2016. május 5.a párjával járt itt 45 Már többször jártunk a Hotel Garában. Igazi "szocreál" szálloda, szuper jó gyógyvízzel. Az alkalmazottak igazi jó vendéglátók. Kedvesek és segítőkészek. A szoba felszerelése és bútorai olyanok, mint a '80-as évek divatja, azzal a különbséggel, hogy ezek a 180-as évekből valók. Kissé kopottak, elhasználódtak, de nekünk kellemes emlékeket idéztek.
A gyógyvíz szuper, szinte érezni rögtön a jótékony hatását. A medencék kialakítása kényelmes. A mennyezetre viszont jobb, ha nem nézünk fel. Kissé omladozik és penészes. Az étterem kialakítása jó, az ételek fenségesek. A szakácsukat tartsák meg sokáig. Ő a gyógyvíz mellett a másik vonzóereje a szállodának. Összefoglalva: bár maga a szálloda nem nagy "cucc", de a vize és az étele mindent kárpótol. No meg az alkalmazottak kedvessége is.
2016. május 5.a párjával járt itt 45 Először jártunk a Hotel Pelionban. A szállodába érve azonnal megállapítottuk, hogy az alkalmazottak kedvesek és segítőkészek, annak ellenére, hogy nem zsíros külföldi turisták, hanem magyar vendégek vagyunk. A szoba kellemes hangulatú volt, bár a páromat kissé elszomorította, hogy szegénykés a TV-n fogható csatornák száma, valamint a WIFI is sokszor akadozott.
A szoba tisztasága megfelelő volt. A medencék tágasak, tiszták,a vizük kellemes hőfokú. Amit hiányoltunk, az a medencékben lévő ülőkék hiánya. Szerencsére a délelőtti esőt követően csodálatos napsütés lett, ami még szuperebbé tette az amúgy is pozitív hangulatunkat. A szaunák hőfoka lehetett volna magasabb, de így is megizzadtunk benne. Kipróbáltuk a fallabdát is. Pár perc után rájöttünk, hogy jó sport és játék, és hasonlóan le lehet benne izzadni, mint a szaunában, csak ez után megspékeltük magunkat egy kis izomlázzal is. Az étterem tágas, levegős volt. Az ételek nagyon változatosak és ízletesek voltak. Összefoglalva: egy kellemes, izzasztó és fogyókúra mentes hétvégét töltöttünk el a párommal a hotelben. Mi így ünnepeltük a "Munka Ünnepét".