2016. május 12.barátokkal járt itt 55 Évek óta -főleg télen- visszatérő vendégek vagyunk. Nem olyan ismert hely (egyelőre), mint Hajdúszoboszló, ezért még nem annyira látogatott. A fürdőzők kényelmesen elférnek. Volt szabad hely a parkolóban, nem volt hosszú sor a pénztárnál.
A koedukált öltöző nem mindenki számára ismert, többször előfordult, hogy az öltözőszekrény előtt, félig törölközőbe csavarodva, különböző tornamutatványok árán próbálta valaki az átöltözést (miközben sok kabin ott áll üresen, csak még nem fedezték fel). Nagyon szép a belső kialakítás, gondoltak a gyerekekre is, aranyos játszómedencével. Nagyon jó a gyógyvizű medencéje, nem jéghideg az úszómedence vize és fantasztikus a szaunaház, remek szaunamesterekkel és szeánszokkal.
2016. május 5.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
2015 novemberében voltunk itt a gyermekeinkkel és a 10 hónapos unokánkkal. Szép helyen, (a fenyőfák miatt télen is) zöldövezetben, távolabb a közút zajától helyezkedik el a szálloda. A figyelmesség, kedvesség maximuma, ami övezett bennünket, a recepciótól kezdve az étteremig.
Az ellátás színvonalát talán azzal tudnám valamelyest szemléltetni, hogy az asztalhoz érkezésünkre már etetőszék és "gyermek etetési kellékek" is oda voltak készítve. A személyzet nem "nyomult" ránk, de nem is kellett rájuk várni, észrevétlenül jelen voltak és mindig tudták, mikor kell ott lenni a vendégnél. Mindenütt ragyogó tisztaság. A wellness részleg kellemes volt, a masszázs nagyon jól esett. A kocsikázós program kapcsán megnéztük az istállót, tisztaság uralkodott ott is. A kocsis külön takarót hozott a babának is. Aranyos a gyermekeknek kialakított mesemedence és környéke, bár ezt - november lévén- nem tudtuk kipróbálni. Legközelebb olyankor jövünk, amikor az is üzemel. MERT VISSZAJÖVÜNK! ! !
2016. május 5.a párjával járt itt 35 33 évvel ezelőtt jártam itt és 2015 végén. Ha a szobában nincs lapos tévé, hajszárító, vízforraló, meg a szuper kényelmes ágybetét, azt hihettem volna, hogy ugyanúgy van minden, mint anno. A fa redőny leeresztése akkora zajjal jár, hogy még az utcán járók is felkapták rá a fejüket.
A sötétítő függöny nem húzható össze, a görgők egy kis szappanos kenésért nyöszörögnek. Az avítt berendezés múltidéző hangulatával nosztalgikus érzéseket kelt, akinek van min nosztalgiázni. Az egész épületre ráférne a felújítás, de nem akarom azt mondani, hogy elég "lepukkant", inkább mondjuk úgy: patinás. Bizonyára ezért csak 3 csillagos. Egyébként nagyon jó helyen fekszik a város szívében, a Tisza partján. Gyógyvizének külön érdeme, hogy a fürdőszobákban a meleg-víz csapból is az folyik. A fürdője nagyon jó, a masszőr jó kézzel megáldott. Az étterem szép, de a reggeli svédasztalos kínálattól többet vártam (mennyiségben, minőségben). Illúzióromboló volt, hogy közben jött a takarító személyzet, valami agyonmosott pólóban, kerti kalucsnival a lábán. A recepciós készséges, de tömeges kijelentkezéskor egymagában kevés, a lépcsőnél áll a sor vége. Jobb sorsot érdemelne, gyöngyszeme Szolnoknak, csak nyilván ez is ráfordítás kérdése. Azért mentünk oda, hogy jól érezzük magunkat, sikerült.
2016. május 3.a párjával járt itt 55 9 évvel ezelőtt jártunk a szállodában először. Telefonon jeleztem nekik, hogy a feleségemet szeretném meglepni, 22. házassági évfordulónk alkalmából, ezért, -ha lehet- olyan szobát adjanak, ahonnan nem a valami esetleges szomszédos építési területre nyílik kilátás. (Akkor még nem tudtam, hogy tényleg építkeznek a szálloda szomszédságában.
) Az V. emeleti szobánkból a vár előtti park nyújtott gyönyörű látványt. A Hotel is meglepett bennünket, a szobában ugyanis egy üdvözlő kártya és a "szálloda bora" köszöntött bennünket, évfordulónk alkalmából. Tavaly ismét eljöttünk, egy hétvégére, "csak úgy", lássuk, mi változott az elmúlt évek alatt? Semmi! A fogadtatás -mintha régi ismerősök lennénk- ugyanolyan szívélyes, a tisztaság, az ellátás, az étterem kínálata, mind-mind olyan, hogy érdemes volt visszajönni. Jövünk máskor is. Külön említést érdemel a közvetlen átjárás lehetősége a Várfürdőbe. A központi elhelyezkedés miatt minden közel van: a 100 éves cukrászda, a városközpont, a szökőkutak stb.
2016. május 3.barátokkal járt itt 35 Adott egy szép, szinte új szálloda, ahová barátaink lelkesedését látva, élménybeszámolóját hallgatva, mi is kedvet kaptunk ellátogatni. Szerencsétlenségükre, velünk jöttek és sajnálkozva látták csalódottságunkat és mi is az övékét. Pénteken a medence szélére kitett, leesett csempe vasárnap még ott van, szólni kell, hogy az élménymedence élmény-elemeit bekapcsolják (jaj, hát nincs bekapcsolva?
). Az udvari termál medence vízhőfokát sem igazán ellenőrizték, szóvá tettük, hogy lassan már fázunk benne. A szobába valami zörgés hallatszik be még este 9 óra után is. Hívom a recepciót, negyedórán belül többször is, de nem veszik fel a telefont. Csöngetve hagyom, lemegyek, sehol senki, az office iroda ajtaja résnyire nyitva. Bekopogok, nyitják, bent vannak négyen, ketten esznek, a másik kettő álldogál, beszélgetnek. "-Csörög a telefon-mondom. " -Megyek, felveszem, mondja az egyik álló fiatalember. -Ne fáradjon, én csörgetem az első emeletről, már kb. 20 perce. Nem nagyon hatja meg, tehát folytatom. -Ajánlják a csendet, nyugalmat, miközben a szobánkban olyan a zaj, mintha az ablak alatt utat bontanának. -Ja? Biztosan nem kapcsolták még ki a konyhai szellőző ventilátort, tetszik tudni, csapágyas, azért zörög. A masszázs legalább jó volt. Azért még legalább egyszer szeretnék elmenni, hátha nekem is sikerül olyan élményeket szerezni, mint azon barátainknak, akik nekünk ajánlották.
2016. május 3.a párjával járt itt 55 30. házassági évfordulónkra leptek meg gyermekeink ezzel a mesés ajándékkal. A személyzet kedves volt,a kiszolgálás udvarias, a szoba és az egész szálloda tisztasága kifogástalan. Az éppen tartó tetőfelújítás zaja nem rontott a szállodáról alkotott véleményünkön. Fantasztikus volt a páros masszázs, de a medencék kint és bent is.
A hangulatvilágítás nagyon kellemes légkört teremt, ahogy az étterem berendezése is. Egyéni kívánságot is teljesítenek, a mellettünk lévő asztalnál ülő kislányt a mamája lepte meg tortával, ami impozáns módon lett felszolgálva. A többi vendég tapssal köszöntötte az ünnepeltet. A torta habján ez volt az a bizonyos meggyszem.
2016. május 3.barátokkal járt itt 45 Barátainkkal voltunk a szálloda vendégei. A kedves fogadtatás után elfoglaltuk a szobát. Kicsi, de barátságos, szép kilátással a Sió torkolatára. Az ellátással sem volt gondunk. Kissé szokatlan volt a jacuzzi elhelyezése, mintha az utcán lettünk volna, de különösebben nem zavart, legfeljebb meglepett a látvány.
A szomszédos építkezés látványa inkább rombolt az összképen, de ez a szállodának nem róható fel. Summa summarum: azért mentünk oda, hogy jól érezzük magunkat, ez pedig sikerült.