen visszatérünk és másnak is merem ajánlani.
2017. május 8.gyerekekkel járt itt 55 Április végén voltunk "édes hármasban" a két évet már betöltött, örökmozgó unokánkkal. Szép a környék, rendezett a szálloda parkja, a kicsiktől a nagyobbacskáig mindegyik kor-csoportnak kínálnak játék,illetve szórakozási lehetőséget, kint is és rosszabb idő esetén, bent is.
Aranyosak az animátorok, a foglalkozások, külön kedvence volt a kicsiknek Páfrány, a sárkány. Az első találkozás során egy kicsit idegenkedtek tőle, (legalább egy percig) de hamar megbarátkoztak vele és már várták a következő felbukkanását. Nagyon jó a játszószoba, olyan volt, mint az óvoda, ahol a szülők ott maradhatnak a gyerekkel. Remek ötlet a szobaajtók mellett gyermek magasságban elhelyezett tábla a különböző "jelekkel", így ők is tudták, hogy melyik szobában laknak. Feltétlenül meg kell említenem az ellátás színvonalát is. Valóban minden igényt kielégít. A bébiételektől a csemegéig minden volt. Az esti kakaóhoz a tejet megmelegítették nekünk, az etetőszéket odahozták az asztalunkhoz, anélkül, hogy kérnünk kellett volna. Maximális odafigyelés, lelkiismeretes munka. Mehet nekik a nagy piros pont! Annak ajánlom, akit nem zavar a gyerekzsivaj, mert az itt van. Talán éppen ez teszi még érdekesebbé az ottlétünket - egy nagy, családi játszótér. Érdemes volt elmenni, remélem, valamikor megismételjük.
Oxigén Family Hotel válasza
Kedves Gyuszipapa!
Nagyon szépen köszönjük értékelését, véleményét nagyra értékeljük!
Hatalmas öröm számunkra olvasni, hogy jól telt a pihenésük Noszvajon, és Páfránnyal is sikerült megbarátkozni!
Sok szeretettel látjuk Önöket máskor is!
További szép napot kíván:
Az Oxigén Hotel Family & Spa csapata
2018. október 17., Oxigén Family Hotel, Oxigén Hotel
2017. február 6.a párjával járt itt 55 Szerencsések voltunk, mert ködmentes, szép - bár meglehetősen hideg - decemberi napon érkeztünk a szállodába. A recepciónál nem volt nagy forgalom, hamar elfoglalhattuk a szobát. (Nagyon kényelmes volt az ágy. ) Kedvesek, udvariasak voltak velünk, tisztaság mindenhol. Az étterem kínálata kiváló, a wellness kellemes volt.
A kilátás gyönyörű ebben az évszakban is. A felszereltséget látva igen gyerekbarátnak tűnik, gondolok itt a gyerek-pancsolóra és a játszószobára. Legközelebb az unokánkat is visszük.